independence34 yazdı:ben şimdi anlamadım.biz bu programı kurunca kırmızı-mavi gözlükle oynuyoruz da siz ekran görüntüsü almışsınız.madem gözlüksüz çalışmıyor nasıl o görüntüleri aldınız?yada gözlükten aldıysanız ucuz gözlüğü nasıl pcye bağladınız?yoksa programı kurunca o şekilde gözüküyor bizde gözlükle düzgün şekilde mi görüyoruz?
Program oyunu o şekilde gösteriyor. Gözlüğü takınca düzgün görüyoruz
NOT : FPS lerde bu programı pek tavsiye etmiyorum. Çünkü gözlükle baktığınızda oyunda düzgün bir görüntü elde edemiyorsunuz. Gözleriniz aşırı ağrıyor. Ancak İKV'de pek sorun yok
Ek1nc1 yazdı:kardeş bu sferde oyunda 3 boyutluyu açınca kırmızı renkler çıkıcağı yerde mavi renkler çıkyıor 3 boyutlu gözükmüyor
Zaten gözlükle 3 boyutlu gözükecek anlamadım tam ne demek istediğini :lol:
ya bak oyunda * tuşuna basınca kırmızı renkler çıkıyorya gözlüğü takıyorum 3 boyutlu oluyor sonra programı kaldırmıştım tekrar kurdum filan bu seferde MAVi renkler çıkıyor * tuşuna bastığımda gözlüğü takınca 3 boyutlu göremiyorum bu sefer
Ek1nc1 yazdı:kardeş bu sferde oyunda 3 boyutluyu açınca kırmızı renkler çıkıcağı yerde mavi renkler çıkyıor 3 boyutlu gözükmüyor
Zaten gözlükle 3 boyutlu gözükecek anlamadım tam ne demek istediğini :lol:
ya bak oyunda * tuşuna basınca kırmızı renkler çıkıyorya gözlüğü takıyorum 3 boyutlu oluyor sonra programı kaldırmıştım tekrar kurdum filan bu seferde MAVi renkler çıkıyor * tuşuna bastığımda gözlüğü takınca 3 boyutlu göremiyorum bu sefer
Ayarları %100 doğru yaptığına emin ol bence yeniden kurmuşum dedin beki ayarlarda yannışlık yaptın harfi harfine yap asla sorun olmaz
yha anlamadığım benim bi 3D sinemalarda çalışan bir abimin dediği bilgiye göre Gözlük olmalı programı ve Monitöründe 3d uyumlu olması lazım diyordu, bak biz sinemada bize gelen 3d film i normal makinada izletsek millete hiçbirşey anlamazlardı diyordu, onun bile 3d uyumlu makinası varmış, ama bilemiyorum 3d uyumsuz monitörle gözlük + program işe yararmı,
Bügün gözlük aldım alalahım o nasıl bir şeydir öyle ağzımın suyu aktı monitörde ya yaratık resmen ekrandan çıkıyodu yav mutlaka denemelisiniz timurun dediği gibi gayet 3D keyfi güzel abi bildigin silah ekrandan çıkacak gibi oluyo
KaraXHayalet yazdı:Bügün gözlük aldım alalahım o nasıl bir şeydir öyle ağzımın suyu aktı monitörde ya yaratık resmen ekrandan çıkıyodu yav mutlaka denemelisiniz timurun dediği gibi gayet 3D keyfi güzel abi bildigin silah ekrandan çıkacak gibi oluyo