xDDDD HaHaHaHaDismotixfiremanX yazdı:Bodozlama dalın belki kesersiniz.
[OKO Taktikleri] Savaşçı-Savaşçıya karşı
- Razor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Unruly
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Savaşçıya karşı

Taktik item de kalsa neyse birazda skill kullanımına bakmak gerek itemin varken skill kullanamıyorsan itemin hiç bişi kalır 
- Icanfootball1
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Acemi Savaşçı
Bence Skill olarak ise önce dikkat sonra süpürme sonra ağır vursun adamın isi biter :mrgreen: :ugeek:
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Ws lerde supurmenin bir faydasini gormedim ben.!
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
rakip 1-2 can kaldı ağırın da sertin de süresi var. garanti olsun diye at süpürmeyi. 15 falan vermene gerek yok 3 ver yeterkalenderon06 yazdı:Ws lerde supurmenin bir faydasini gormedim ben.!
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Savaşçı Savaşçıya Karşı Olan W.s lerde Bence En İyi Yöntem Şudur;
İlk öcne Eğer kanatman 15 Ve Dikkat dağıtman 15 se İlk olarak Kanatma Atarsın Ve Rakibinin Kudreti Az da olsa biter
Ardından Dikkat Dağıtma Atarsın.Bunun SOnucunda %100 Olarak Galipsiniz.
İlk öcne Eğer kanatman 15 Ve Dikkat dağıtman 15 se İlk olarak Kanatma Atarsın Ve Rakibinin Kudreti Az da olsa biter
Ardından Dikkat Dağıtma Atarsın.Bunun SOnucunda %100 Olarak Galipsiniz.

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

- StreetStar
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Bizde ws atarken depar kullanmak yasaktır. savaşçı-savaşçı ws si olduğundakewinjohn yazdı:ben itemlere yorum yapmıcam,direk yeteneklere geçiorm
başladığınzda dikkat atın sonra adam yaklaşınca depar atın neden ? durdurma yemezsiniz ,son siz durdurma atın bu yüzden 1-2 vuruş öne geçersiniz,sert ağır derken itemler eşitse ws yi alabilirsinz hatta 300-400 hasar kadar fark olsa (siz güçsüz olsanız)bile alabilme ihtimalinz var die düşünüyorum .d Ama karşısınzda full urbansa sizde elementseniz kaçışınız yok
YüKsEkTeN UçAn YüKsEkTeN DüŞeR
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mevlana
zaten ful ışık ları tmladığınız zaman pantolonunuz ve eldivenizede mor yapmanızın ardından sadece ceket ve ayakabıız sarı item yapıyor zırhınızıda 30/30 olması için ayakabı ve ceketide yücelen solucan kulanırsanız hem hasarınız 4014max olur hemde zırhınız 30/30 olur
saygılar emin önü mrnikotin
saygılar emin önü mrnikotin
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
en iyi oyun taktiğini söyleyim 49 olun görevlistesinde yazmayan görevleri söyleyim 41 kan pencenin vwerdigi görevleri yapın. max item 39 dilek 20 tepegöz urban ceket yapın dikkat hiç item almayın 49 da tüm görevleri yapın vede sonra yetenek sıfırlayın tank olun sonra görevlerden verilen kılıcı takın max itemli emsela yücelen diş sonra tank sınız ya gidin mısır carşısına deyin ben tankım deyin gruba al deyin alır sonra sıgınaklarda takılın sonra gece zırhı yda işık hanım gece işık hanım kolye düşürmeye calışın. bunlar düştümü onları takın ve sonuç full maxsınız sadece kolye yüzük mü kaldı pra biriktirin meden cekin urban yada yücelen kolye yüzük alın pranıza bağlı alın. ve yarı urban yarı yücelen yani full maxsınız. sonra silah geliştirme yücelen dişi giliştirrirseniz kırmızı şey fln göziükmüyor. çünkü tek item o yüzden görünmesi için urban cellat çift item satırınıda geliştire bilirsiniz.bu arada tankda cıkıp yetenek sıfırlamayı unutmayınız. bu ara da item düşürme zorlugu yüzünden kolye yüzük düşmeye bilir siz gece zırhı düşürmeye bakın. en basit savaşcı taktikleri bunlar(tabii siz hep tank olmak ve iyibir tank olmak istiyorsanız max enerji ve direnç itemleri şart)