İKV Yeni Rehberlerini Arıyor! [Başvurular Sona Erdi]

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!

Mesaj gönderen NothingMan »

Nocomment yazdı:Merhaba arkadaşlar

GM ekibinin ; En yakışıklı, en karizmatik, en sıcakkanlısı +++++en en en en ( tüm enler ), ile donanmış GM si ile ( ki o ben oluyorum :D ) çalışma heycanı içinde olduğunuzu görüyor ve çok seviniyorum .=)))

Rehber ekibine katılmak Sobee bünyesinde işe başlamak ile eşdeğerdir, burada başarılı olan arkadaşlar direk GM liğe doğru koşuya başlıyorlar, nitekim şu anda bu ekipte başlayan ama yoluna GMA ( GM asistanı ) olarak devam eden birçok arkadaşımız var.

Rehber olmak yada burada üst kademeye çıkmak size maddi birşey kazandırmayacaktır, birçok arkadaşımız bunu biliyor zaten , GM olsanızda maddi bir kazancınız olmayacaktır. Bizler sadece gönüllüyüz. Bazı arkadaşlarımın sorularını duyar gibiyim , neden katılayım ki ? O zaman size bir iki kanaatimi paylaşayım

Neler kazanacaksınız ?

** Oyunu bilmeyenlere yardım etmek = Manevi tatmin
** Ekip çalışması = Reel hayatta başarının temeli
** Rapor sunma, kurala uygun yazışma = Çalışmaların görücüye usule uygun çıkması
** Ay sonunda en çalışkana ödül verme = Düzenli çalışma felsefesi ve hedefe odaklanma
** Bilgi paylaşımı , aksaklıkları gözlemleme = Koordinasyon, zamanında müdahale
** Yetki artırımı = Heycanı, reel hayatımızdaki kıdem atlama ile eşdeğerdir
** Grup halinde sohbet imkanı = Ekip arkadaşlarını daha iyi tanıma şansı
** Duygularını kontrol etme yetisi = Dinlemeden anlamadan , gereksiz duyarlılıkların zarar verebiliyor olacağını öğrenmek.
ve ve en önemlisi , Kurallara uymayan , Rehberliği kendi çıkarları için kullananların bizzati tarafımdan Banlanma keyfi .=))))

Değerli arkadaşlar, Reel hayatımızda bunların hepsine ihtiyaç duyuyoruz, yada bizimle çalışmak isteyenler bu becerilere sahip olup olmadığımızı mutlaka sorguluyor , bizimle çalışan tüm arkadaşlarımız istemese dahi yukarıda yazdığım maddelerin en az 2-3 tanesini uygulamak zorundadır ve elbette bu bir kayıp değil kazançtır.

Bana geri dönüş olmadı ! Diyen arkadaşlar ; Henüz hiç kimseye geri dönüş yapılmadı no panic .=)) geri dönüş yapıldığında buradan size bilgi vereceğiz zaten .

saygılarımla
Bi saniye, O enlerin bende olduğunu biliyorum!
Kardeş falanmıyız =))
Çalışma heyecanı içerisindeyiz fakat ilk alımlardan beri bizi görmüyorsunuz =))
Neden katılayım ki diye soracak arkadaşlara şahsen şöyle bir kanaatim var, İleriki iş hayatınızda buradan edineceğiniz büyük bir tecrübe var!
Bu arada ÇOK CANİ VE KORKUNÇSUN!
Banlama zevki nedir =))
Her şey'e rağmen Umarım SEÇİLİRİM.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen osman5050 »

KEMALIZMX yazdı:Görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum , umuyorumki laiki ile görevini icra edecek arkadaşlar seçilir.
:arrow:
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

Rehberler gerçektende yeni başlayan oyunculara yardım konusunda ön planda olduğu için çok fayda sağlıyor.
Mesala geçenlerde bir rehbere sordum. Dedim ki: Giden midir terkeden yoksa klanmı ?
Rehber: İkisininde qq sana bişey olmasın, dedi. :)
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Mrdz yazdı:Bence de İKV ekibinde gerçekten özel insanlar görev alıyor ve hepsi bir birinden değerlidir. Ama Noccoment'in yeri de bir başka hani ;)
O bizim biricik Kunduzumuz. :)
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

Şu zaman kadar yaptığım yardımları artık resmi olarak yapmak istediğim için bende başvuruda bulundum 4 senelik oyunculuk hayatımda kimseyi kırmadım üzmedim mutlaka birileri içinde hala yardım edebilme isteği varken başvurumu yolladım inş. olumlu bişiler bekliyorum:))
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen turkneferi »

tüh onca bildiğim şeyleri listeledim ama kaç saat online olduğumu yazmak aklıma gelmedi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Seçilecek olan tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

NothingMan yazdı:
Nocomment yazdı:Merhaba arkadaşlar

GM ekibinin ; En yakışıklı, en karizmatik, en sıcakkanlısı +++++en en en en ( tüm enler ), ile donanmış GM si ile ( ki o ben oluyorum :D ) çalışma heycanı içinde olduğunuzu görüyor ve çok seviniyorum .=)))

Rehber ekibine katılmak Sobee bünyesinde işe başlamak ile eşdeğerdir, burada başarılı olan arkadaşlar direk GM liğe doğru koşuya başlıyorlar, nitekim şu anda bu ekipte başlayan ama yoluna GMA ( GM asistanı ) olarak devam eden birçok arkadaşımız var.

Rehber olmak yada burada üst kademeye çıkmak size maddi birşey kazandırmayacaktır, birçok arkadaşımız bunu biliyor zaten , GM olsanızda maddi bir kazancınız olmayacaktır. Bizler sadece gönüllüyüz. Bazı arkadaşlarımın sorularını duyar gibiyim , neden katılayım ki ? O zaman size bir iki kanaatimi paylaşayım

Neler kazanacaksınız ?

** Oyunu bilmeyenlere yardım etmek = Manevi tatmin
** Ekip çalışması = Reel hayatta başarının temeli
** Rapor sunma, kurala uygun yazışma = Çalışmaların görücüye usule uygun çıkması
** Ay sonunda en çalışkana ödül verme = Düzenli çalışma felsefesi ve hedefe odaklanma
** Bilgi paylaşımı , aksaklıkları gözlemleme = Koordinasyon, zamanında müdahale
** Yetki artırımı = Heycanı, reel hayatımızdaki kıdem atlama ile eşdeğerdir
** Grup halinde sohbet imkanı = Ekip arkadaşlarını daha iyi tanıma şansı
** Duygularını kontrol etme yetisi = Dinlemeden anlamadan , gereksiz duyarlılıkların zarar verebiliyor olacağını öğrenmek.
ve ve en önemlisi , Kurallara uymayan , Rehberliği kendi çıkarları için kullananların bizzati tarafımdan Banlanma keyfi .=))))

Değerli arkadaşlar, Reel hayatımızda bunların hepsine ihtiyaç duyuyoruz, yada bizimle çalışmak isteyenler bu becerilere sahip olup olmadığımızı mutlaka sorguluyor , bizimle çalışan tüm arkadaşlarımız istemese dahi yukarıda yazdığım maddelerin en az 2-3 tanesini uygulamak zorundadır ve elbette bu bir kayıp değil kazançtır.

Bana geri dönüş olmadı ! Diyen arkadaşlar ; Henüz hiç kimseye geri dönüş yapılmadı no panic .=)) geri dönüş yapıldığında buradan size bilgi vereceğiz zaten .

saygılarımla
Nocomment Hiç merak Etme İKV camia'sı Senin Ve Dİer Game Masterlerin Değerini çok İYİ biliyor Seviliyorsunuz..! ;) [Senin Yerin Ayrı]
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Criminallll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Criminallll »

Başvurular ne zaman açıklanır bi bilgisi olan varmı?
TAHİR ÖZİLBAN Criminalll
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

herşeyin ilacı sabır ne kadar yardım etmek istiyen bi toplumuz :D
LastTimeLord