Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Bazı Recetelerde Kadim Hidra Pençesi Yoktu.Diğer Güncellemeler Ufak Tefek Materyal Güncellemelerdir.
Haricindeki Materyaller ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı.
Buda sizin verdiğiniz emeklerin hiçe sayılması anlamına gelmez aksine İKV Yönetimi sizin çıkarlarınızı korumaktan yana eylemlerine devam ediyor.
Evet Şaheser Silah En İyilerin Silahı Ve En İyiler Sahip Olacak.
Eminim Sizlerde En İyi Oyuncularımızsınız
İyi Oyunlar
Keşke sırf yorum yapmak için yorum yapmasak da bu insanların derdi nedir diye bir araştırıpda yorumlasak ne güzel olur. Belki sende farkedersin bir gün reçetelerde nelerin değiştirildiğini,
İşte bizi üzen bunun gib ilgisiz tavırlar ve rastgele gelen yönetici yorumları. Bilinçli yönetim gerekli.
Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.
Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.
Bilginize
Sayın lathander herkesinde dediği gibi bu konuda önceden bilgi verilmedi bizlere..herkes yeni charlar açmak zorundada değil tamam dıoğrudur bilgi vermediniz nasıl yetenekleri sıfırladıysanız üretim ve toplama puanlarınıda sıfırlarsanız seviniriz teşekkürler..
Merhabalar;
bbildiğiniz gibi şaheser silahları bir konuda uzman değilsek üretemiyoruz ve bu konuda hatta bütün hidralar konusunda bize hiçbir bilgi verilmedi.tamam kabul belki başka amaçlarınız vardır doğal.ancak nasıl yetenek ve idiirençleri sıfırladıysanız lütfen bu puanlarıda sıfırlayınız.hiçbir oyuncu yeni karakter açıp kasmak zorunda değil zaten günümüzde standart mynet üyeleri için kasmak bir problem iken bunu bizzlere güçleştirmeyiniz teşekkürler
Evet Arkadaşlar Lütfen Bir Destek Yapın GM Arkadaşlar Yardımcı Olun Gerekirse Bu İş Para İle Olsun Ama Oyun Parası Kabul Olur Bence Yeni Çar Kasmak Olmuyor Üretsekde Başka Çara Aktaramıyoruz Yardım Edin GM Arkadaşlar.
leoNHeaRt yazdı:Defalarca Bu Konu Açıldı we Bir Sonuca Ulaşılamadı Hala Aynı Konu
Yeni Char Kasın.
Yeni çar açıp neden kasalım ? belki senin zamanın var benm veya bi başkasının zamanı yok oyuna zar zor giren arkadaşlarda yeni çar kasarak zaman geçirmek istemezlerde.Önceden buna dair birşey söylense elbet yapardım yapardık.Benm Sarrafım 47de kalıyor.2 Puan için 0'dan başlayıp çar kasmak oldukça saçma bi çözüm getirilmesi gerek.