IIYaKaRGeCeRiMII yazdı:SeLamLar,Oyunu 3.5 süreye yakın oynuyorum .
İsmim:Arda
Karakter adı :YaKaRGeÇeRiM
Seviye :49
OnLine sürem : 4-12 saat
Oyun İçinde Aspirinnn e de ulaşıcam fakat Facebook sayfanızın Linkini werirseniz sevinirim
İlgi ve alakanız için teşekkürler.Uzun süre ikv oyununu oynamıs olmanız önemli.Öncelikle oyun içinde görüselim.facebook linki özeldir genel paylasımını yapmıyoruz.
19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
Suanda PANALGİNE çarınla oyuna girebilrmisin 1 2 gün oyunda olamayacagımda .
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
Yetersizliğim nedir oyun açıldığıundan beri oynuyorum?
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . ! Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Bir çok forum sayfasına başvuruda bulunmuşsun.Bize katılacak kişi arayış içinde değil evet ben Deva loncasina katilacagım diyebilmeli kararsız kisiler bize zarar verir. İlgin icin tesekkurler
Sayın üzeyir Aspirin = Ahmet abiyle konuştum gerekenleri yaptım. Facede sizede arkadaşlık istegi yolladım .
Şimdi yapmam gereken neLer war ?
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..