DiSMoTi yazdı:Hehehehe![]()
Yahu silah yükseltici satmak için neler yapıyorsunuz yazık
Yetmiyormu yedikleriniz dahasımı gerekiyor cidden yazık oyun maddiyata dönü ne yani parası olmıyan alınmıcak.Ne saçmalık.Yani ejderi olmıyan sığınağa alınmaz'ı duydumda silahı yükselmemiş olanlar etkinlige alınmaz güldürdü beni
Sizin destek takımı olarak oyunculara yardımcı olmanız gerekiyor böyle maddiyata çevirerek köstek oluyorsunuz. :?
Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

- BriqAnd
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Yazık gerçekten yazık Artık etkinlikleri bile daha fazla kazanmak için yapıyorsunuz.
Oyunda yönetime karşı hiç bi güvenim kalmadı. Bence bir an önce şu hareketlerinizi bi gözden geçirin.
Yoksa gidişat iyice kötüleşmeye başladı benden söylemesi.
Oyunda yönetime karşı hiç bi güvenim kalmadı. Bence bir an önce şu hareketlerinizi bi gözden geçirin.

IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
-
- Sahaf Yardımcısı
Aynen Diyecek söz buLamıyoruM ve Tekrar söyLüyorum OYUNUN adı degişsin İSTANBUL PARA VAKTİ oLsunBriqAnd yazdı:Yazık gerçekten yazık Artık etkinlikleri bile daha fazla kazanmak için yapıyorsunuz.
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
sende yükselt sende katıl diyor adqm dikkat edin ya, ve bu duyuru silah yükseltmek için geç kalınmış bi zamanda yapılmadı akşama doğru yapıldı ve yükseltenler sabah parlıyor olcaktı, tamamen teşekkür maiyetinde bişey değil yani öyle olsaydı teşekkür niteliğinde olduğunu belirten bişiler bulurduk yazıda pazarlamacı sloganları değil...Erdogan yazdı: Sen de silahını yükselt! Sen de katıl! GM'ler ile birlikte savaşma fırsatını ve bu özel etkinliği kaçırma! Sürprizlere hazırlıklı ol!
ben yükselttimmi evet yükselttim vede o gün bugündür günde yarım saat bir saat son 5 gündürde hiç girmiyorum, Biz varya lodos lar gibiyiz(bende lodosum) 50 lodosun içinde bir arz 2 lodosu keser çekip gider,birlik beraberlik yok bizde, organize yok, ekip ruhu yok, üst üste sayısız pot kıran yönetime tepki gösterilmiyor, ben diyorum bırakırım oyunu sen diyorsaun bırakırım oyunu gerisi güle güle diyor bize yönetimde tın diyor
........'ya karşı denilen lafa gaffardır yok azattır yok bilmem gbm dir diyenleri kınıyorum
........'ya diyorsa koyun bakalım dediğinizi
hidrayı (yeşil hidra) ben tek başıma kesiyorum tutupta hidra getirmezler
Şok şok şok!!!! Açıklıyorum
Silah ustaları ile GM'ler KUKLACI'ya karşı!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Yukseltılmış Sılahı Olmayanı Gmler Bıle Adamdan Saymıo Artık
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Bu iş iyice paralı parasız ayrımcılığına döndü normal silahı olan niye katılamıyor onlardan insan değilmi amacınızı belli ediyonuz la bari açık açık söyleyin para istiyoz diye
Çok mühim bir hata var eğer bunu 1 kereliğine mahsus yapmadıysnsız önceden haber vermeliydiniz.
avakado=eminönü
birde siz bize hizmet verin biz mi hep size hizmet verip para yatırıcaz oyunda bulunduğumuz vakitlerin karşılığını vereceğinize hala bu tip para tuzakları kuruyosunuz

Hırs
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
bu nasıl bi sistemdir iyice para yaparsanız tadı kaçar yavaştan hadi dedik maden arttırıcı yapmışsınız alalım dedik hemde 2 paket aldık yükledik yha 50 topaz çeksem maden arttırıcısı olmadan mavi çoktan çıkardı bumu yüzde 60 şans 
dalga geçiosunuz millete ilk 2 gün madenler bol bol verip almaya hücum ettirdiniz şu anda paketim olmasa daha iyi maden çekerdim en azından...
yapıosanız eşit düzeyde etkinlik yapın ki yüksek miktarda para yatıranlar yararlanmasın sınıflara özgü falan filan dünkü maden olayından sonra saçma oldugunu düşünüyorum oyuna veriğim paranın
dalga geçiosunuz millete ilk 2 gün madenler bol bol verip almaya hücum ettirdiniz şu anda paketim olmasa daha iyi maden çekerdim en azından...
yapıosanız eşit düzeyde etkinlik yapın ki yüksek miktarda para yatıranlar yararlanmasın sınıflara özgü falan filan dünkü maden olayından sonra saçma oldugunu düşünüyorum oyuna veriğim paranın
Yusuf
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Etkinliğe katılabilmek için Belli bir mekanda olmamız gerekiyor mu ?
Lilreb