Yoğun iş temposu nedeniyle kaç gündür görüşemiyoruz. Alp'i görürseniz msn'e yollayın.
|| YİĞİTLER LONCASI ||
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Selam Arkadaşlar,
Yoğun iş temposu nedeniyle kaç gündür görüşemiyoruz. Alp'i görürseniz msn'e yollayın.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Selamün aleyküm , hayırlı geceler.
Salı günkü duruşma bitene kadar ve alnım ak bir şekilde çıkana kadar oyun ve foruma girmeyeceğim.
Moralim zaten diplerde , duyduğum şeyden sonra iyice diplere indi.
Celil Loncadan ayrıldı.
Sebebini sormayın , güncel listeden çıkarın.
İnşallah alnımın akıyla çıktığımda , kararlarım daha sert olucak bunu da bilmenizi isterim.
Şimdilik bu kadar , kendinize iyi bakın , Haklarınızı helal edin.
Salı günkü duruşma bitene kadar ve alnım ak bir şekilde çıkana kadar oyun ve foruma girmeyeceğim.
Celil Loncadan ayrıldı.
İnşallah alnımın akıyla çıktığımda , kararlarım daha sert olucak bunu da bilmenizi isterim.
Hakkımız varsa helal olsun abi ama inşallah seni Çarşamba burda göreceğiz. Hiç merak etme dualarımız seninle.AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , hayırlı geceler.
Celil Loncadan ayrıldı.
Ogün sen ne zaman MSN'ye girersin bişey diycem.
Liste güncelleniyor. :arrow:
Celil abi yolun açık olsun, oyun yaşamında ve gerçek yaşamında başarılar.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Rescuer yazdı:
YİĞİTLER LONCASI
Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi[table]
[td]Savaşçı[/td][td]Büyücü[/td][td]Şifacı[/td][td]Loncadaki Görevi[/td][td]Adı ve Soyadı[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer(Badkniqht)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu Başkanı - Forum Sözcüsü
Lonca Kasası ve Üye alım Sorumlusu[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Barış[/td][/table]
[table][tr][/tr][td]Savaşçı[/td][td]Büyücü[/td][td]Şifacı[/td][td]Loncadaki Görevi[/td][td]Adı ve Soyadı[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr]
[td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Üye - KP Sorumlusu[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]cCcTürKeŞTİRcCc[/td][td]Üye[/td][td]Evren[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Günışığım[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Havva[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Parabellum[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Vehbi[/td][tr][/tr][td]Cümlexmühendisi[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Süleyman[/td][/table]
Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.
Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler;
YiğitlerALP
YiğitlerREİS
YiğitlerÖLMEZ
YiğitlerÜÇHİLAL
YiğitlerTÜRKEŞ
YiğitlerBaŞKaN
Resmi Web Sitemiz: Hazırlanma aşamasında.
Lonca katılım başvurusu için tıklayın.
Lonca kasası için kasa sorumlusu dışında lonca başkanlarıyla da görüşülebilir.
Lonca Kuralları
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
Güncelleme nedeni:
Celil abi (YiğitlerCELİL) loncamızdan kendi isteğiyle ayrılmıştır. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarı ve mutluluk dileriz.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Mysterysun
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Merhabalar,
4 gün boyunca mükemmel bir fuar geçirdik tatlı bir yorgunluk var ama çok memnunum bundan.Ayrıca FERDİ Ağabey ile tanışmaktan çok mutluluk duydum gizli bir yerde toplantı yapmak zaten bir efsaneydi
Neyse herkese Selamlar.Alp ağabeyim yanındayız her zaman biliyorsun ellerinden öpüyorum.Görüşmek üzere..
MySteRySuN.
4 gün boyunca mükemmel bir fuar geçirdik tatlı bir yorgunluk var ama çok memnunum bundan.Ayrıca FERDİ Ağabey ile tanışmaktan çok mutluluk duydum gizli bir yerde toplantı yapmak zaten bir efsaneydi
MySteRySuN.
- MySteRySuN - Melodizamanı
Hoşgeldin Yiğit
Loncamıza lonca sistemini aktif etsem mi diye düşünüyorum ama maazallah başkan olurum baya küfür yerim sonra
:lol:
Loncamıza lonca sistemini aktif etsem mi diye düşünüyorum ama maazallah başkan olurum baya küfür yerim sonra
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Es_selamun aleyküm lonca sistemi herkese hayırlı olsun lonca açılımı yapılmış bulunmakta kutu alanlar loncaya girişlerini yapabilirler 9 kişilik yer mevcut şimdilik ilerde fazlalığımız olursa artırıcıyla halederiz hayırlısıyla yarın duruşmamızdan güzel bir sonuçla çıksak hepimizde rahat ederiz inş öylede olacak yarını iple çekiyorum lonca adı ( yiğitler ) olarak yazıldımı zaten lonca adı çıkar üyelik işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz tekrar h.olsun diyorum FERDİ
selamün aleyküm abim inş yarın sapa sağlam gelicek sizlerin dua ve dilekleriniz için de kendisi teşekkür edicektir.
lonca h olsun yakın zamanda bende bir kutu alıp loncaya dahil olmayı istiyorum artık vaktidir ha yiğitler
adımı da sonra eklersiniz
Hidayet
lonca h olsun yakın zamanda bende bir kutu alıp loncaya dahil olmayı istiyorum artık vaktidir ha yiğitler
adımı da sonra eklersiniz
Hidayet

SANCAR