[OKO Taktikleri] Savaşçı-Şifacıya karşı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
elektra777
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Şifacıya karşı

Mesaj gönderen elektra777 »

çobuk

oynamam

lazım
elektra777
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen elektra777 »

çobuk oynamam lazım
Kullanıcı avatarı
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ByDant3 »

DarkShare yazdı:
Graretoco yazdı:aslında artık kanatmayı kullanan kalmadı kanatma 15 olduğunda kudret yiyor (düşmanın) ve büyücülere bile kudret bırakmadığını gördüm bence şifacıyla ws yapılacaksa mutlaka kanatma gerekir
Öyle diyorsun ama şifacı'nın 1 tane büyü bozması senin kanatmanı hiç eder. Akıllı şifacılar, büyü bozmaya vermemezlik etmez, yani kanatmayı 15 yaparsan 15 puanın çöpe gider her türlü.
o canavarların attığı kanatmayı götürüyo savaşçının kanatmasını sadece zihin götürür.Bu 1

Şifacı kesmenin yetenekleri.Eğer Vs atıyorsanız.

15 Sert Vuruş
15 Dikkat
15 Durdurma
15 Ofansif
15 Kanatma
5 Depar
3 Ağır(neden ağır adamın 3 canı kaldı diyelim serte 2 saniye var adam bir vursa ölceniz o zaman ağır vurursunuz öldürürsünüz)

Vs Başladı.Adam eğer maksimumsa işiniz zor diyim.Adam Ruhu ve can kurtaranı açar ve hayvanı çağırır büyük olasılıkla.
hemen başta dikkat ve durdurma atın düz vurun ve sert çakın seri seri(Elinizde battal veya latif olursa güzel olur.Neden?İlerde söyliyeceğim.)Canı 60 a gelince kanatma atın hemen.Can basarsa 3000 basacağına 1000 basar bu çok güzel olur.Canı 50 e geldiğinde 35 e kadar sadece kanatma atın.Adamın canı 30 a vardığında sizin 2 sertlik kudret ona kudret çoktan bitti :D.2 Sert Atın düz vurun bu iş biter.

Latif ve battal olursa iyi olur dememin sebebi:
Hem seri seri vurması şifacıyı zorlar ve hafif silahlar sert ve ağırda daha çok hasar verirler.
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Kullanıcı avatarı
Theend
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theend »

Yetenekler ;
15 kanatma
15 durdurma
15 ofansif
15 ağır
15 sert
15 dikkat dağıtma

Taktik ;
Vs başlayınca ilk olarak şifacıya kanatma atın ki şifacının iyileştirme yeteneği 3 kat kötüleşsin , tam kanatma sırasında şifacının hayvanını kesin ..
Gerisini anlatmaya gerek duymuyorum ..

Elinizdeki silahın saldırı hızı 2 saniyeyi geçmeyen bir silah olursa daha iyi olur ..
Ben Latif kullanıyorum , size de tavsiye ederim ;)
Kullanıcı avatarı
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ByDant3 »

Theend yazdı:Yetenekler ;
15 kanatma
15 durdurma
15 ofansif
15 ağır
15 sert
15 dikkat dağıtma

Taktik ;
Vs başlayınca ilk olarak şifacıya kanatma atın ki şifacının iyileştirme yeteneği 3 kat kötüleşsin , tam kanatma sırasında şifacının hayvanını kesin ..
Gerisini anlatmaya gerek duymuyorum ..

Elinizdeki silahın saldırı hızı 2 saniyeyi geçmeyen bir silah olursa daha iyi olur ..
Ben Latif kullanıyorum , size de tavsiye ederim ;)
hayvanı kesmeye gerek görmüyorum ben çünkü büyücü kovalamıyorsun ki :D hayvan yavaşlatsın

Bu arada başta kanatmayı boşa atarsın çünkü hiçbir şifacı eğer kullanmayı biliyorsa %60 a kadar can basmaz sadece boşuna kdret harcarsın
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Merhabalar

Eğer bir savaşçıysanız ve şifacıya karşı iseniz, öncelikle VS başlarken mutlaka bir dikkat dağıltma atmalısınız. Bu şifacının iyileştirmesini, vuruşlarını yavaşlatacaktır.

Canını 50-55 civarlarına getirdiğinizde iyileştirtmeden bir durdurma atmalısınız. Bu durdurmanın zihin tutulması etkisi vermesiyle şifacı garanti olarak yerde olacaktır. Aksi takdirde de şifacının yerde olması olası bir ihtimaldir.

Kısacası dikkat dağıltma ve durdurma bir şifacı ile vs'de önemli yeteneklerdir.

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

Bir Şifacı Olarak çoğu savaşcının yanıldığı noktaları söyleyeym

kaşınızda sağlam bi şifacı oldnu düşünerekden söylüyorum

1) şifacıya arkadaın dediği gii battal yatağan yada latif işlemiyor rtık bu seri vuruırum saldırısı düşer ısk geçer yok artık böle bişi kafanızdan çıkarın

nedenini açıklayım arkadaşımda hm latif hmde ecel ar ikisiylede ws atıyorum sonuç latifi 9 kudret kala yeniyorum ecel 30 yada 40 kudret kala ölüyorum ;) bu szebi ip ucu vermişdir

2) kanatmayı sert vurdukdan sonra deil dikkttan sonra atacaksınız

ws başlar dkkat atılır şifaya yklaşınca kanatma atılır sert vur ağır vur hmen can basıcakdır ama nafileaz ca durdr zihin gelirse şanslısın canı zaten 40 50 olacakdır :D bir şifacının canı 60 dan aşa inerse kritik 40 dan aşaya inerse yenildi demekdir ;) iyileştisin kendini can 60 65 anca olur kesin şifa kullanan neden öle olacağını bilir sonra 1 sert 1 ağır vuracan ecellede bi çak 2 bini :lol: hobba can 20 zırhı düşükse zaten o şifacı yerdedir. ck diyenler olur kesin korkmayın onu ck kurtaramıo :roll: zaten canı kritikde oluo

unutmayın sağlam bi şifacıyı sadece kudreti çok olduğund iyiletirme süesi dolmadan kesebilisiniz kudretini bitirmeye çalışmak mantıksızdır :ugeek:

daha fazla tartışmanın alemi yok bce şifacı olarak zayıf yönleri söledim ama şunuda unutayın şifadada tatik çokdur her zayıf noktası gibi güçlü noktalarıda vardır

haa unutmadan şunudasöleyim paniklemek çok kötü bişi insnın eli ayağına karışıo :lol: :lol: :lol: :lol:
...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

siz denediniz mi hiç şifacıya kanatma atıldıqında kaç kudret qötürüyor? 30 bile qötürmüyor ya sawaşçıdaki qibi kudreti bitiriyo sanmayın
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

mitmet yazdı:siz denediniz mi hiç şifacıya kanatma atıldıqında kaç kudret qötürüyor? 30 bile qötürmüyor ya sawaşçıdaki qibi kudreti bitiriyo sanmayın
Mito'cum kanatmayı bi kere atmıcan ki :D Her seferinde 10 kudrete yakın bile götürse kardır :D ağır yapmak yerine kanatma at :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Canceazi yazdı:
mitmet yazdı:siz denediniz mi hiç şifacıya kanatma atıldıqında kaç kudret qötürüyor? 30 bile qötürmüyor ya sawaşçıdaki qibi kudreti bitiriyo sanmayın
Mito'cum kanatmayı bi kere atmıcan ki :D Her seferinde 10 kudrete yakın bile götürse kardır :D ağır yapmak yerine kanatma at :D

kanatma savaşçıda atarken kaç kudret götürüyor bileeyonmu sen ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM

“Savaşçı” sayfasına dön