Karakter Transfer Ürününde Değişiklik

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Karakter Transfer Ürününde Değişiklik

Mesaj gönderen Lestrange »

xrtoo yazdı:kazığın boyu büyüdü desene ahah
Aldatılan her müşteri kaybedilen bir servettir ama kimse bunun farkında değil.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
jewels1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen jewels1 »

YAZIMA BAŞLAMADAN ÖNCE DİREK ŞUNU YAZAYIM .. "PARA KAZANMA HIRSI İNSANI HAYVANDA YAPAR ŞER. YAPAR"

İKV yönetimindeki 1 Anlayışlı kişi gösterir misiniz ?

Bana göre koskoca yönetimde 1 tane mantıklı ,insan ve anlayışlı kişi var o da Koray Yar..

Diğer hepsi insanlıktan çıktı iyice.. Acaba insanların parasını nasıl SÖMÜRÜRÜZ diye kara kara düşünürken hangi aç gözlünün teki böyle bir fikiri attı merak ediyorum..

Alın o aradaki 700 akçelik farkı Galatasaray..

TÜRKİYE ŞARTLARINDA 7 TL BU ŞER. LERE GÖRE ÇOK KOLAY KAZANILIYOR.. ÇÜNKÜ BÜTÜN PARALARINI BİZ VERİYORUZ !!

jewels1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen jewels1 »

Aldığım tam 124000 akçe haram zıkkım olsun bütün ikv yönetimine

Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Ben daha fazla Olmasını İsterdim açıkcası.
Daha fazla Olsun Ki İkv oynayan Kişiler Artık Bu Yönetimin Paragözlüğünü Görsün Bi an önce.
Her olaydan sonra Susulduğu gibi.Bundan En fazla 1 hafta sonra Herkes susacak.Bundan adım kadar eminim.
Ne yapabilirsiniz Ki? Söyleyin? 2 gün sonra Lonca Merkezi gelcek herkes susucak.Yapabileceğiniz tek şey
burada Konu açıp yok böyle yok şöyle demek.Kaçınız Dükkandan Akçe vs almadı?
Benim 2 karakterimde Aktarım Yüzünden Çalındı.Yönetim;
Karakter aktarımı yaparken Kaynak üyeliğin e-mail veya telefonuna onay mesajı geldiğini söyledi.
Buna hitaben hesabımda herzaman isim değiştirme vs vs bulundururdum.İnternet kafeye gittim.Eve geldiğimde
karakterlerim Çalınmıştı.Şifre değişmiş.Ertesi gün ise e-mailime gelen maili onaylmadığım Halde Karakter aktarılmıştı.Yönetim bunu neden yazmadı? Ben bunu oyun hatası olarak bildirdim Bana attıkları tek şey şu;
Aktarım İçin Kaynak üyeliğe gelen e-mail veya Mesajlara onay verilmelidir...
Bu Zamana kadar(yaklaşık 4 sene) Bu oyuna ne kadar Para yatırdıysam Hepsi Haram Zıkkım Olsun.
Bravo be İKV Sizin emek anlayışınız ancak bu kadar....
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Nerull yazdı:Daha önce yapılmış hataların veya yaşanan olumsuzlukların tekrarlanmaması için elimizden geleni yapıyor olduğumuzdan şüpheniz olmasın.
Çalınan karakterlerimle ilgili tüm bilgilerimi size attım Ancak Gelen cevaplar Hala Ve Hala Benim Olumsuzluluğm Yönünde.ikv yönetimi madem Olumsuzlukların Tekrarlanmamasını İstiyor neden Böyle bir sistem içerisindesiniz?
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Nerull yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle ilk iletime verdiğin yanıttan dolayı teşekkür ederim Nihat abi.

Benim Sobbee'yi suçlamak gibi bir amacım yok ancak yaptığınız çalışmalar bariz oyuncuyu bu düşüncelere itiyor , oyuncuya olumsuz yansıyor. Bunu diğer arkadaşlarında iletilerinde görebiliyorsunuz.

Görüşlerim sizin yönetim anlayışınızla ve yapmış olduğunuz çalışmalar doğrultusunda her ne kadar zıt olsa da burada tek bir ortak noktamız vardır ki bu da İKV'ye sahip çıkmak.

Sobee yönetiminin 2/3'nün İkv için çalıştığını söylediniz. Peki diğer oyunlara bakıldığında reklam açısından İkv'den önde gidiyor. O zaman şunu söylemekte bir sakınca görmüyorum. Diğer 1/3 işini daha iyi yaptığı görülüyor.

Nihat abi sana sadece şu soruyu samimi olarak soruyorum ve sende bana cevabını en samimi şekilde vereceğine inanıyorum.

Geçmişteki ikv oyuncu sayısı ile şuan ki oyuncu sayısı aynı mı ? İkv oyuncu kaybetmedi mi ? Tamam bazı işler yapıyorsunuz anlıyorum saygıda duyuyorum ancak bu oyuncu kaybını önlemedikten sonra ne işe yarayacak söyler misin ?

Eğer oyuncu kaybı olduysa ve İKV artık eskisi gibi ilgi görmüyorsa bu sizlerin yönetim olarak iyi işler yapamadığınızın kanıtıdır. Yanlış anlamayın sizleri kötülemek için söylemiyorum ve haksızlık etmekte istemem ancak durum böyleyse sizinde bir yönetici olarak değilde bir İKV oyuncusu olarak olaya tarafsız bakacağınızdan şüphem yok.

Verdiğiniz/Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Keyifli forumlar.
Fikirlerini samimi bir şekilde ilettiğin için teşekkürler Uğur.

İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun kuşkusuz bizim için ayrı bir yeri var. Bugüne kadar da oyunumuzun daha iyi yerlere gelmesini, daha çok tanınmasını arzuladık. İKV'nin maalesef bazı imkansızlıklardan dolayı yapılamayan pazarlama / reklam faaliyetleri konusuna hiç girmiyorum.

Diğer oyunlardan kasıt SüperCan ise onunla ilgili bilgi de verebilirim:
SüperCan, Sobee'nin oyununu geliştirmiş ve geliştiriyor olduğu, fakat yayıncılığı ve marka hakları Türk Telekom'a ait sosyal sorumluluk projesi de olan bir üründür. Ücretsiz olması ve Sosyal Sorumluluk projesi olması dolayısıyla Türk Telekom'un da büyük desteğinin olması ile SüperCan Oyunun reklamlarının bu kadar medyada yer almasını ve daha çok kullanıcıya ulaşmasını buna bağlayabiliriz.

MMORPG oyunları çabuk tüketilmesine rağmen, geniş evrenleri ve içeriklerinin büyüklüğü sebebiyle geliştirilme süreçleri diğer oyunlara nazaran daha uzundur. Elimizden geldiğince İKV'de farklı etkinlikler, küçük yeniliklerle bu süreçleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık ve çalışıyoruz. Gerek gözlemlerle, gerek istatistiklerle bu süreçleri takip ediyoruz. Daha önce yapılmış hataların veya yaşanan olumsuzlukların tekrarlanmaması için elimizden geleni yapıyor olduğumuzdan şüpheniz olmasın. Hiçbir oyunumuzda oyuncu kaybı yaşanmasını istemeyiz.

Son olarak; forumlarımızda İKV Severler tarafından yapılan iyi yada kötü eleştirilerin tamamının tek bir amacı olduğunu biliyoruz. Dünyada ilk defa Türkçe ve Türk yapımı Devasa Rol Yapma oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti'ne, İKV'mize sahip çıkmak! Bunu ben bir takımın fanatiklerinin kendi kulüplerine, tıpkı bir maçta kötü oynatan antrenöre söylenmelerine benzetiyorum.
Bu yazıdan sonra sevgim ve saygım bir kat daha arttı abi umarım dediğin gibi olur şu an bir rus oyunu oynuyorum içim kan ağlıyor inan ne olurdu bizim oyunumuzda gelişşeydi.

Yapılanlar var ama yeterli olmuyor ali bey olsun kerem bey olsun diğer programcılar olsun hepsi kalifiyeli on numara insanlar ama hangi birine yetişsinler.Ekibinize yeni üyeler katmanız gerekiyor.
Tasarımcı ekibin yani sıra bu ışte beyin kısmını oluşturan bir ekipte lazım güncel oyunları takip eden mesela bu ekip 129 lvl de nasıl haritalar tasarlanabilir bunların genel hatlarını çizmeli.
Son zamanlarda eleştirilerim bir hayli yoğunlaştı evet bu değilki ıkvye zarar vermek için sorunların farkına varmamız gerekiyor.Biz burda ıkv yi eleştirir ama dışarda laf ettirmeyiz.

Neyse iyi forumlar.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Bu güne kadar yönetimi eleştirmek için açılmış tüm konuların altında yönetimi savundum. Sırf bir taraf olmak için değil, Yönetimin hakkını yememek için savundum. Fakat bu gün bir oyuncu olarak yönetimin arkasında durmamın gerçek bir yanlış olduğu fikrine kapıldım. İKV oyuncusu için kabul edilmesi imkansız bir saçmalıkdan ibaret. Konunun başından beri yazılmış postları okudum. Whitexdevil duygularıma tercüman olmuş, bu yüzden fazla bir şey yazmak istemiyorum. Allah akıl fikir versin diyor, ve iyi forumlar diliyorum.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
KiNgy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KiNgy »

Bóyle bi saçmalıga hıç gerek yoktu şuan 25 arkadasım oyunu bıraktı insaf yani 10 tl yapmanın anlamı ne? Ónceden bırcok kişi çarını aktarıyordu şimdı kimse aktarmayacak hatta hırsızlık yapma oranıda artacak órnegin kaynak hesabının şifresıni unuttu arkadasım aktaramıyor parası fazla diye bence tekrar eski fıyatını yapın yoksa ikv seven kalmayacak....
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Celikbey »

oyundaki hatalar ile ilgili , LAG larla ilgili , oyuncu memnuniyetsizlikleri ile ilgili yüzlerce konuya tek bir cevap atmayan siz GM ler Konu para kazanmak olunca nasılda dokunaklı , uzun ve süslü cümlelerle savunmaya geçmişsiniz okurken gülmekten kendimi alamadım :lol:

Allah aşkına biri söylesin biz daha kaç yıl 49 LW de oynucaz :lol:

Bu seneki fuara sırf sizleri tebrik etmek için gelicem :P şark kurnazı lafının ete kemiğe bürünmüş halini görmek için gelicem :lol: Oyunculara mustehak bu durumlar ne demişler ''her topluluk hakettiği gibi yönetilir'' her ürüne zam istiyoruz lütfen dükkandaki her ürünün fiyatında arttırıma gidilsin :lol:

Ayrıca bir sorum olacak Biz oyuncular neden siz GM lere sürekli dert yanmak zorunda kalıyoruz çünkü şahsi görüşüm yetersiz kalıyorsunuz, neden Sobee ekibinden gerçekten yetkili ve sorulara tam cevap verebilecek kişiler ile forum üzerinden konuşamıyoruz??

İyi Forumlar ..
Kullanıcı avatarı
sercan35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen sercan35 »

Valla helal olsun. Oyunu ne hale getirdiniz eski düzen yok artık Ücretsiz diye bildigimiz oyun Her adımı paralı oldu. Türk oyunudur sahip çıkalım her olumsuzluga karşı oynadık oynamayada devam ediyoruz ama insanları oyuna çekmeye çalışmak yerine oyunu oynayanlarıda oyundan sogutuyorsunuz. akçeyi çıkardınız ama verdigimiz paraya degecek degerde bir oyun sunamıyorusunuz. Bir kaç Gm gitsinde diger online oyunların işleyişini görsünler.

Eskiden oyuna girdigimizde tek başımıza birşeyler yapabiliyorduk oyunda tek olsakta eglenebiliyorduk ama sizin Para hırsınız aç gözlülügünüz yüzünden Oyunun içine ettiniz eglenemez hale geldik. Türk Milleti yakınmayı bilir yakındıkları şeye ders vermeyi bilmezler herkez konuşur gene aynı yolda ilerler. Bu forumda konuşanların hepsi akçe almaya devam edicek

OYUNU BOZDUGUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER İKV YÖNETİCİLERİ...

“Eski Duyurular” sayfasına dön