Veda Edenler..
Re: Veda Edenler..
Sana göre gereksizse yorum yazma artık olayı büyütmenın alemi yok bence burda bir başlık açılmış ve ona göre vatandaş yazısını yazıyor fikirlerini kendine sakla 

Büyütmek için önce olay olması lazım ortada olay falan yok bir alışkanlıkla ilgili düşüncelerimi yazdım fikrimi sundum sazan gibi atlayacağına güzelce fikrini söyle sende. forumun asıl amacıda bu zaten.. bu arada fikrimi zaten kendime saklıyorum eş dost görür fikir edinir die yazıyorum sana kemik atan olmadı fikirlerim seni bağlamaz, sadece insanlar için..

Esmerr Kız millete laf atacağına kendine bak laflarına dikkat Et Handanın Kızı Seni O kemık bı tarafına monte olsun :mrgreen:
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön
SEYDA HZ
SEYDA HZ
Esmerr Sanctuary nin lafları ağır geldi sanırım düzeni bozup böyle yorumlar yazcaksan hiç yazma gerçi arzların soyu hepten bozukESMER yazdı:Büyütmek için önce olay olması lazım ortada olay falan yok bir alışkanlıkla ilgili düşüncelerimi yazdım fikrimi sundum sazan gibi atlayacağına güzelce fikrini söyle sende. forumun asıl amacıda bu zaten.. bu arada fikrimi zaten kendime saklıyorum eş dost görür fikir edinir die yazıyorum sana kemik atan olmadı fikirlerim seni bağlamaz, sadece insanlar için..
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön
SEYDA HZ
SEYDA HZ
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Hala Arz Muhafızları veya Lodos Muhafızları ile çekişen oyuncuların olması güzel. Forumun ilk açıldığında renk getirmişlerdi foruma sonra herhalde büyüdüler. Büyümeyenleri görmek güzel.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Yani arz yada lodoslukla ne alaka anlamadım ama oyun her zamanki gibi çoluk çocuğun bağırtıları ile güzel havlayın bakayım 

Esmerr Havlayan sensın kocum işin b*kunu cıkaranda sensın adam gelmiş oraya yorum yazmıs yok kemıkmıs yok bılmem neymıs kemıgınıde al defol git maybaşş
SEYDA HZ
SEYDA HZ
Büyüyüp büyümemekle ne alakası var ogün Konuyu bilip bılmeden sonradan dahıl oluyorsun , adam gelmiş orda yok kemıkmıs yok bılmem neymıs havlayan köpek ısırmazSkyBlue yazdı:Hala Arz Muhafızları veya Lodos Muhafızları ile çekişen oyuncuların olması güzel. Forumun ilk açıldığında renk getirmişlerdi foruma sonra herhalde büyüdüler. Büyümeyenleri görmek güzel.
SEYDA HZ
SEYDA HZ
:arrow:kurban63 yazdı:Büyüyüp büyümemekle ne alakası var ogün Konuyu bilip bılmeden sonradan dahıl oluyorsun , adam gelmiş orda yok kemıkmıs yok bılmem neymıs havlayan köpek ısırmazSkyBlue yazdı:Hala Arz Muhafızları veya Lodos Muhafızları ile çekişen oyuncuların olması güzel. Forumun ilk açıldığında renk getirmişlerdi foruma sonra herhalde büyüdüler. Büyümeyenleri görmek güzel.

- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu, Forum kuralları Madde 2'ye istinaden kilitlenmiştir.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar.
Konu, Forum kuralları Madde 2'ye istinaden kilitlenmiştir.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU