Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Deathxjudge
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Mesaj gönderen Deathxjudge »

sirjudgester yazdı: Ha bu arada benle ilgili ne yazdığın umrumda değil ama elenayla ilgili ağzına laf al , onun ismini ağzına al , işte o zaman olacaklardan kork , kimse alamaz seni elimden , dengesiz mengesiz dinlemem kırarım kafanı senin .
Katılıyorum.
Deathxjudge TheNighTMaRee
Kullanıcı avatarı
kyLex
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kyLex »

Serdar , Selçuk bu ben Allah ' tan başka kimseden korkmayan veled , 2 gün önce Allah'a küfrediyordu.Bu çocuğu şeyinize takıpta cevap vermeniz bile kabahat , yaşım yaşım diyor 15 yaşında kız gibi sesi var,ancak sizi bayan üyelerinizle tehdit eder zaten ne yapacaksı nferhat 1 lvl den bayanlara küfür mü edeceksin ?

Emin
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Atalarımız birşeyi derken 2 defa düşün 1 kere söyle demiş.Ne güzel demiş.

Öncelikle '' Serdar '' ben sana maminin bacımı ve anamı katarak sürekli yazı yazmasından bahsettim defalarca.Sen hiçbirşey yapmadın + hiçbirşey demedin.
Noldu ? Ben elena diyince birden parladın ? Bak nasıl senin bacına laf atınca hemen sinirlendin.Kafanı kırarım ferhat demeye başladın.Biraz empati kur işte mami bana bu lafları söyleyince bende senin o yazındaki ruh haline bürünüyorum.Azda olsa empati kur
:idea:

'' Selçuk '' Ferhat sen allaha söven adamsın demişsin.Birincisi allah diyerek yazılmaz.Yazarken A harfi büyük olur ek bilgi olarak ekliyim sana.İkincisi hiç sövmedim desem yalan olur.Evet çabuk parlayan,sinirlenen bir yapım var.Bazen böyle ÇOK BÜYÜK HATA YAPIYORUM.Bu konuda dediğinde haklısın.Benim senle bir sorunum yok selçuk dediğim gibi şu mamiyi azda olsa uyarın dedik kaçar defa hemde..Artık daha lazım değil.Forum üzerinden herkesin gördüğü yazılarda neler yazdığınızı beni nasıl küçük düşürmeye çalıştığınızıda görmüş olduk.EyvAllah sağolasın...

'' Emin '' Sana tek kelime bile cevap vermeyeceğim.Her konuma gelip beni kötülüyorsun.Benden uzak Allah'a yakın ol.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

Bana bak Ferhat . Ben Muhammetle konuşacağım , hatta tüm loncamla konuşacağım . Seninle kimse muhattab bile olmayacak . Sende benim loncamdan kimsenin adını dahi ağzına almayacaksın , bardağı taşırdın artık canımı sıkma daha fazla .
SerdarUSTA
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Serdar bak 2008 den beri azda olsa sen beni ben seni tanırım dimi.Bana böyle emir vererek konuşma.Tamam birader git muhammetle konuş.Benim loncandan isa,veysel,çağlar,uğurla seviyeli muhabbetim var.Ha onlarda derse ferhat senle konuşmak bizde istemiyoruz.EyvAllah derim.Mami bardağı çook önceden taşırmıştı.Daha burdan millete etiket olmaya gerek yok serdar.Dediklerini yapacağına inanıyorum.Hadi iyi günler.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
ZentiuxZeldam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Nizam ı Zen

Mesaj gönderen ZentiuxZeldam »

DeathxJudge Kardeş bak Adamsın dedik de sabrımızı zorluyosun mk Feroyu tanımadan konuşuyorsun S.g mk Uğraşma millettle
Boryenka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Boryenka »

[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
lanoliyi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen lanoliyi »

Judge önce bana bak karşim ,

Senin ananı kitabını si kerim,adamlığını si ktiğimin çocuğu seni,or ospunun fışkırttıkları ilk önce adam olun lan o rospunun evlatları sizi.Adamı dinden imandan cıkarma ağzınızı yüzünüzü si kerim,bunu böyle bil şimdi uzaklaş burdan .
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

Ferhatreyiz yazdı:Serdar bak 2008 den beri azda olsa sen beni ben seni tanırım dimi.Bana böyle emir vererek konuşma.Tamam birader git muhammetle konuş.Benim loncandan isa,veysel,çağlar,uğurla seviyeli muhabbetim var.Ha onlarda derse ferhat senle konuşmak bizde istemiyoruz.EyvAllah derim.Mami bardağı çook önceden taşırmıştı.Daha burdan millete etiket olmaya gerek yok serdar.Dediklerini yapacağına inanıyorum.Hadi iyi günler.
Merak etme Death loncasından artık kimsenin senle muhabbeti olmayacak .
Size gelince , çoluk çocuk olmadığınızı bilsem , gelir dişlerinizi avuçlarınıza verirdim sizin . Onun yerine gidin bir koli süt alın parasını ben öderim kafanızı yormayın .
SerdarUSTA
Boryenka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Boryenka »

Allah için vermezsen adam değilsin , gelmezsen de adam değilsin
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön