AKINCILAR GELİYOR

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Ascendant
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: AKINCILAR GELİYOR

Mesaj gönderen Ascendant »

Eski Forum Hesabımada Döndüm Hadi Hayırlısı Bakalım :D
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Vazgeçtim Eskisine Devam Bu Daha İyi :D :P
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
ekabir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ekabir »

Len karar ver ne ediyon başım döndü senin ne eetiğini hesaplamaktan :D
Ekabir
Akıncıxekabir
Resim
>>Akıncı Loncası Başkan Yardımcısı<<

>>ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun.<<

Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

qalanoth yazdı:
Fearoftheclipse yazdı:Hayırlı olsun loncanız...
Yanlız bir şey dikkatimi çekti...
sekerbaba60 yazdı:>-----------> 11-Lonca üyesi Lonca'dan ayrıldığı taktir'de Realx Başlıklı Loncasını temsil eden karekterini silmek zorundadır
Loncanız akıncılar loncası fakat karakterleriniz Realx başlıklı bu bişte bir tezat var değilmi aynı maddenin Real loncasının maddesi olmasıda daha ilginç... :D
Tekrardan hayırlı olsun... :)

.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kurallar alıntı bazı lonca sayfalarından :lol: :lol:
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
IIxGoLDeNxII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxGoLDeNxII »

faysbok yazdı:
qalanoth yazdı:
sekerbaba60 yazdı:>-----------> 11-Lonca üyesi Lonca'dan ayrıldığı taktir'de Realx Başlıklı Loncasını temsil eden karekterini silmek zorundadır
Loncanız akıncılar loncası fakat karakterleriniz Realx başlıklı bu bişte bir tezat var değilmi aynı maddenin Real loncasının maddesi olmasıda daha ilginç... :D

yapma be
Son gün geldiğinde , Bizde Oyunumuzu Oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

IxGoLDeNxI
IxMykonSxI
Resim
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

IIxGoLDeNxII yazdı:
faysbok yazdı:
qalanoth yazdı:

yapma be
:mrgreen: :mrgreen:
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Merhabalar ; Az Sonra anlatacaklarımı Lonca yetkilileri dikkate alırsa sevinirim.

Direk konuya giriyorum. Ascendant/Masterlid/Enchanter adlı çarın eski karakteri vipxbaşkandır.
Bu kişilik birçok kişinin emeğini çalmış,hesabını çalmış, vipxbaşkan çarını bırakıp isim değiştirerek Oyuna yeniden başlamıştır. 6 ay önce hesabımın bloklanmasının ardından benle baya bi ilgilenmeye başladı.
Kasa çarımdaki paralarımdanmı , yoksa Lodos ve arz klanındaki 100lerce dostumun olmasındanmı bilemem.
Kendisi 3 haftada enchanter ve ascendantı 49 yaptı. 3 mavi kaya 5 akik 5 menekşeyide bitirdi.taki ozaman birçok seti ve 150m nakiti vardı. Ben 3 senedir oynuyorum , bukadar maden çekemedim sen nasıl çektin sorusunada hiçbi zaman cevap veremedi.
Sonradan araştırdımki Vipxbaşkan Whiplasher ile birçok kişinin çarını soyup Kaçmıştır.
Şunuda Belirteyim , İlk önce çarını itemini verir,Sonra hesabınızı çalar gider..

Loncanıza karşı herhangi bi zaafım yok . Sadece sizide dolandırmasın diye butür bi yorum yaptım.

Lonca yetkilileri bu yorumumu inceler, Araştırır , Bilgi alırsa sevinirim.

Akıncılar Loncasınında saygı değer bi lonca olarak gördüğümüz için ve

Herşey Daha iyi bir Tılsım için ,

Saygılarımla..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
ekabir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ekabir »

Doğal olarak ben bir mesaja bakıp insanların kişiliklerini yargılamam .. Ama bu demek değildir ki hakkında ifila olan kişilere karşı iyi bir zaafım olsun ...
Hiç bir oyuncu nun hal ve hareleketleri veya foruma yazdıkları kesinlik le AKINCI loncası üyelerini bağlamaz... Nitekim beş parmağın beşi bir değil ...
Eğer bir iddianız var ise ıspatlamak durumundasınız, ama ıspatınız yok ise önce kendinizi tartıp sonra bu iddiayı ortaya sürmelisiniz.
Lonca çatısı altına girmiş bütün oyuncular loncamızda eşittir. Herhangi br sebeple tartışma, infila, hakaret, üyler ile uyum problemi veya küfür loncadan atılma sebebi dir.

Forum bölümünü açmamızın en buyuk sebebi gerekli şikayet veya önerileri mesaj yolu ile değerlendirmek ve gereken cevabı en kısa sürede verebilmek içindir.

Forumda açılmış bir konuya da önce cevap verilmiş ise bir daha cevap verilmesini beklemeyiniz..( örneğin 11 nci madde ile ilgili konu )

Not : Gerekli şikayet ve öneriler en kısa sürede değerlendirilecektir.

Akıncı Loncası Başkanı ve Başkan yardımıcısına Vekaleten yazmış bulunmaktayım.

Allah yar ve yardımcımız olsun saygılarımla ...
Ekabir
Akıncıxekabir
Resim
>>Akıncı Loncası Başkan Yardımcısı<<

>>ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun.<<

Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Louster yazdı:Merhabalar ; Az Sonra anlatacaklarımı Lonca yetkilileri dikkate alırsa sevinirim.

Direk konuya giriyorum. Ascendant/Masterlid/Enchanter adlı çarın eski karakteri vipxbaşkandır.
Bu kişilik birçok kişinin emeğini çalmış,hesabını çalmış, vipxbaşkan çarını bırakıp isim değiştirerek Oyuna yeniden başlamıştır. 6 ay önce hesabımın bloklanmasının ardından benle baya bi ilgilenmeye başladı.
Kasa çarımdaki paralarımdanmı , yoksa Lodos ve arz klanındaki 100lerce dostumun olmasındanmı bilemem.
Kendisi 3 haftada enchanter ve ascendantı 49 yaptı. 3 mavi kaya 5 akik 5 menekşeyide bitirdi.taki ozaman birçok seti ve 150m nakiti vardı. Ben 3 senedir oynuyorum , bukadar maden çekemedim sen nasıl çektin sorusunada hiçbi zaman cevap veremedi.
Sonradan araştırdımki Vipxbaşkan Whiplasher ile birçok kişinin çarını soyup Kaçmıştır.
Şunuda Belirteyim , İlk önce çarını itemini verir,Sonra hesabınızı çalar gider..

Loncanıza karşı herhangi bi zaafım yok . Sadece sizide dolandırmasın diye butür bi yorum yaptım.

Lonca yetkilileri bu yorumumu inceler, Araştırır , Bilgi alırsa sevinirim.

Akıncılar Loncasınında saygı değer bi lonca olarak gördüğümüz için ve

Herşey Daha iyi bir Tılsım için ,

Saygılarımla..
Evet. Bu İddianın Yanlış Olduğunu Şimdi Ben Cevaplıyayım. Sunucuya Gelip 3 Haftada 2 Adet 49 Karakter Yapıp 5 Akik ve 3 Mavi Kayayı Bitirdiğim Doğrudur. ((Menekşeleri Bitirdiğimi Hatırlamıyorum Nedense)).Buradaki Madenler Olsun Karakterler Olsun Kısa Sürede Yapıldığından Bir Çok Şüphe ve Ön Yargıları İle Üstüme Gelindiğinide Hatırlarım.3 Hafta Boyunca Gecemi Gündüzüme Kattım.Sabah Akşam Demeden Kasıp Maden Çektim.Geceleri Tatlı Tatlı Uyurken 2 Fincan Fazla Kahve İçip Fedakarlığımı Gösterdim.Senin Şifren de Vardı Bende. Nitekim Dediğin Tarzda 'Hırsız' Olsaydım Verilen Hesabı Anında Uçururdum ;).Benim ANKA Sunucusundan Buraya Geçmemin En Büyü Nedeni İse Abimdir. Nitekim Abi-Kardeş Ayrı Oynamam Doğal Bir Hakkım.Birikimimin de Tek Kaynağı Doğal Olarak Ben Olmuyorum. Bana Bu İddiayı Atanlar Nedense Onlar İçin Birçok Dostuma Sırtımı Dönüp Yanlarına Gittiğim Kişilerdir. Bugün Bu İddiayı Sunmaları Çekememelerindendir. Benim Sizin Sunduğunuz Tarzda Biri Olmadığımı Söyliyecek Bir Çok Kişi Bulabilirm. He Bu Kafandaki Soruların Cevabı Olur mu Bilemem.

Gel Gelelim Vipxbaşkan Konusuna .. Tılsıma İlk Geldiğimde Bunu Oradakilerde Bilirki ''PARDUS PANTERA'' Loncasına Katılımım Oldu.Kısa Bir Süre Sonra Oradan Ayrıldım ve Diğer Loncalarla Uzaktan Yakından Alakam Olmadı.Daha Sonra Oyuna Kısa Bir Ara Verdim ve Bugün Yine Buradayım .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
IIxGoLDeNxII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxGoLDeNxII »

Oyuna geri dönerken efsane geri dönüyor diyorsun