GM ekibinin ; En yakışıklı, en karizmatik, en sıcakkanlısı +++++en en en en ( tüm enler ), ile donanmış GM si ile ( ki o ben oluyorum ) çalışma heycanı içinde olduğunuzu görüyor ve çok seviniyorum .))
Rehber ekibine katılmak Sobee bünyesinde işe başlamak ile eşdeğerdir, burada başarılı olan arkadaşlar direk GM liğe doğru koşuya başlıyorlar, nitekim şu anda bu ekipte başlayan ama yoluna GMA ( GM asistanı ) olarak devam eden birçok arkadaşımız var.
Rehber olmak yada burada üst kademeye çıkmak size maddi birşey kazandırmayacaktır, birçok arkadaşımız bunu biliyor zaten , GM olsanızda maddi bir kazancınız olmayacaktır. Bizler sadece gönüllüyüz. Bazı arkadaşlarımın sorularını duyar gibiyim , neden katılayım ki ? O zaman size bir iki kanaatimi paylaşayım
Neler kazanacaksınız ?
** Oyunu bilmeyenlere yardım etmek = Manevi tatmin
** Ekip çalışması = Reel hayatta başarının temeli
** Rapor sunma, kurala uygun yazışma = Çalışmaların görücüye usule uygun çıkması
** Ay sonunda en çalışkana ödül verme = Düzenli çalışma felsefesi ve hedefe odaklanma
** Bilgi paylaşımı , aksaklıkları gözlemleme = Koordinasyon, zamanında müdahale
** Yetki artırımı = Heycanı, reel hayatımızdaki kıdem atlama ile eşdeğerdir
** Grup halinde sohbet imkanı = Ekip arkadaşlarını daha iyi tanıma şansı
** Duygularını kontrol etme yetisi = Dinlemeden anlamadan , gereksiz duyarlılıkların zarar verebiliyor olacağını öğrenmek.
ve ve en önemlisi , Kurallara uymayan , Rehberliği kendi çıkarları için kullananların bizzati tarafımdan Banlanma keyfi .)))
Değerli arkadaşlar, Reel hayatımızda bunların hepsine ihtiyaç duyuyoruz, yada bizimle çalışmak isteyenler bu becerilere sahip olup olmadığımızı mutlaka sorguluyor , bizimle çalışan tüm arkadaşlarımız istemese dahi yukarıda yazdığım maddelerin en az 2-3 tanesini uygulamak zorundadır ve elbette bu bir kayıp değil kazançtır.
Bana geri dönüş olmadı ! Diyen arkadaşlar ; Henüz hiç kimseye geri dönüş yapılmadı no panic .) geri dönüş yapıldığında buradan size bilgi vereceğiz zaten .
saygılarımla
Bi saniye, O enlerin bende olduğunu biliyorum!
Kardeş falanmıyız )
Çalışma heyecanı içerisindeyiz fakat ilk alımlardan beri bizi görmüyorsunuz )
Neden katılayım ki diye soracak arkadaşlara şahsen şöyle bir kanaatim var, İleriki iş hayatınızda buradan edineceğiniz büyük bir tecrübe var!
Bu arada ÇOK CANİ VE KORKUNÇSUN!
Banlama zevki nedir )
Her şey'e rağmen Umarım SEÇİLİRİM.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Rehberler gerçektende yeni başlayan oyunculara yardım konusunda ön planda olduğu için çok fayda sağlıyor.
Mesala geçenlerde bir rehbere sordum. Dedim ki: Giden midir terkeden yoksa klanmı ?
Rehber: İkisininde qq sana bişey olmasın, dedi.
Şu zaman kadar yaptığım yardımları artık resmi olarak yapmak istediğim için bende başvuruda bulundum 4 senelik oyunculuk hayatımda kimseyi kırmadım üzmedim mutlaka birileri içinde hala yardım edebilme isteği varken başvurumu yolladım inş. olumlu bişiler bekliyorum:))
[KUKLACI]
ADIBENDESAKLI
Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!" ''Che Guevara''
GM ekibinin ; En yakışıklı, en karizmatik, en sıcakkanlısı +++++en en en en ( tüm enler ), ile donanmış GM si ile ( ki o ben oluyorum ) çalışma heycanı içinde olduğunuzu görüyor ve çok seviniyorum .))
Rehber ekibine katılmak Sobee bünyesinde işe başlamak ile eşdeğerdir, burada başarılı olan arkadaşlar direk GM liğe doğru koşuya başlıyorlar, nitekim şu anda bu ekipte başlayan ama yoluna GMA ( GM asistanı ) olarak devam eden birçok arkadaşımız var.
Rehber olmak yada burada üst kademeye çıkmak size maddi birşey kazandırmayacaktır, birçok arkadaşımız bunu biliyor zaten , GM olsanızda maddi bir kazancınız olmayacaktır. Bizler sadece gönüllüyüz. Bazı arkadaşlarımın sorularını duyar gibiyim , neden katılayım ki ? O zaman size bir iki kanaatimi paylaşayım
Neler kazanacaksınız ?
** Oyunu bilmeyenlere yardım etmek = Manevi tatmin
** Ekip çalışması = Reel hayatta başarının temeli
** Rapor sunma, kurala uygun yazışma = Çalışmaların görücüye usule uygun çıkması
** Ay sonunda en çalışkana ödül verme = Düzenli çalışma felsefesi ve hedefe odaklanma
** Bilgi paylaşımı , aksaklıkları gözlemleme = Koordinasyon, zamanında müdahale
** Yetki artırımı = Heycanı, reel hayatımızdaki kıdem atlama ile eşdeğerdir
** Grup halinde sohbet imkanı = Ekip arkadaşlarını daha iyi tanıma şansı
** Duygularını kontrol etme yetisi = Dinlemeden anlamadan , gereksiz duyarlılıkların zarar verebiliyor olacağını öğrenmek.
ve ve en önemlisi , Kurallara uymayan , Rehberliği kendi çıkarları için kullananların bizzati tarafımdan Banlanma keyfi .)))
Değerli arkadaşlar, Reel hayatımızda bunların hepsine ihtiyaç duyuyoruz, yada bizimle çalışmak isteyenler bu becerilere sahip olup olmadığımızı mutlaka sorguluyor , bizimle çalışan tüm arkadaşlarımız istemese dahi yukarıda yazdığım maddelerin en az 2-3 tanesini uygulamak zorundadır ve elbette bu bir kayıp değil kazançtır.
Bana geri dönüş olmadı ! Diyen arkadaşlar ; Henüz hiç kimseye geri dönüş yapılmadı no panic .) geri dönüş yapıldığında buradan size bilgi vereceğiz zaten .
saygılarımla
Nocomment Hiç merak Etme İKV camia'sı Senin Ve Dİer Game Masterlerin Değerini çok İYİ biliyor Seviliyorsunuz..! [Senin Yerin Ayrı]