Facex yazdı:Ellecktpowers seni en fazla 3 4 kere 5 3 5 1 5 3 yendim. Zırh düşürüdükten sonra toplarmaya başladın ben hedefimdeki zırhı alıyım tekrar atarız. Zamanxying e gelince 30 m sine ws de yendim parayı almadım karaninin yerine ben kendi charımla atmıştım.Kendi kendini asla övme loncadanki adamları yazmışsın
Zamanxying Zamanxsavaşçı sı fln bunların hırsız olduğunu düşünüorm.Çok önceden Zamanxsavaşçısı adlı yeni yetme beslemeyle zar attıydık bi kaç m ine vermediydi
Ulan enayi van der vaart senin bebe belik oldugunu bilioz bu forum senın sacma sapan actıgın konularla yook o hırsızdır bu hırsızdır bu konularla doluydu SENINDE NE B*K oldugunu bılıoz bizim adımızı agzına alırken besmele cek güzel kardeşim senin gibiler yüzünden zaten oyunn kalıtesı düsüyor sana cevap vermek bıle Loncamıza hakaret ama saf adam cok sana ınanır yani su meranda kımın neyini calmısım bi kişi gösterin çarı sılerım hepınz allaha emanet Za Za Za Za ZaMaNxteam
AuRa yazdı:aaa oooooo meranın en iyisi diye bi konu acmıslar yer yerinden oynamış aman yarabbim Arkadaslar , Korlegg in dedigne katılıyorm . bana göre hırsına yenik düşen , vs atıldıktan sonra yersiz tartsma cıkaran hic bir sekilde en iyisi olamaz . bos yere sinir stres yahu suraya baksanıza arkdaslar az biraz gözünüzü acın meranın en iyisi olsanız kac yazıcak ki zevkini alamadıktan sonra basın agrıdıktan sonra . herseyden önce biraz mütevazilik gerekir bence .
herneyse bence vs ile pek ugrasmam ugrasmayıda sevmem kafada yormam sonucta item degil yetenek kombinasyonu ve pratik gereken bi konu .
Grub bölgeleri için ;
bigsmall
ZÜLKARNEYN
vipxJAZZx
Vipxoceanss
Kholpashalixloaa
BlacKSwaN
KHoLPaSHaLixGNRL
Kholpashalixyeah
KHoLPaSHaLixCaSS
KHoLPaSHaLixUğUr
bunların dısındaki kimseyle kolay kolay girmem . Girince noldugunu gördüm en azından tanıdklarla girmeyi yeglerim .
Vs ci olarakta suan verebilicegim bi kaç isim var .
Relaxefendyy ( Allah var büyücüyü biliyor adam ki yakın tanıdıklarımdandır . ) ŞeRRuH , Blackthrine, Waffenxelectro , Face . ( sıralama gibi bir şey yok aklıma geleni yazdım ki aklıma gelmeyen bir cok isim daha vardır kesin ) .
İyi kapışmalar... İsteyen bir büyücü arkaşımla vs atabilirim ama ortaya bir iddaa koyamam , bunun sebebide nasıl algılayacaksınız bilmem ama lonca kuralları gereği maden , para , item , çarına v.b. gibi şeyleri ortaya koymak yasak... Ama dediğim gibi isteyen bir büyücü arkadaşım ile düzgün eğlenerek atabilriiz , zaten hedefimiz de güzel bir zaman geçirmek değil mi ?
AuRa yazdı:aaa oooooo meranın en iyisi diye bi konu acmıslar yer yerinden oynamış aman yarabbim Arkadaslar , Korlegg in dedigne katılıyorm . bana göre hırsına yenik düşen , vs atıldıktan sonra yersiz tartsma cıkaran hic bir sekilde en iyisi olamaz . bos yere sinir stres yahu suraya baksanıza arkdaslar az biraz gözünüzü acın meranın en iyisi olsanız kac yazıcak ki zevkini alamadıktan sonra basın agrıdıktan sonra . herseyden önce biraz mütevazilik gerekir bence .
herneyse bence vs ile pek ugrasmam ugrasmayıda sevmem kafada yormam sonucta item degil yetenek kombinasyonu ve pratik gereken bi konu .
Grub bölgeleri için ;
bigsmall
ZÜLKARNEYN
vipxJAZZx
Vipxoceanss
Kholpashalixloaa
BlacKSwaN
KHoLPaSHaLixGNRL
Kholpashalixyeah
KHoLPaSHaLixCaSS
KHoLPaSHaLixUğUr
bunların dısındaki kimseyle kolay kolay girmem . Girince noldugunu gördüm en azından tanıdklarla girmeyi yeglerim .
Vs ci olarakta suan verebilicegim bi kaç isim var .
Relaxefendyy ( Allah var büyücüyü biliyor adam ki yakın tanıdıklarımdandır . ) ŞeRRuH , Blackthrine, Waffenxelectro , Face . ( sıralama gibi bir şey yok aklıma geleni yazdım ki aklıma gelmeyen bir cok isim daha vardır kesin ) .
ViPxBuFFy
teşekkürler cano
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
mstfa yazdı:~LA BUYUCU DEDINMI RELAXBÜYÜ ADAMIN USTUNE TANIMAMM IKVDE OYUN AÇILDIGINDAN BERI VARIM ADAM BUYUNUN TARIHIN YAZDI İTEM DİZMEDE NUMBER ONE
eyvallah kardeş sagolasın
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
BİRİ meranın en iyi büyüsümü dedi BEN tek büyü tanırım yıkanıda görmedim ama zırhlar geldimi mecburen kestiler imkansız degil yenmesi ama artık oda bir zırhlı ve meranda ona laf atp ezik dienlerden öcünü almaya gelecek Bu arada zamanxsavaşçısı zamanxyingg hırsızmı hiç sanmıorum MERANIN EN İYİ BÜCÜSÜ KİM BUNU HERKES BİLİOR=ZAMANXYİNGG