Kuklacı Bırakıyor.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Kuklacı Bırakıyor.

Mesaj gönderen burhanabi »

1 yıl önce sunucu doluydu girilemiyordu şimdi ise savaşıcak adam bıle yok oyunda 10 kısı anca var onlarda çemberlıde böyle devam ederse ikv 2 yıl a biticek
Gmler sadece işine gelen konuya yorum yapar zaten rahat ol sen ;)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

burhanabi yazdı:
1 yıl önce sunucu doluydu girilemiyordu şimdi ise savaşıcak adam bıle yok oyunda 10 kısı anca var onlarda çemberlıde böyle devam ederse ikv 2 yıl a biticek
Gmler sadece işine gelen konuya yorum yapar zaten rahat ol sen ;)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
MEK95
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MEK95 »

Bırakanları görmek için ille forumlardaki konulara bakmaya gerek yok. Oyunun her halinden anlaşılıyor belli bir çöküşe girdiği. İstanbul Kıyamet Vaktinini sonu bu olmamalıydı. Bizim 3 yıl önce bayılarak oynadığımız oyun bu hale gelmemeliydi. İkv diğer online oyunlara karşı olan bütün avatantajlarını yitirdi ve yitiriyor. Üzerine dezavantajlar ekledi. Bu halde kimsenin oyunu oynamasını bekleyemezsin. Sadece verdiği emekler için oyunu bırakmaya kıyamayanlar var. İkv kötü bir süreçte acil önlem alınmazsa yeni bir Türk online oyunu aramaya başlayabiliriz :)

29,39,49 seviyeler arttıkça oyundaki dostluklar ve keyif alma azaldı.49 seviye geldiğinde nerdeyse 0'landı. Ben artık oynamıyorum pek bir şey de kaybettiğimi düşünmüyorum. Keşke eski ikv olsa da oynasak onun dışında bugünkü ikvnin bıraktım diye üzülecek bi yanını bulamıyorum. Eskiden oyuna ortalama 3-4 saat giren oyuncular hem keyif alır hem oyunu kuralına göre oynayabilirdi. Artık bu pek mümkün değil. İKV kapitalist sistemin pençesine takılmış :) Ben bunların Türk Telekomla da bir ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Beyaz Köşk
Savaşcıköksal Doktorxköksal

www.ikvonline.net
Asistan
Kullanıcı avatarı
BiceRDoveR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen BiceRDoveR »

Türk telekomun işleri zaten bunlar.türktelekom yokken bi sorunda yoktu.
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen goldenll »

Arkadaşlar aldığım bir bilgiye göre yeni bir türk oyunu çıkıyormış hemde online.o piyasaya çıksın bakalım
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Merhaba arkadaşlar bende oyuna ara verenler arasındayım ben size daha güzel bir çözüm yolu sunsam daha makul olur buradaki herkez ama herkez yönetime mesaj atıp anket talebinde bulunsa örneğin : Çemberlitaşı nasıl buldunuz eksiklikleri varmı yokmu zormu kolay mı gibi bir anket veya akçe sisteminden memnunmusunuz eksiklikleri nelerdir gibi maden güncellemesinden memnunmusunuz vs. vs. uzar gider bu anket ama temiz bir anket olacak sekilde bir istekte bulunun bizler sesimizi yükseltmedikçe hiçbirşey olmaz veya bir konu açılır şu günlerde bütün sunucularda boykot yapılacak dense herkez o gün oyuna 5 dakikalığına girmese bu yönetimi yeteri kadar korkutur siz sakına beklemeyin yönetimden biri gelip yorum yapacak diye bizde tt olduk bu gmlerin içinde biz özel sektörüz biz ne yaparsak oyuncu onu oynar mantığı taşıyan GM ler olduğu sürece bu oyundaki insanlar perişan olmaya sizlerde sömürülmeye mahkumsunuz bırakmayanlar tabi ....

SwaT
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Grandxtexas »

YakamozxPaix yazdı:Merhaba arkadaşlar bende oyuna ara verenler arasındayım ben size daha güzel bir çözüm yolu sunsam daha makul olur buradaki herkez ama herkez yönetime mesaj atıp anket talebinde bulunsa örneğin : Çemberlitaşı nasıl buldunuz eksiklikleri varmı yokmu zormu kolay mı gibi bir anket veya akçe sisteminden memnunmusunuz eksiklikleri nelerdir gibi maden güncellemesinden memnunmusunuz vs. vs. uzar gider bu anket ama temiz bir anket olacak sekilde bir istekte bulunun bizler sesimizi yükseltmedikçe hiçbirşey olmaz veya bir konu açılır şu günlerde bütün sunucularda boykot yapılacak dense herkez o gün oyuna 5 dakikalığına girmese bu yönetimi yeteri kadar korkutur siz sakına beklemeyin yönetimden biri gelip yorum yapacak diye bizde tt olduk bu gmlerin içinde biz özel sektörüz biz ne yaparsak oyuncu onu oynar mantığı taşıyan GM ler olduğu sürece bu oyundaki insanlar perişan olmaya sizlerde sömürülmeye mahkumsunuz bırakmayanlar tabi ....

SwaT
dediğin anketleri ikv yönetiminin açacağını sanmıyorum.

Onun için ben İKV Fan sayfasında bir anket oluşturdum.

isterseniz mevcut anket seçeneklerini oylayabilirsiniz, isterseniz anket şıkkı ekleyerek görüşünüzü yazabilirsiniz;

https://www.facebook.com/home.php?sk=qu ... &qa_ref=qd
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bunun artık anketle olucagını pek sanmıyorum. Sorunlarımızı zaten burda anlatıyoruz fakat hiç bir cevap gelmiyor sonuçta yönetim parasını kazanıyor akçe alımları azalmıyor buda oyuna olan ilgilinin hala aynı kaldıgını belırtır.

Cemberlıtas bolgesıne gelıncede grafık olarak gayet guzel tasarlanmıs bır bolge. Ancak suresı ve zorlugu sıgınak ve mıgratlarla karsılastırdıgımızda arada daglar kadar fark oldugu bellı. Hadı zorlugu gectım sıgınak ve mıgratta ayı zorunlulugu yok para zorunlulugu yok. Ancak cemberlıtas hem uzun hem akce ıstıyen hemde zor bır bolge. Gaffarda bunu acık ve net goruyoruz kı 4 5 defa gaffara gıddım aynı grupla artık gıtmıyoruz.
Kullanıcı avatarı
jadde
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jadde »

beyler kendimiz yazıyoruz kendimiz dinliyoruz gördüğünüz gibi.
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?

İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Yönetim ekibi Tatile çıkmış olucak yaz tatilinden sonra konuyu tekrar güncelleştiririz. :)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön