Herkes açıklıyor bende açıklayayım
Kindar
Nerull
Lathander
Gongar
Orti
Bunların öncülüğünde bir örgüt kurulmuş "İKVGENEKON"
Yönetim Hakkında...
- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yönetim Hakkında...
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

Ogün, 'Gorgar' olmasın o ? :lol:
- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
Evet
adamlar ustalaşmış Lakap takıyolar artık
adamlar ustalaşmış Lakap takıyolar artık
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Yanlışınız var Gm hepsi şöhretlerini bir tıraş bıçağına borçlu olmasınlarKindar yazdı:Uzun zaman sonra, dayanamadım ve ben de açıklıyorum.
İngiltere Kralı
Rahmetli Başkan Kenedy
Bakenbauer
Kaleci Mayer
Nadya Komanaçi
Brigget Bardo
Taçsız Kral Pele
Hepsi, şöhretlerini "Online Soru - Cevap [BETA]'ya borçlu!
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Rahmetli başkan.d
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Kindar yazdı:Uzun zaman sonra, dayanamadım ve ben de açıklıyorum.
İngiltere Kralı
Rahmetli Başkan Kenedy
Bakenbauer
Kaleci Mayer
Nadya Komanaçi
Brigget Bardo
Taçsız Kral Pele
Hepsi, şöhretlerini "Online Soru - Cevap [BETA]'ya borçlu!
Bir Kaç ekleme yapayım Kindar Müsadenle ;
Brijit Bardot
Fenerbahçeli Cemil
Hepsi şöhretlerini bu Online Soru Cevap [BETA] ya borçlular.Evetttt denemesi bedava hemde hiç para vermeden
viewforum.php?f=100
http://www.dailymotion.com/swf/video/xax1dp?
Baklavacının galiba kim olduğunu biliyorum. :evil:
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
ya oyun eğer sözünüzü tutarsanız süper olcak dükkan dyosunuz güel olur sohbet ekranı temiz olur akçe sistemi mesela parayla alınıp oyunda item alınsa oda güzel olur migrat arttırıcı şans arttırıcı iise oda süper silah yükseltmede güzel olur gm ler bu sefer sözünüzü tutun ve bunları getirin bu arada baklavacı knk face e ekle beni mustafa aydoğan
ortaam
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Emin olun parayla akçe alımı çok güzel olucaktır...
/Nah güzel olucaktır... Ne olacak anlatayım size atıyorum 10 tl wericeksin gidip 1000 akce alıp yükelyeceksin sonra geliceksin ikv ana sayfaya misal ecel getiren 477 maximum hasar ona akce ile daha fazla hasar basıcaksın onu yaptın atıyorum 800 geri kalanını zırhına basıcaksın onuda yaptın 700 sonra git herkese tek at... Böyle birşey oldu mu ikv'nin diger banel oyunlardan ne farkı kaldı ben bu oyunu bir bakımada emek haksızlıgı olmadıgı içinde oynuyordum calısan didinen oyunda yükseliyordu... Şimdi ne olucak ufak veletler git babadan al parayı bas parayı akceye sonra gel oyunda artistlik yap oyunda zaten yokta bu sefer saygı,ahlak hiç birşey kalmaz paranın köpegi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz devam...
Son olarak sunu belirteyim eger ki akce gerçek parayla alınırsa inşallah alınmaz... Bırak 1 dk bu oyunu pcde tutmayı 1 sn tutmam bu oyunu belli bir düzeni war ve hikayesi war saolsun yönetim bu hikayeden emin adımlarla uzaklasıyor...
BAŞARISIZLIKLARINIZIN DEVAMINI DİLERİM... Baba parası yiyen veletleri kral yaparsınız artık oyunda...
/Nah güzel olucaktır... Ne olacak anlatayım size atıyorum 10 tl wericeksin gidip 1000 akce alıp yükelyeceksin sonra geliceksin ikv ana sayfaya misal ecel getiren 477 maximum hasar ona akce ile daha fazla hasar basıcaksın onu yaptın atıyorum 800 geri kalanını zırhına basıcaksın onuda yaptın 700 sonra git herkese tek at... Böyle birşey oldu mu ikv'nin diger banel oyunlardan ne farkı kaldı ben bu oyunu bir bakımada emek haksızlıgı olmadıgı içinde oynuyordum calısan didinen oyunda yükseliyordu... Şimdi ne olucak ufak veletler git babadan al parayı bas parayı akceye sonra gel oyunda artistlik yap oyunda zaten yokta bu sefer saygı,ahlak hiç birşey kalmaz paranın köpegi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz devam...
Son olarak sunu belirteyim eger ki akce gerçek parayla alınırsa inşallah alınmaz... Bırak 1 dk bu oyunu pcde tutmayı 1 sn tutmam bu oyunu belli bir düzeni war ve hikayesi war saolsun yönetim bu hikayeden emin adımlarla uzaklasıyor...
BAŞARISIZLIKLARINIZIN DEVAMINI DİLERİM... Baba parası yiyen veletleri kral yaparsınız artık oyunda...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
SirOnur yazdı:İsveç'te ki adamlarımızı tembihledim. O belgeleri gün yüzüne çıkarmadan önce bir kez daha düşünecekler.![]()
yeşil yazılı Senin Meteor Gİrişten Mısır Çarşısına Gİdecek Paran yok
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT