Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE

Mesaj gönderen Neowin »

gerçekten tebrikler güzel bir ekip çalışmasnın örneği fakat bi kac sey soylemek istiyorum.. stuvard ustanın arkasından robot gorevnı alıyoruz kı gaffara gece bılelım . stuvarda kadar gıtmek 7 saatımızı almıstı bızım heralde sız daha oncekı gırısınızde stuvarda kadar gıttınız ve robot gorevını alıp cıkıp gerı stuvard tarafına yanı erg odası ve labaratuara gıtmeden dırek saga donup 2. bölgede gaffara gıttınız? eger boyle bırsey yaptıysanız stuvardı kesmeden gaffar kesılıyormu?? yoksa sadece gaffarı gormek ıcınmı bu tarafa geldnız??
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

Neowin yazdı:gerçekten tebrikler güzel bir ekip çalışmasnın örneği fakat bi kac sey soylemek istiyorum.. stuvard ustanın arkasından robot gorevnı alıyoruz kı gaffara gece bılelım . stuvarda kadar gıtmek 7 saatımızı almıstı bızım heralde sız daha oncekı gırısınızde stuvarda kadar gıttınız ve robot gorevını alıp cıkıp gerı stuvard tarafına yanı erg odası ve labaratuara gıtmeden dırek saga donup 2. bölgede gaffara gıttınız? eger boyle bırsey yaptıysanız stuvardı kesmeden gaffar kesılıyormu?? yoksa sadece gaffarı gormek ıcınmı bu tarafa geldnız??
İlk başta dediğn gibi stuart efendiyi kestik.Ve geri çıktık.Fakat bi dahaki girişimimizdede stuart efendiyi kesip gaffara gittik gerçekten çok büyük bölge.İlk başta stuart a gitik sonra semihayı kestik sonra gaffara vardık stuart efendiyi kesmeden denemedik vE bi arkadaşımız orda demiş ordaki bi ruh taşı var o taş stuart efendiye yolladıgını düşünüyorum orda erg odasında aynı şey var çünkü.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

kerim73 yazdı:
Neowin yazdı:gerçekten tebrikler güzel bir ekip çalışmasnın örneği fakat bi kac sey soylemek istiyorum.. stuvard ustanın arkasından robot gorevnı alıyoruz kı gaffara gece bılelım . stuvarda kadar gıtmek 7 saatımızı almıstı bızım heralde sız daha oncekı gırısınızde stuvarda kadar gıttınız ve robot gorevını alıp cıkıp gerı stuvard tarafına yanı erg odası ve labaratuara gıtmeden dırek saga donup 2. bölgede gaffara gıttınız? eger boyle bırsey yaptıysanız stuvardı kesmeden gaffar kesılıyormu?? yoksa sadece gaffarı gormek ıcınmı bu tarafa geldnız??
İlk başta dediğn gibi stuart efendiyi kestik.Ve geri çıktık.Fakat bi dahaki girişimimizdede stuart efendiyi kesip gaffara gittik gerçekten çok büyük bölge.İlk başta stuart a gitik sonra semihayı kestik sonra gaffara vardık stuart efendiyi kesmeden denemedik vE bi arkadaşımız orda demiş ordaki bi ruh taşı var o taş stuart efendiye yolladıgını düşünüyorum orda erg odasında aynı şey var çünkü.
O ruh taşı mı ki?Birçok yerde var ama bir işe yaramıyor :?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Arkadaşlar anladığım kadarıyla odaya girince bir hasar alıyorsunuz odanın duvarındaki fotodan da anlaşıldığı gibi buda gaffar ve semiha vurmadığı halde nasıl öldüklerini açıklıyor, bu hasardan kurtulabilmek için kesimi odanın kesarlarında yapmak gerekiyor sanırım.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

ARkadaşlar odanın içinde hiç br şey bize vurmadı orda gaffara saldırınca bir kac kişi öldü o kadar ;)
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ozifb »

kerim73 yazdı:Öncelikle tebrik edenlere teşekkür ederiz ki bir çok kişi taktik ve hasar istemiş.
Biz grub içerinde anlaştıgımız üzere hiç bir taktiksel fotoğraf ve bilgi paylaşmamız gerektiğini düşünüyoruz.Çünkü bizim grubda hiç bir tt olmadan sadece kendi fikir ve düşüncelerimizle yaptık(Daha önce yol ve gmb x kesimi hariç.)Bu yüzden sadece tek vereceğimiz şey en çok şifa ve büyülere iş düşmesi fakat kesimlerde tank ve ofansın bol iksirli bulunmasıdır.Gaffar bey hasarını sölemek isterdim ki grubum içerisinde taktiksel hiç bir bilgi verilmeyeceğini sölemiştim bnde bir kac kare cektm size vereyim ;)
Resim

Resim
Resim

gaffar size dönük değil canınız gidiıoar nası iş :D bide ölüyonz
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
SHeCToRGooD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SHeCToRGooD »

ozifb yazdı:
kerim73 yazdı:Öncelikle tebrik edenlere teşekkür ederiz ki bir çok kişi taktik ve hasar istemiş.
Biz grub içerinde anlaştıgımız üzere hiç bir taktiksel fotoğraf ve bilgi paylaşmamız gerektiğini düşünüyoruz.Çünkü bizim grubda hiç bir tt olmadan sadece kendi fikir ve düşüncelerimizle yaptık(Daha önce yol ve gmb x kesimi hariç.)Bu yüzden sadece tek vereceğimiz şey en çok şifa ve büyülere iş düşmesi fakat kesimlerde tank ve ofansın bol iksirli bulunmasıdır.Gaffar bey hasarını sölemek isterdim ki grubum içerisinde taktiksel hiç bir bilgi verilmeyeceğini sölemiştim bnde bir kac kare cektm size vereyim ;)
Resim

Resim
Resim

gaffar size dönük değil canınız gidiıoar nası iş :D bide ölüyonz

Kardeş Semiha alan vuruyor 2 kişi öyle öldü birinede Gaffar vurdu canı azaldı , niye hüsnü kuruntu yapıyorsun anlamıyorum ki , neden yalan yanlış konuşalım ? ? ?
SoLBeK
Kullanıcı avatarı
Celikk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Celikk »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Gaffarın yanında bir çıkış görünüyor ilk resimlerde.O çkıştan nereye çıkılyor :?:

Resim

Birde son eklenen resimlerde gruptaki birisi klana yazmış adamın üzerine mavi ışık veriyor diye aslı varmı :) :?:
Buradan tek bir çıkış var! O da benim istediğim şekilde.(ikv anasayfadaki yazı) alakası olabilir orayla
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

oradan tek çıkış süre dolunca atılmak oluyor :D
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Öncelikle oraya 2. kez gitmeniz güzel bu resimdeki o tabloda bir gizem var sanki
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön