__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Selamın Aleyküm gençLer ne yapıyosunuz Bensiz tadı cıkıyomu oyunun 
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

A.slm h.g paşa paşam bizim ibo yani sökmen sana ulaşmaya çalışıyordu buralardaysan özelden bana telefon numaranı atarmısın
Vesselam
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
Aleyküm selam paşam hiç görünmüyon yaw nerelerdesin bakemTraNncE yazdı:Selamın Aleyküm gençLer ne yapıyosunuz Bensiz tadı cıkıyomu oyunun
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
oo vahit paşada buradaymış sanırım paşalığı bırakmışsın artık...Vahit yazdı:A.slm h.g paşa paşam bizim ibo yani sökmen sana ulaşmaya çalışıyordu buralardaysan özelden bana telefon numaranı atarmısın
Vesselam
ataxborabey yazdı:Aleyküm selam paşam hiç görünmüyon yaw nerelerdesin bakemTraNncE yazdı:Selamın Aleyküm gençLer ne yapıyosunuz Bensiz tadı cıkıyomu oyunun???
Görüyomusun Mesut Abi koskoca loncada selam alan kaç kişi var unutulmuşuz demekki Ben bıraktım oyunu hal hatır sormaya geldim arada kimvar kim yok bakmak için giriyorum cıkıyorum..
Herşey menfaat degildir.Kimler gerçek arkadaşmış anladım Sözüm meclisten dışarı...

- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
Foruma pek takılan yok paşa ondandır yoksa alırlarTraNncE yazdı:ataxborabey yazdı:Aleyküm selam paşam hiç görünmüyon yaw nerelerdesin bakemTraNncE yazdı:Selamın Aleyküm gençLer ne yapıyosunuz Bensiz tadı cıkıyomu oyunun???
Görüyomusun Mesut Abi koskoca loncada selam alan kaç kişi var unutulmuşuz demekki Ben bıraktım oyunu hal hatır sormaya geldim arada kimvar kim yok bakmak için giriyorum cıkıyorum..
Herşey menfaat degildir.Kimler gerçek arkadaşmış anladım Sözüm meclisten dışarı...
TraNncE yazdı:Selamın Aleyküm gençLer ne yapıyosunuz Bensiz tadı cıkıyomu oyunun
Aleyküm Selam paşam idare ediyoruz ne olsun bizimkiler forma pek takılmazlar ondan böyledir serzenişte bulunma bizimkilere
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
olcaytoo yazdı:TraNncE yazdı:Selamın Aleyküm gençLer ne yapıyosunuz Bensiz tadı cıkıyomu oyunun
Aleyküm Selam paşam idare ediyoruz ne olsun bizimkiler forma pek takılmazlar ondan böyledir serzenişte bulunma bizimkilerearada bir gir bişeler yapalım paşam.
Söz Meclis dısarı dedim

- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
ve aleyküm selamTraNncE yazdı:Selamın Aleyküm gençLer ne yapıyosunuz Bensiz tadı cıkıyomu oyunun
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."