Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE
Re: Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE
gerçekten tebrikler güzel bir ekip çalışmasnın örneği fakat bi kac sey soylemek istiyorum.. stuvard ustanın arkasından robot gorevnı alıyoruz kı gaffara gece bılelım . stuvarda kadar gıtmek 7 saatımızı almıstı bızım heralde sız daha oncekı gırısınızde stuvarda kadar gıttınız ve robot gorevını alıp cıkıp gerı stuvard tarafına yanı erg odası ve labaratuara gıtmeden dırek saga donup 2. bölgede gaffara gıttınız? eger boyle bırsey yaptıysanız stuvardı kesmeden gaffar kesılıyormu?? yoksa sadece gaffarı gormek ıcınmı bu tarafa geldnız??
NeoWIN
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İlk başta dediğn gibi stuart efendiyi kestik.Ve geri çıktık.Fakat bi dahaki girişimimizdede stuart efendiyi kesip gaffara gittik gerçekten çok büyük bölge.İlk başta stuart a gitik sonra semihayı kestik sonra gaffara vardık stuart efendiyi kesmeden denemedik vE bi arkadaşımız orda demiş ordaki bi ruh taşı var o taş stuart efendiye yolladıgını düşünüyorum orda erg odasında aynı şey var çünkü.Neowin yazdı:gerçekten tebrikler güzel bir ekip çalışmasnın örneği fakat bi kac sey soylemek istiyorum.. stuvard ustanın arkasından robot gorevnı alıyoruz kı gaffara gece bılelım . stuvarda kadar gıtmek 7 saatımızı almıstı bızım heralde sız daha oncekı gırısınızde stuvarda kadar gıttınız ve robot gorevını alıp cıkıp gerı stuvard tarafına yanı erg odası ve labaratuara gıtmeden dırek saga donup 2. bölgede gaffara gıttınız? eger boyle bırsey yaptıysanız stuvardı kesmeden gaffar kesılıyormu?? yoksa sadece gaffarı gormek ıcınmı bu tarafa geldnız??
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
O ruh taşı mı ki?Birçok yerde var ama bir işe yaramıyor :?kerim73 yazdı:İlk başta dediğn gibi stuart efendiyi kestik.Ve geri çıktık.Fakat bi dahaki girişimimizdede stuart efendiyi kesip gaffara gittik gerçekten çok büyük bölge.İlk başta stuart a gitik sonra semihayı kestik sonra gaffara vardık stuart efendiyi kesmeden denemedik vE bi arkadaşımız orda demiş ordaki bi ruh taşı var o taş stuart efendiye yolladıgını düşünüyorum orda erg odasında aynı şey var çünkü.Neowin yazdı:gerçekten tebrikler güzel bir ekip çalışmasnın örneği fakat bi kac sey soylemek istiyorum.. stuvard ustanın arkasından robot gorevnı alıyoruz kı gaffara gece bılelım . stuvarda kadar gıtmek 7 saatımızı almıstı bızım heralde sız daha oncekı gırısınızde stuvarda kadar gıttınız ve robot gorevını alıp cıkıp gerı stuvard tarafına yanı erg odası ve labaratuara gıtmeden dırek saga donup 2. bölgede gaffara gıttınız? eger boyle bırsey yaptıysanız stuvardı kesmeden gaffar kesılıyormu?? yoksa sadece gaffarı gormek ıcınmı bu tarafa geldnız??
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
-
- Cin Avcısı
Arkadaşlar anladığım kadarıyla odaya girince bir hasar alıyorsunuz odanın duvarındaki fotodan da anlaşıldığı gibi buda gaffar ve semiha vurmadığı halde nasıl öldüklerini açıklıyor, bu hasardan kurtulabilmek için kesimi odanın kesarlarında yapmak gerekiyor sanırım.
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
ARkadaşlar odanın içinde hiç br şey bize vurmadı orda gaffara saldırınca bir kac kişi öldü o kadar
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
kerim73 yazdı:Öncelikle tebrik edenlere teşekkür ederiz ki bir çok kişi taktik ve hasar istemiş.
Biz grub içerinde anlaştıgımız üzere hiç bir taktiksel fotoğraf ve bilgi paylaşmamız gerektiğini düşünüyoruz.Çünkü bizim grubda hiç bir tt olmadan sadece kendi fikir ve düşüncelerimizle yaptık(Daha önce yol ve gmb x kesimi hariç.)Bu yüzden sadece tek vereceğimiz şey en çok şifa ve büyülere iş düşmesi fakat kesimlerde tank ve ofansın bol iksirli bulunmasıdır.Gaffar bey hasarını sölemek isterdim ki grubum içerisinde taktiksel hiç bir bilgi verilmeyeceğini sölemiştim bnde bir kac kare cektm size vereyim
![]()
gaffar size dönük değil canınız gidiıoar nası iş
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
ozifb yazdı:kerim73 yazdı:Öncelikle tebrik edenlere teşekkür ederiz ki bir çok kişi taktik ve hasar istemiş.
Biz grub içerinde anlaştıgımız üzere hiç bir taktiksel fotoğraf ve bilgi paylaşmamız gerektiğini düşünüyoruz.Çünkü bizim grubda hiç bir tt olmadan sadece kendi fikir ve düşüncelerimizle yaptık(Daha önce yol ve gmb x kesimi hariç.)Bu yüzden sadece tek vereceğimiz şey en çok şifa ve büyülere iş düşmesi fakat kesimlerde tank ve ofansın bol iksirli bulunmasıdır.Gaffar bey hasarını sölemek isterdim ki grubum içerisinde taktiksel hiç bir bilgi verilmeyeceğini sölemiştim bnde bir kac kare cektm size vereyim
![]()
gaffar size dönük değil canınız gidiıoar nası işbide ölüyonz
Kardeş Semiha alan vuruyor 2 kişi öyle öldü birinede Gaffar vurdu canı azaldı , niye hüsnü kuruntu yapıyorsun anlamıyorum ki , neden yalan yanlış konuşalım ? ? ?
SoLBeK
Buradan tek bir çıkış var! O da benim istediğim şekilde.(ikv anasayfadaki yazı) alakası olabilir oraylaTURKIYEIMPARATOR yazdı:Gaffarın yanında bir çıkış görünüyor ilk resimlerde.O çkıştan nereye çıkılyor :?:
Birde son eklenen resimlerde gruptaki birisi klana yazmış adamın üzerine mavi ışık veriyor diye aslı varmı:?:
oradan tek çıkış süre dolunca atılmak oluyor 
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Öncelikle oraya 2. kez gitmeniz güzel bu resimdeki o tabloda bir gizem var sanki