SuNuCuDa İlK Stuart Efendı KeSiLmİşTiR../Köşk madalyanıda xD

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: SuNuCuDa İlK Stuart Efendı KeSiLmİşTiR../Köşk madalyanıda xD

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Masterlid yazdı:
samedsedir0606 yazdı:
ARAFxAcayipHerif yazdı:
Masterlid yazdı:
Küçümsemek Gibi Olmasın , Tebrikler Ama Şu Yazıları Türkçesi Daha İyi Olan Bir Arkadaşınız Yazsa Fenamı Olurdu ? :P
Ya arkadaş özürlümüsün sen? Hangi konuya girsem herkesin Türkçesine laf etmişsin . Ama saray soytarısı gibi kendini rezil ediyosun farkında degilsin . Türkçesine laf ediyosun herkesin onlar harfleri hızlı yazmaktan karıştırıyo peki sen, Türkçe öğretmenin sana cümle kuruldugunda her kelime büyük harflemi başlar dedi yoksa ? Ne sandın bütün yazdıgın kelimelerin isim veya ünvan oldugunumu? Milelti rencide edici yazılardan bıkmadınmı hala hangi konuyu açsam aynı senaryo..

K.bakma konu sahibi arkadaş tutumadım kendimi :D

Bu arada güzel iş tebrikler :D
Kardeş yorumun için tşkerler Ama Salla gec Oo bebetowu... Oo bebenın boklugunu ben bılırım Önce bana 1lwl carı Acıpp kufur eder 1 yasında yegenıme kufur eder Sonra 1lwlıkcardan cıkıpp Foruma gecıppp Samed Iksırcı dıyor..
Sence 1 yasında cocuga kufur eden den nasıl bır haysıyet onur seref beklersınız Sıze Sorarım_?
Şu Oyunda, Forumda Kim Ağzımdan Bir Kerecik Küfür Duymuşki Senin Gibi Değersiz Biri İçin Bu Durumu Bozayım !
İkincisi Sana Senin Düşmanın Çok Dedim , Arz Klanında Kime Sorsak Samedsedir Nedir Diye Olur Olmaz Şeyler Diyor Sadece Ben Değil ;)
Senin Düşmanın Çok Farkında Değilsin ,
1 Lwl Çarla Değil Kendi Çarımla Söverim Sövecek Olsam Öyle Biri Olmadığımı Herkes Bilir .
Şu Konuda Sizlere Hak Veriyorum ;
Oyun İçinde Klanlaşmanın Gerektirdiği Savaştan Dolayı Tahrik Etmeler Uzuyor Bu Uzama Sonucunda Fazla Racon Kesiyor Olabilirim Fakat Bildiğiniz , Sandığınız Gibi Biri Değilim ;)
(Not: Bu Açıklamaları Üstüme Gelen Fazla Eleştirilerden Dolayı Yaptım , Teşekkürler . )
Son Olarakta Amacım Hiçbir Zaman Düşmanlık-Kinlik Değil , Aslahada Olmaz , Neticede Hepimiz Oyunu Oynayan Birer İnsanız Ne Farkımız Varki ?
  • Akşam Aksam Yıne Bana Yorum Yazdırcaksn......
    Şimdi sana teker teker yazayım ben kımım nasıl bırıyım dıyecek olursakk.......
    1cisi:Benım klanım lodostur ve lodoslarla Dostlugum cogu kısıyle vardırr...
    2ısı: Aynı senın ısmını bızım lodos klana sorunca bırak oo capulcuyu dıyıp gecıyorlar Bu demektırkıı Senınde dusmanın cokturr...
    3cusu: Bu oyunda 100 kısı olsun 99 dusmanım Olsun benım ıcın farketmez ben kendı yolumu cızerım arkadasım ben buyumdur.. Arz klanına gırıyorlarr kesıyorum ben dusmanım oluyorlar seyımde olmaz benım anlıyacagın.
    4cusu: Senın bu 1lwlık carınla ılgılı konu Soyleym herkez bılsın...Oyun ıcerısınde 1lwl car acılıpp 1yasında yegenıme sovupp aradan 3 dk gecmeden foruma gecıpp Samed ıksırcı ıftırası Atılıppp Sonrada ben edmedım dıyen sensın ..
    Ha bak bu 1lwlık soven karakterlerınde fotosu elımde duruyorr Egerkıı onlar ben degılım dersen benım suanlık bır kanıtım olmaz ama oo fotolar ve foruma actıgın konu kanıtımdır derım Sen dıyorsun Samed wsde ıksır ıcıyor Bana ws de ıksır ıctıgme bır kanıt goster dıyorum cıtın cıkmıyor erkeklıkmı bu_?
    Bırıne ıftıra atacagın zaman 2 kere dusun Sonra ıftıranı at derım...herkoyun kendı bacagından asılırmıss...ben kendımden sorumluyumdurr ve kendı yolumu cızerım..
    5cısı : Bu oyunda bana Bulasmayan herzamann benım ıyılıgımı gorur Ama bana ahkam kesıp kendını buyuk gostertıpp 2 gunde lonca kurup Adam oldum gezenlere herzaman 2 cıft lafım olur..
    Mısal Arz oluyorsunuz sagda Solda goruyorum Sızlerı ve kesılınce ufak 10 yasındakı bebeler gıbı oyuna kendınızı kaptırıp Otekı dunyayı dusunmeden Samed Iksırcı demenız veyahut Ws de sızlerın cogunu yenıppp Klandan bolgeden Samed Hırsız demenız Sızde Bunlar neyın nesı dıye Sorarım_?
    Ha bıde forumda benım türkceme laf edıyorsunn bu Türkce Bozuklulugu hem Odada karanlıktan yazmam hemde asırı derece Hızlı yazmamdan kaynaklanıyor... yok oyle boyle deıl dersenız edebıyatcı sızlersınız Ogretın bıze turkce yazmayıı bızde bu magdurlgumuzdan kurtulalım dıyerektenn Konunu Sonuna gelıyorum herkeze hayırlı oyunlar dılıyormm IIgeceler......
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Bahsettiğin 2. Hususta Haklısın , Yine Klanlaşmanın Getirdiği Bir Durum , Tekrar Tekrar Yine Söylüyorum Yine Düşmanlık Kin Değil Amacım Kin Gütsem ; ' Oyunu Cavres - Alicii Gibi Oynar Rahatsızlık Veririm ' .
He Bunları Neden Yazdın Diyorsan , İkimizin Arasındaki Fark Ne ? YOK * İkimizde İnsanız Oynuyoruz , Kaptırıp Katılaşıp Alıp Başını Gidiyorsun Diyorsunda , Benden Çok Kaptırıyorsun , Karşıdakini Tahrik Edip Alay Ediyorsun ..
Ben Seninle Çoğu Tartışmamızda Yasaklıyorum Farkındaysan : Laf Yetiştirmek Yerine .
!! Tekrar Söylüyorum Düşmanlık-Kin Güdümem . Bunlarıda Acındırmak İçin Yazmadım , Demişsin Ya 100 Kişi Olsun 99'ı Düşman Benim İçinde Farketmez , Farketmiyorki Çoğu Zaman Savaşıp En İyi Gücümüzü Ortaya Koyuyoruz Değilmi ?
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Masterlid yazdı:
Bahsettiğin 2. Hususta Haklısın , Yine Klanlaşmanın Getirdiği Bir Durum , Tekrar Tekrar Yine Söylüyorum Yine Düşmanlık Kin Değil Amacım Kin Gütsem ; ' Oyunu Cavres - Alicii Gibi Oynar Rahatsızlık Veririm ' .
He Bunları Neden Yazdın Diyorsan , İkimizin Arasındaki Fark Ne ? YOK * İkimizde İnsanız Oynuyoruz , Kaptırıp Katılaşıp Alıp Başını Gidiyorsun Diyorsunda , Benden Çok Kaptırıyorsun , Karşıdakini Tahrik Edip Alay Ediyorsun ..
Ben Seninle Çoğu Tartışmamızda Yasaklıyorum Farkındaysan : Laf Yetiştirmek Yerine .
!! Tekrar Söylüyorum Düşmanlık-Kin Güdümem . Bunlarıda Acındırmak İçin Yazmadım , Demişsin Ya 100 Kişi Olsun 99'ı Düşman Benim İçinde Farketmez , Farketmiyorki Çoğu Zaman Savaşıp En İyi Gücümüzü Ortaya Koyuyoruz Değilmi ?
  • Bakkk Dostum Senı nerden geldıını Nasıl bırı oldugunu tanımam edmem sen orda yazmıssın Kın tutmam Kın tutsam Cavres ; Alıcı Gıbı Kufur edıp cıkarım Dıye Sorarım Sana Oo dedıgın Insanlar Sencee Bu dunyayı Hak eden Insanlarmı _?
    Elalemın Annesınden Bacısından Ne ıstıyorlar _?
    Baskasının Annesıne veya Aılesıne kufur edıyorsa demekkıı Onun Annesı bacısı yok .Sende Onlar gıbı olmak ıstıyorsan senı tutan yok buyur oll benım ıcın farketmez Bunlar Anca klawye delıkanlılar Sagda Solda Atıp tutan Insanlar..
    Sen demıssın ben Senı cogu tartısmamızda yasaklıyorum Dıye Yahuu bebemısın nesın Oyunda Bolgeden Atıp Tutan basımın etını yıyen Sensın Sonra ben senı yasaklıyorum dıyorum.. Sence Bu Insanlıkmı _?XD
    Sanal Hayat veya Real Hayattada Olsa bana Nasıl Davranılıyorsa Aynıı Şemayı kendımı karsı tarafa yansıtırım Kım olursa Olsunn Bu Dunyanın Insanıysakk herkez bende Dahıll haddımızı bılecegız Bız bırer ALLAHın Kullarıyızz..
    Herkez Adam Akıllı Kendı ısıne Bakacak Baskasını Kıskanıpp veya Kın Nefret Tuttup kendını Kucuk dusurmenın Anlamı Degıldırr..
    İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.... Dıyerek Bır Soz vardırr Buna benzemek Istıyorsanız Sagdan Soldan duydugunuz Ile yetınmeye devam edınız...
    HAyırlı oYunlar
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

samedsedir06 yazdı:
  • GÜNCELLLLLLL
    GÜNCELLLLLL
    GÜNCELLLLLL
    GÜNCELLLLLL
    GÜNCELLLLLLL
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Saynimo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Saynimo »

Forum Kuralları Madde 2 Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön