>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Kanka bu arada urban pant noldu satmıyormusun valla satcan dıye ben ıtemlerımı satısa cıkardım ıste suan yucelen papagan satmaya calsıyıom onu satınca pantını ve 1.5 m paranı verıcem 
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
Hmza abi eyer bi ggözlük se bende vereblrim ya bana fiyat ver yada isim yeter..2m se 2m 6 sa 6
yavuz sana 3 hafta içinde hediyelrini vercem kardeşimXXD
ARkdaşlar dün gece saat 4 de canım sıkıldı eme girdim çıktım irdyum çekemeye gittim biricisinde osmi çıkt ikicsinde irdyum kadir olm sen 146 da bi tane çıakrıyon ben ilkı 30 da 4 tane çıkarıyoromXXXD
ARkdaşlar dün gece saat 4 de canım sıkıldı eme girdim çıktım irdyum çekemeye gittim biricisinde osmi çıkt ikicsinde irdyum kadir olm sen 146 da bi tane çıakrıyon ben ilkı 30 da 4 tane çıkarıyoromXXXD
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
ENES plusunu Kardeşim 12 M+FİZİK YADA ELMNT Gözlük vermen karsılgı alacagım bunuda böylece yazalımda 
elımızde kanıt olsun plus u alcama plus aldıgımdad ılk pluslu yazını foruma koycam..
ven bana 12 m+ fizik yada elmnt gozluku verınce onuda cekcem foruma k9oycam ben aldım sende verdın ye
elımızde kanıt olsun plus u alcama plus aldıgımdad ılk pluslu yazını foruma koycam..
ven bana 12 m+ fizik yada elmnt gozluku verınce onuda cekcem foruma k9oycam ben aldım sende verdın ye
zaferr beni deli etme ben sana 50 m lik çar veriyom senin dedine bak ha sen hele plusu al sana ben idrtek 12 m verrim gözliüğüde verrim beni deli etme kanıtın alasını sölyüom ewet arldaişr 12 m-+gözlük e plus alcam bu akar basit of ya
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Almıycam Demiyorum 50 m İsteyen Her Kimkse Görsünde Utansın Okymi Sana Plsunu Alcam Kanka Yoksa
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bu Arada Arkadaşlar Ben Kardeşxzafer Charımda Olmuycam Artık Bana Ulaşmak İsteyen Varsa
Guitarxhero
Bu Charda Olacağım Baktım Bizimklerden Tık Yok Sığınaga Felan Dedım Büyümü Kasayım Onla Greyim
:
Dün Kuzenımın Charına Mor Eldıven Dusurdum Azat Cevrıye
Guitarxhero
Bu Charda Olacağım Baktım Bizimklerden Tık Yok Sığınaga Felan Dedım Büyümü Kasayım Onla Greyim
Dün Kuzenımın Charına Mor Eldıven Dusurdum Azat Cevrıye
arkdaşlar çarım çalnıdı şfiresini zafer biliyodu..allh hakkında ne ypaısa kötünlünü versin alla h belalnı versin sana guvenmiştim laannn
kARDEŞXENES YOK ARTIK BÖLE ADMAIN TAA #@!?
kARDEŞXENES YOK ARTIK BÖLE ADMAIN TAA #@!?
LÜRDWEN ÇARIMI ÇANAL GERİ VERSİN ŞİFREMİ LÜTFEN
zafer kardeşimk.bakma belki fşireyi başka nednelede dğeitşmiş olablrin günaıhı almayım lütfne şiremi eskikisi gibi yap ben sana ne yaptım ki dğeiştiron