Üretici ve Madencilere Müjde
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
yorum yapmak boş zaman gösterecek her şeyi
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Artık paslanmaya yüz tutmuş zırhlarınızı giyin, zorbela bulduğunuz maraton gözlüklerinizi silin, şanslı olanlarınız maraton ayakkabılarına cila çeksin, maraton iksirlerinize çantanızda yer açın...
Bir kenarı atılmış olan ve maden piyasasını asıl canlandıracak olan savaşçılar size bir tavsiye; depara 15 puan vermeyi unutmayın. Hızlı olan kazanır..
Artık Savaşçıların Çağı Başlıyor !!!
Bir kenarı atılmış olan ve maden piyasasını asıl canlandıracak olan savaşçılar size bir tavsiye; depara 15 puan vermeyi unutmayın. Hızlı olan kazanır..

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
xbyreds yazdı:ee süreyi de artırmışlar nötrledi birbirini. ne değişti önceden 5 dkda çekilen şimdi 20 dkda çekilcek.Kuzey yazdı:Arkadaşlar eskiden mavi topaz madeni diyelim ki 3 taneydi 3 madenin çekilmesi sonucu 1 günde diyelimki 3 mavi topaz veriyordu.
Şimdi 24 tane mavi topaz madeni var .D Yani 1 günde mavi topaz oranıda artacak orantılı olarak sacmalayayın.
eskiden 2 topaz vardı 4 dk sürüyodu diğerine gitmen zaten imkansız artık 16 topaz olacak ama süresi arttırıldı yine de kazançlısın.
- EnsKrky
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Merhaba
Yönetim biz oyuncuları anlamış fakat bir yerde yanlışlık var.
Sorun maden sayıları değildi.Sorun madenlerin saf çıkma oranlarıydı.Saf çıkmayınca sunucuda üretimciler saf maden arar oldu ve madenlerin başı oyuncularla dolup taştı.Doğal olarak fiyatlarda tavan yaptı.
Göreceksiniz ki bu artan madenlerde de birikim olacaktır.20 dakika bekleyip madeni çekemeyen oyuncu psikolojisini bir düşünün
Ben burdaki yanlış anlaşılmanın düzeltilmesinden yanayım.
Teşekkürler.
Yönetim biz oyuncuları anlamış fakat bir yerde yanlışlık var.
Sorun maden sayıları değildi.Sorun madenlerin saf çıkma oranlarıydı.Saf çıkmayınca sunucuda üretimciler saf maden arar oldu ve madenlerin başı oyuncularla dolup taştı.Doğal olarak fiyatlarda tavan yaptı.
Göreceksiniz ki bu artan madenlerde de birikim olacaktır.20 dakika bekleyip madeni çekemeyen oyuncu psikolojisini bir düşünün
Ben burdaki yanlış anlaşılmanın düzeltilmesinden yanayım.
Teşekkürler.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
anektod yazdı:Artık paslanmaya yüz tutmuş zırhlarınızı giyin, zorbela bulduğunuz maraton gözlüklerinizi silin, şanslı olanlarınız maraton ayakkabılarına cila çeksin, maraton iksirlerinize çantanızda yer açın...
heheh adam işi biliyor
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
hacı harbiden gülmekten dolayı yaydığım ses dalgası inönündeki 132 desibellik rekoru geçtianektod yazdı:Artık Savaşçıların Çağı Başlıyor !!!
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar sorun Mavi Topaz'da yaşanmaz bencede fakat Menekşe , İridyum , ŞeLit , Ganoderma , Dört YaprakLı Yonca gibi 3. seviye madenler nasıl çıkıcak birisi bana açıklasın
.150 - 200 tanede 1 çıkıyordu ve 20 dkkadan hesaplarsan 3000 dakika ve 50 saat demek bu nasıl olcak ??
[YaLNıZSavaŞÇII]
Güzel bir çalışma olmuş Teşekkür ederim.. Ama bu piyasayı dengeleyecegini sanmıyorum aksine tavan yaptırır.
Meneşke Elmas 50ml du 150ml çıkar..
Meneşke Elmas 50ml du 150ml çıkar..
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
MerhaßalarEnderxangel yazdı:+++ !Sanatkarr yazdı:herzamn derim insanları memnun etmek zordur. 2 topaz madeni varken artık 16 topaz madeni olacak hala 20 dk diyorsunuz. sizlere ne demeli bilmiyorum artık. Arkadaşlar net olun direk söyleyin dolandırmaya gerek yok. GM gelsin hepinize ne maden lazımsa elinize versin bunumu istiyorsunuz.
Emeği geçen ekibe teşekkürler. Oyuncular için bence çok güzel bir durum. kimse maden başında oturmaz artık ordan oraya koşar, koşmak zorunda kalır. çok iyi oldu. 16 topaz hayal etmesi bile zor
iyi forumlar.
Metın aßı ßiz sürelı oynuyoruz ßır maden saf maden çıkana kadar ßizim oyun vaktımız qeçer,Tüm vaktımızıde Oyunda qeçıremeyiz.ßuda aynı hesap sadece qöz ßoyamak için. Yine aynı kalıcak yıne düşmeyecek.
iyi Forumlar,iyi Eqlenceler
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Bu açıdan bakınca daha iyi olacağa benziyor ama denemeden göremeyizSanatkarr yazdı:herzamn derim insanları memnun etmek zordur. 2 topaz madeni varken artık 16 topaz madeni olacak hala 20 dk diyorsunuz. sizlere ne demeli bilmiyorum artık. Arkadaşlar net olun direk söyleyin dolandırmaya gerek yok. GM gelsin hepinize ne maden lazımsa elinize versin bunumu istiyorsunuz.
Emeği geçen ekibe teşekkürler. Oyuncular için bence çok güzel bir durum. kimse maden başında oturmaz artık ordan oraya koşar, koşmak zorunda kalır. çok iyi oldu. 16 topaz hayal etmesi bile zor
iyi forumlar.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)