Bana Ascendant adlı çardan Yani şimdiki adı ARON mudur nedir ,
Fatih sana olan biten herşeyi anlatacağım, Ben gökhan değilim adım furkandır, Edirnede oturmuyorum. Artık bu oyunu oynamayacağım bu yüzdende sana olan biter herşeyi anlatıyorum. Burda bayağı bi dostluk kurdum genellikle PARDUS loncasıyla . Ama artık oynamak istemiyorum. Çarlarımı öz abim dediğim Aristoklat'a bırakıyorum. Artık o neyapar neder bilmem. Doğrudur Vipxbaşkan adlı karakteri ben açtım ve gençlik dönemimizde bazı hırsızlıklar yaptık. Budurumdan rahatsız olduğum için Ascendant ve Enchanteri açmıştım. Bunuda sadece Aristoklat biliyor ve onun haricindede sen biliyorsun.
YUKARIDAKİ PARAĞRAF BANA ASCENDANT(ARON)'DAN GELEN MESAJLARDIR. EN UFAK BİR DEĞİŞİM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.HERHANGİ BİRŞEYİ ÇEKEMEMEZLİĞİMİZDEN DEĞİL SADECE BU HIRSIZIN DOSTLARIMIZIN YANINDA OLMASINDAN RAHATSIZ OLDUĞUMU BELİRTİYORUM. ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ FOTO KOY İNANALIM,LANET OLASI DEEPFREEZE PROĞRAMINDAN DOLAYI ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARIN TÜMÜ SİLİNDİ. DEDİM ADAMIN AĞZINDAN TEKRAR LAF ALAYIM OYUNDA BULAMADIM. VE OGÜN OYUNU BIRAKIYORDU GEÇEN AYLARDA GERİ GELMİŞ, VE KABULLENMİYOR. BU OLAYA TEK TARAFLI DEĞİLDE OBJEKTİF BAKMANIZI İSTİYORUM. TARAFINDAN ÇALINAN BİRŞEY YOKTUR. AMA BUKADAR GÜRÜLTÜYÜ YUKARIDAKİ METİN YÜZÜNDEN YAPIYORUM. UNUTMAYIN BİRŞEY BİLMESEK GELİPTE BURDA SÖYLEMEYİZ, VE BİR OYUN İÇİN GÜNAHA GİRECEK KADARDA DÜŞMEDİK. BU KONUYA SON MESAJIMDIR, KIVIRMALARA DEVAM ETMENİZ DİLEĞİYLE. BEN SADECE BÖYLE BİRŞEYİN OLDUĞUNU DİLE GETİRDİM. GÖRÜYORSUNUZ MİLLET HIRSIZLIK YAPIYOR ADINI DEĞİŞTİRİYOR BUDA O VAKALARDAN BİRİSİDİR. BUNDAN SONRA BENDE İLGİLENMEYECEĞİM. DOST DEDİKLERİMİZİ BÖYLELERİNİN YANINDA GÖRMEK ÜZÜCÜ. AMA YAPILABİLECEK BİŞEY YOK. BELKİDE TÖVBE ETMİŞTİR VE BİRDAHA YAPMAYACAKTIR OLGUNLAŞMIŞTIR. BUNADA DİYECEK LAFIM YOK. AYRICA KİN/NEFRET SÖZ KONUSU DEĞİL.
Bize de kendisi bir program yollayacaktı Enchanter charıyla mı ne burada olmazsam aristokratta olurum demişti kendisi. Daha sonra ulaştığımda ben o değilim abisiyim demişti chardaki. Olay ise şu bi program varmış Skypetan daha kullanışlıymış. İsmini verdi programın bize üyelik açmış bi link mi dosyamı ne atacakmış msn yada skypetan bize... daha sonra kullanmaya başlayabilirmişiz Bi kurcalayım fotoğrafları bulursam koyarım
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok yazdı:Bize de kendisi bir program yollayacaktı Enchanter charıyla mı ne burada olmazsam aristokratta olurum demişti kendisi. Daha sonra ulaştığımda ben o değilim abisiyim demişti chardaki. Olay ise şu bi program varmış Skypetan daha kullanışlıymış. İsmini verdi programın bize üyelik açmış bi link mi dosyamı ne atacakmış msn yada skypetan bize... daha sonra kullanmaya başlayabilirmişiz Bi kurcalayım fotoğrafları bulursam koyarım
Program Adı 'Team Spek' Googleden De Bulabilirsin . Onu Hamit Abiylede Konuştuğumda Bir Sunucu Açabilme İmkanım Vardı . Teklif Ettim Sadece. Hamit Abiyede Sorabilirsin
Hamitten önce Enesle görüştün.. Wolveri.. Daha sonra onu sordun bölgeden ben cevap verdim Wolverr... Olayı Wolveri ile konuştuktan sonra sana hayır istemiyoruz cevabını da veren bendim. bir de gidip üstüne Hamit'le mi konuştun Evet aynen dediğin gibi programı ben kolayca bulabilirim lakin sunucuyu sen açacaktın falan. Biz bilmiyor muyuz sunucu açmayı etmeyi bilmemneyi Neyse aklıma geldiydi yazayım dedim. Aristoktrat abim beraber oynuyoruz falan demiştin.. öyle bişeyler işte fotoları bulunca tam hatırladım uzun zmaan oldu
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Bu arada tahrip verdiğimi ya da vereceğimi düşünerek yazmadımbunları buraya aklıma geldi yazdım. bi de sen Akıncı Loncasında değil miydin ya? öyle bir lonca yokmuydu? Oyunu oynamıyorum akçe geldi geleli o yüzden bilmiyorum değişiklikleri ama Akıncıdaydın galiba?
Manasiyok yazdı:Hamitten önce Enesle görüştün.. Wolveri.. Daha sonra onu sordun bölgeden ben cevap verdim Wolverr... Olayı Wolveri ile konuştuktan sonra sana hayır istemiyoruz cevabını da veren bendim. bir de gidip üstüne Hamit'le mi konuştun Evet aynen dediğin gibi programı ben kolayca bulabilirim lakin sunucuyu sen açacaktın falan. Biz bilmiyor muyuz sunucu açmayı etmeyi bilmemneyi Neyse aklıma geldiydi yazayım dedim. Aristoktrat abim beraber oynuyoruz falan demiştin.. öyle bişeyler işte fotoları bulunca tam hatırladım uzun zmaan oldu
Ts ' Yi Skype Sandın Sanırım . Bu Program Ya Belli Bir Ödemeyle Açılır (Sunucusu) Ya da Bir Yere Sponsor Olman Gerekir. Bu İkiside Elinizde Varmı ki ?