Benim anlamadığım olay iksirlerin pahalı olmasının nedeni dengeyi bozmamak ve üreticiyi mağdur etmemek diye acıklandı.Peki bu indirimle bu düşünceniz çelişmedi mi ? Burdan bana göre cıkarılacak sonuç su ki fiyat belirlenirken sobee nin max kazanacağı fiyat aralığı baz alınıyor birönceki fiyat aralığı çok satmadığından indirime gidildi.İddaa ediyorum yine alan olmazsa fiyatlar daha da düşecektir.Oyundaki dengeler konusu sadece bahane.Çünkü her gelen yenilikte zaten dengeler altüst ediliyor...
Mirxcutting
5'li İksirlerde İNDİRİM!
Re: 5'li İksirlerde İNDİRİM!
hayatımda böyle saçma birşey görmedim....! iksirde güncellemeymiş bilmem ne... oyunumuzu mahvettiniz! her adımda para istiyorsunuz! sırf bu yüzden insanlar oyunu bıraktı, bırakmaya da devam edecek! sizin pazarlama uzmanınız falan yokmu bu ne cahilce görgüsüzce para tuzağı yaaa çocuklar bile gülüyor artık oyununuza! artık oyuna para veren varsa oyunun bağımlısı olmuş son birkaç kişidir onlarda yakında burdaki sömürüyü farkederler ve oyunu terkederler!!!!
3 ay kalırsa belki alırım ama yine de
Teşekkürler
/ALKIŞ
/PİKNİKYAP
/SEVİN
/YAT
/r:uyuyor
/GERİN
/ALKIŞ
sonuç yine alkış akçem olursa alacam
Teşekkürler
/ALKIŞ
/PİKNİKYAP
/SEVİN
/YAT
/r:uyuyor
/GERİN
/ALKIŞ
sonuç yine alkış akçem olursa alacam
Neden 90 degilde 95 akçe niye küsürat koyuyorusunuz bi işide düzgün yapın artık
- kskgencLik
- İskele Babası
ındıRıme kaRsıyım fakıRLere ıksıR haRam oLsun 5 ıksıR 2bın agce olsun miLLet bu fakıRLerden cektıgımız ne QQ

lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die !!!

Hayat Bohs eyLen Çoşs

Hayat Bohs eyLen Çoşs
-
- Cin Avcısı
Sen süpermarkette herşeyi 99 kuruşa satan para babasından hakkını arıyor musun ? Aramıyosun. Sus, Konuşmaya hakkın yok.byreal yazdı:Neden 90 degilde 95 akçe niye küsürat koyuyorusunuz bi işide düzgün yapın artık
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)