ona zihinde işlemez XDStrongxfighter yazdı:Abi ben olsam önce ona bir zihin atardım sonra yanına gidip /kaba yapardım sonra kaçardım.
Zwartan Sinirlenirse ?
Re: Zwartan Sinirlenirse ?

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Sonra blok alıp otururdumStrongxfighter yazdı:Abi ben olsam önce ona bir zihin atardım sonra yanına gidip /kaba yapardım sonra kaçardım.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
o sunucuda bir hata meydana gelmil olamaz mı ? ne bilim dev ana takılı kalmış mesela düzeltmeye gelmişfuci yazdı:gm lerin sadece kızdığı için oyuna etkilemesi doğrumu 3 kişi dalsa ne olur dalmasa ne olur doğru değilmiyim işi varsa gitsin test sunucusuna

Forumkral yazdı:Adamlar oyuna girmese ne ilgisizler oyuna girse ne kesiyon adamlar ne yapsın
sonuna kadar katılıyorum

ateş direncin 1000 olsa 0 gömecek belkiLotusGNS yazdı:ADAM 1012235 HASAR VERİYOR ATEŞ DİRENCİNİ FULLESEN KAÇ YAZAR![]()

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Adam domates bahçesini sulamaya gelmiştir belki
(Şakası bir yana)
İkv buluşmasında güler yüzlü ve konuşkan tavrı vardı kesinlikle oyuncular tarafından kızdırılmış ki oda böyle bir yetenek kullanmış
İkv buluşmasında güler yüzlü ve konuşkan tavrı vardı kesinlikle oyuncular tarafından kızdırılmış ki oda böyle bir yetenek kullanmış
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- LionHawk
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Çemberliyi Tek Dağıtır "ZIBARTAN" Hatta İKV deki tüm boslar aynı anda dalsa hepsini dagıtır:)