EŞREFPAŞALI ( İzmirde oturdugum ıcın ve esrefpasalı oldugum ıcın EŞREFPAŞALILAR flimini bı kacınız ızlemişsinidir Aslında EŞREFPAŞALIxNUSRET yapıcaktım ama EŞREFPAŞALI daha ıyı olur dıe düşündüm :=)
(MeTaLStRoM) Orjınali MeTaLStOrM olması gerekıyordu benım ark a dedım kur oda harflerın yerını degıstırınce böle bısı cıktı ortaya
ReŞaDiYeLee: aslen Reşadıyelıyım ''Lee'' kelımesını Cınlı ve japon dostlarımızdan esınlenerek kullandım
XxKrOniCxX : BETA dönemınde kurdugum cok eskı bır karakterımdır anlamı :müzmin, sürekli, devamlı, ne kadar sürecegi belli olmayan. yanı beTA dönemınde onadıgım ıcın ne kdr oynucagımı bılmıyordum daqa dogrusu pek ısınmamıstım kurum dedım
SaNALTURK: SAnal zaten bılıyorsunuz Sanal odalardakı ortamlardakı turk Ayrıca Turkıyenın en unlu hackerlerden bırıdır ılk 6 gırmıs ve kendısı 5.cı sıradadır ...
ALFAQ: alfaQ betada kurdugum bır sıfacımdı Transformears ' adlı cızgı dızıde Vatanı ıcın dunyası ıcın kendını feda eden bı robottu ısmı ondan esınlenerek yapmıstım
kanlıkursun
KaNnLıKuRSuN
KANLIıIKURSUN
KanlıIıkursun
bu serıde orjınal betadır BETA dayken Yapmıs olduugum hılelı oyun nedenıyle 999 gun ban lanmıstır yakın bır zamanda acılıyor
ASİDELİKANLI: Beta da kurdugum ayrı bır sıfacımdır ... Ve bunlardan baska 84 Adet karakterım var 30 lwl ustu cok yol kat ettım Çokk
*** =>_---'_
_______________________________________________________________________________________ Benim Sözlerım anlayana sıvrısınek saz ,anlamayana davul zurna az...
Eminönü sunucusnda değilim ama geçerken bir göz attım güzel bir konuya cevap vermek istiyorum..
LyKaoN : Lykaon Arkadia kralıdır ve kan dökücülüğü , acımazsızlıgı ile tanınmıştır .. Kötü huyları da olsa yazılış itibarı ile güzel bir şekil çıkıyor ..
KaRAkterimin Adı Kamilcix ...
Adım kaMil
cix ise Çok yakışıkLı ve Çapkın oldugum için Koydum bana Bu Lakabı 10 sınıtayken Kız ArkadaşLaım TakmŞlardı Ve ondan Beri Real de Herkes Kamİlcix der İkv de 2010 da BaŞLadım Yeniyim yani daha ...
Öle oyuna Pek girmiyom Zaten Evimdede İnternette yok .. Haftada 6 - 7 saat oyunda TakıLırım .... :arrow: