Bizde 4 yıllığız ama ne şaheser nede birşey var toplasan kasa 30m ederMasumprenS yazdı:4 yıllık bir oyuncunun kasasının bu şekli gayet normal bence
Bazen diyorum acaba bendemi açıklasam foruma kasamı![]()
Sonra vazgeçiyorum. Sonra Khaos filan olur çemberlitaştaki gibi ne bilim :lol:
Şaka bi yana da Allah herkesin gönlüne göre versin ama hala az onlar kendi 500 iridyumu biriktiren birisi olarak söylüyorum bunu
KUKLACIPRENSİ Madenleri (Kuklacı)
Re: KUKLACIPRENSİ Madenleri (Kuklacı)
Nothing
Evet ama bin gerçeğin kılıcı onu yendiPANORA yazdı:Katılıyorum...BLackGezz0 yazdı:Bu fotoğraf gerçekse vay bu insanın haline . Madenleri göstermiş iyi güzelde bunları yapmak için giden saatler hiç düşünülmüyo . Herşeye pembe tarafından bakmayın derim . Bence 1. bu madenlerden eminim daha çok olanlar vardır sunucularda onlarda koysa vay forumun haline 2. Sırf maden toplamaksa İKV vay bu oyuncunun haline 3. Bu olayı iyi bişey gibi görüpte tebrik edenin vay ki vayy düşüncesine ...
South Park Season 10 Episode 8
Make Love, Not Warcraft
İzleyenler Bilir... (bkz. Bu Adamın Hayatı Olmamalı)
Nothing
BLackGezz0 yazdı:Bu fotoğraf gerçekse vay bu insanın haline . Madenleri göstermiş iyi güzelde bunları yapmak için giden saatler hiç düşünülmüyo . Herşeye pembe tarafından bakmayın derim . Bence 1. bu madenlerden eminim daha çok olanlar vardır sunucularda onlarda koysa vay forumun haline 2. Sırf maden toplamaksa İKV vay bu oyuncunun haline 3. Bu olayı iyi bişey gibi görüpte tebrik edenin vay ki vayy düşüncesine ...
Kahveye gidip zaman harcayacama tv bakarak oyunda takilirim daha iyi.
Kuklacininprensi
xSagopaKajmerx yazdı:Gençlerimiz maden uğruna çürüyor gidin realde ki halini görün bakalım ne halde ? hadi zengin diyelim ama oyuna harcadığı zamanla güçten düşmüş sosyal hayattan kopmuş sizde üstüne üstüne bi de tebrik ediyorsunuz yazıklar olsun
Sen bi sosyalde kendinden bahsetsene?(senin ne isin var bu oyunda)
Kuklacininprensi
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
benim amacım tartısma yaratmak degıl çekmesen bile bunları almak için ne kadar zaman harcamıssındır türk gençliği böyle boş şeylerde harcanıyor bu potansiyel bu enerji çok iyi şeylere harcanabilirxPRENSx yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:Gençlerimiz maden uğruna çürüyor gidin realde ki halini görün bakalım ne halde ? hadi zengin diyelim ama oyuna harcadığı zamanla güçten düşmüş sosyal hayattan kopmuş sizde üstüne üstüne bi de tebrik ediyorsunuz yazıklar olsun
Kuklacininprensi
- koruyucuxxinzar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
xPRENSx yazdı:Senden maden almak icin sana pm mi atiyorlar arkadasim?koruyucuxxinzar yazdı:benim yansıtıp yansıtmadığımı sen nerden biliyosun peki kardeşim?
Tamam seni tanımadan yorum yaptım ben orda hatalıyım ama,çoğunluk dediğim şeyi yapıo.
Sen beni nerden tanıonda yansıttıgımı fln blıosun ?
Seni kendi sunucunda kac kisi taniyor onu söyle bana bi?
Eger soracak olursan seni kac kisi biliyor diye cevabini vereyim Kuklacisunucusunun tüm oyunculari derim ( %5 haric - yeni oyuncular).Kuklaci sunucusun da bir arkadasin varsa sor beni o anlatir beni eminim.
Beni tanimadan bir daha yorum yapma senin gibi yorum yapan kisileri cevap vermiyecektim ama yazilanlari görünce dayanamadim.Buraya bu konuyu ben acmadim ama kendi sunucuma actim.
Kuklacininprensi
Lan senın gıbılere acıom blıomusun
Sosyal Ortamın Kölesı Olmuş
Oyunun En Zengini
Cafeye bi gidio cepte çay parası falan yok
Nse devam et hadi kralsın.
Alem buysa kral sensin. gzl gzl devam. /alkış
xSagopaKajmerx yazdı:benim amacım tartısma yaratmak degıl çekmesen bile bunları almak için ne kadar zaman harcamıssındır türk gençliği böyle boş şeylerde harcanıyor bu potansiyel bu enerji çok iyi şeylere harcanabilirxPRENSx yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:Gençlerimiz maden uğruna çürüyor gidin realde ki halini görün bakalım ne halde ? hadi zengin diyelim ama oyuna harcadığı zamanla güçten düşmüş sosyal hayattan kopmuş sizde üstüne üstüne bi de tebrik ediyorsunuz yazıklar olsun
Kuklacininprensi
Tmm biz zaman harciyor arkadasim sen oynayarak zaman mi kazaniyorsun?
Kuklacininprensi

İşaretlediğim resimdeki maden nedir bi türlü seçemedim qq
cilek yazdı:
İşaretlediğim resimdeki maden nedir bi türlü seçemedim qq
O madenin adi lenmi beril
Kuklacininprensi
koruyucuxxinzar yazdı:xPRENSx yazdı:Senden maden almak icin sana pm mi atiyorlar arkadasim?koruyucuxxinzar yazdı:benim yansıtıp yansıtmadığımı sen nerden biliyosun peki kardeşim?
Tamam seni tanımadan yorum yaptım ben orda hatalıyım ama,çoğunluk dediğim şeyi yapıo.
Sen beni nerden tanıonda yansıttıgımı fln blıosun ?
Seni kendi sunucunda kac kisi taniyor onu söyle bana bi?
Eger soracak olursan seni kac kisi biliyor diye cevabini vereyim Kuklacisunucusunun tüm oyunculari derim ( %5 haric - yeni oyuncular).Kuklaci sunucusun da bir arkadasin varsa sor beni o anlatir beni eminim.
Beni tanimadan bir daha yorum yapma senin gibi yorum yapan kisileri cevap vermiyecektim ama yazilanlari görünce dayanamadim.Buraya bu konuyu ben acmadim ama kendi sunucuma actim.
Kuklacininprensi
Lan senın gıbılere acıom blıomusun
Sosyal Ortamın Kölesı Olmuş
Oyunun En Zengini
Cafeye bi gidio cepte çay parası falan yok![]()
Nse devam et hadi kralsın.
Alem buysa kral sensin. gzl gzl devam. /alkış
Saate bak kac?
Bu saatte Cafe mi acik olur?
Sen beni taniyormusun?
Sosyal hayatta benimle berabermisin de kendinde böyle bir yorum yapmayi hissediyorsun?
Kuklacininprensi