GÖK TEAM VE GAFFAR
Re: GÖK TEAM VE GAFFAR
şifacılarında mı ateş ve elektrik dirençlerini 1000lemesi lazım?
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
maynaq yazdı:şifacılarında mı ateş ve elektrik dirençlerini 1000lemesi lazım?
Evet.
Görüşümü yansıtmam neden zoruna gitti Desinger gibi olsana adam hertürlü yoruma eşeltiriye açık saygılı ol biraz. Sana daha cevap vermeyeceğim.Auril yazdı:lan bı gıt bulasma mıllete kasınıyosun sndebilinmez yazdı:Ömer konuya dadandı konu krilendi gene :S
Öncelikle teşşekkürler ama sende konu başlıgına uygun yorum yazar sevinirim amaç dısı yorumlardan kaçınalım.bilinmez yazdı:Görüşümü yansıtmam neden zoruna gitti Desinger gibi olsana adam hertürlü yoruma eşeltiriye açık saygılı ol biraz.Auril yazdı:lan bı gıt bulasma mıllete kasınıyosun sndebilinmez yazdı:Ömer konuya dadandı konu krilendi gene :S
-
- Sahaf Yardımcısı
Gaffar Buz + Elektrık Hasarımı vermektedır ?
- pardusxartist
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
1. Buz ve elektriği zırh düşürerek ança 1000lerken yanında ateşi de 1000diyorsun 2. Buz ve ateşi büyülerde 1000lemek çok zor ki hadi 1000ledik hangi hasarla kesecez o zaman 3diyorsun ki büyü bozma 15 bizde öyle gidiyoruz ama lazım olur diye hiç lazım olmadı nerede oluyor
RebeLsxaRTisT

- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Gaffar denemelerinde tank olarak görev aldım ancak canını en fazla 38 e indirebildik.
Şimdi elektirik ve buzu 1000 lediğim takdirde zırhım düşüyor, zırhı 75 lediğim takdirde buz veya elektrik biraz düşüyor.Şimdi size sormak istiyorum bunun yanında bi de ateş i binleyebilmek hangi akla mantığa uygundur ?
Yani full direnc giyerken elektrk + buz zar zor 1000 lenirken ateş nasıl 1000 olabilir ? Full taş kanat iseniz belki ama kesebildiğimiz yaratıklardan eldiven ayakkabı ve zırh cıkmaktadır.Bu 3 parça ile de 3 direnci 1000 lemek mümkün değildir.
Şifacıların ve büyücülerin de bazı dirençleri 1000 lemeesinde yarar olduğunu söylemek isterim.1000 lemesenizde olur ancak hiddet sıfırlandığında çok yüksek hasar alabilir/ölebilir.
Şimdi elektirik ve buzu 1000 lediğim takdirde zırhım düşüyor, zırhı 75 lediğim takdirde buz veya elektrik biraz düşüyor.Şimdi size sormak istiyorum bunun yanında bi de ateş i binleyebilmek hangi akla mantığa uygundur ?
Yani full direnc giyerken elektrk + buz zar zor 1000 lenirken ateş nasıl 1000 olabilir ? Full taş kanat iseniz belki ama kesebildiğimiz yaratıklardan eldiven ayakkabı ve zırh cıkmaktadır.Bu 3 parça ile de 3 direnci 1000 lemek mümkün değildir.
Şifacıların ve büyücülerin de bazı dirençleri 1000 lemeesinde yarar olduğunu söylemek isterim.1000 lemesenizde olur ancak hiddet sıfırlandığında çok yüksek hasar alabilir/ölebilir.
Son yoruma katılıorum bence olabılecek tek sey taskanat set ıle meteorıtın krıtık zırhını destekleeyecek elek 1000 buz da 800 felan bısılerde kalacak baska turlu sanmam olsn bence..
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
dostum millet silahındaki direnci +lıyor.ama her güncellemede farklı dirençler etkin olduğundan işe yaramaz oluyor.sana tavsiyem farabi solucan silahın solucanını +layıp 75 zırh sorununu kökten kaldırman.xSagopaKajmerx yazdı:Gaffar denemelerinde tank olarak görev aldım ancak canını en fazla 38 e indirebildik.
silahın solucan+ olup, zırhın evo, eldıvenın zaten solucan olur.120 takılar,180 ceket,ayak,ve pantolon.78 de m2.5 element.bu dırencler ateş olsa.302 direnç iksirle 680 eder.şifacı 400 dırenc verdıgınde 1080 olcagından 1 parça direncı degiştirirz.60 köşede.ateş 1000 oldu.kalan 60 dırenclık parcayı elektrık yapsak.gözlükte 78 ve iksirde 302 var.440 eder.şifacının dırencıyle 840.kalan 160 puanı dırenclerden verırız 1000 olur.geriye 80 direnc puanı ve 78 gozluk var.158 direnç eder bu.400 sıfacı dırencıyle 558.zaten %25 zırh acıgıyla ve 450 dırenc acıgı olan adama ne kadar vurabılır kı
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Gaffar eğer FİZİKSEL olarak hasar vermiyor ise ZIRH oranının 75,0 olması birşeyi değiştirmez.xSagopaKajmerx yazdı:Gaffar denemelerinde tank olarak görev aldım ancak canını en fazla 38 e indirebildik.