İnsanları aşağlamaktan zevk alan ve yönetim kadrosuna girebilmek için sinsi yalakalıklar yapan NothingMan ancak bu beklenir.umutabi yazdı:@NothingMan daha duzgun oku
Adam 1 kaç yıl öncesinin fotoğrafı elimde yok yakın zamanda çektiğim fotoğrafı koyuyorum demiş
>>>Herkes Karakterinin Resmini Koysun<<<
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >>>Herkes Karakterinin Resmini Koysun<<<
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
NothingManxII yazdı:Bir kaç sene mikahkaha attım @ForReaL
Üzerinde çemberli zırhı var
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum Hesabınız 7Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
- NothingManxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Teşekkürler.umutabi yazdı:@NothingMan daha duzgun oku
Adam 1 kaç yıl öncesinin fotoğrafı elimde yok yakın zamanda çektiğim fotoğrafı koyuyorum demiş
Yalayanın kendisi ile muhabbet kurmazdım ama...BaLikekmek yazdı:İnsanları aşağlamaktan zevk alan ve yönetim kadrosuna girebilmek için sinsi yalakalıklar yapan NothingMan ancak bu beklenir.
Çoluk çocuktan da 3.quote beklenir, laf sokma çabaları da vol ???
İnsanları aşşağılamaktan da acayip zevk alırım evet,
Sinholy yazdı: [İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum Hesabınız 7Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum Hesabınız 7Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim...Sadece 2007-08 den beri.

Nothing man.....Boş Adam
Yeniyim...Sadece 2007-08 den beri.

Nothing man.....Boş Adam
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bu forumda millete koca karı gibi laf yetiştirmek içinmi geldin sen ? Git Kral Oyunda takıl milletin kafasını şişirme.NothingManxII yazdı:Bir kaç sene mikahkaha attım @ForReaL
edit : Tamam kanıtladın incicisin madalyanı burdamı takıyım yoksa evinemi yollıyım ?
-
- Mezarlık Bekçisi
Merhaba,
Forum Kurallarını tekrarınca kontrol etmenizi öneriyoruz. Forum Kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Anlayışınız için teşekür ederiz,iyi forumlar.
Forum Kurallarını tekrarınca kontrol etmenizi öneriyoruz. Forum Kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Aha blackparadise reiz geldi şimdi hepinizi banlar sessiz olurBlackParadise yazdı:Merhaba,
Üstü Kalsın... 

- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Büyük Selçuklular
Ben foruma ayda yılda bir zor mesaj yazarım adamlar okumadan yazıyorlar bari forumda bizi rahat bırakın :idea:
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Ali özgür hoca tartışma yaratacak mesajları kaldır. KİLİTLEMEK YERİNE !!!BlackParadise yazdı:Merhaba,
Bu arada samed laf attığın kişi senin eski arkadaşlarından birisi.. Resimlerin fazlalığına dikkat etmektense NİCKLERE dikkat etmeni tavsiye ederim.
Ayrıca 1 karakterin 5 tane fotoğrafı yok. Sadece 1 inin 3 fotoğrafı var diğer hepsi farklı karakterler

Elimde bulunmamakta diyorum iyi okursan anlarsın yakın zamanda çektiklerim de iş görür umarım demişim biraz dikkat lütfenNothingManxII yazdı:Bir kaç sene mikahkaha attım @ForReaL
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler