3d max...Çalışmalar..!
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: 3d max...Çalışmalar..!
Çalışmaları bıraktın sanırım...Bence devam etmelisin Forum üzerinden yayınlamaya.Şu ana kadar en çok tutulan resimler senin 3D resimlerin oldu bende çok beğeniyorum .... :arrow: Umarım gerisi gelir.
Göster
- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Evet bencede yeni resimler bekliyoruzSanalkorkun yazdı:Çalışmaları bıraktın sanırım...Bence devam etmelisin Forum üzerinden yayınlamaya.Şu ana kadar en çok tutulan resimler senin 3D resimlerin oldu bende çok beğeniyorum .... :arrow: Umarım gerisi gelir.![]()
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
xRushMoLex yazdı:Evet bencede yeni resimler bekliyoruzSanalkorkun yazdı:Çalışmaları bıraktın sanırım...Bence devam etmelisin Forum üzerinden yayınlamaya.Şu ana kadar en çok tutulan resimler senin 3D resimlerin oldu bende çok beğeniyorum .... :arrow: Umarım gerisi gelir.![]()
evet araklamaya devam.! en azından size inanarak konuya yorum yapan bu gibi arkadaşlardan özür dileyiniz eser sahiplerini geçtim. ayıp günahtır kul hakkından muaf olan hiçbir varlık yoktur ...!KaraXHayalet yazdı:xRushMoLex yazdı:Evet bencede yeni resimler bekliyoruzSanalkorkun yazdı:Çalışmaları bıraktın sanırım...Bence devam etmelisin Forum üzerinden yayınlamaya.Şu ana kadar en çok tutulan resimler senin 3D resimlerin oldu bende çok beğeniyorum .... :arrow: Umarım gerisi gelir.![]()
iyi forumlar
Dönsek mi bu aşkın şafağından
Gitsek mi ekaalim-i leyale ?
Bizden daha evvel erişenler
Ağlar bugün evvelki hayale...
Dönmek mi? Ne mümkün geri dönmek
Düştüyse gönüller bu melale
Bir eldir ufuklardan uzanmış
Zulmet bizi çekmekte visale...
Gitsek mi ekaalim-i leyale ?
Bizden daha evvel erişenler
Ağlar bugün evvelki hayale...
Dönmek mi? Ne mümkün geri dönmek
Düştüyse gönüller bu melale
Bir eldir ufuklardan uzanmış
Zulmet bizi çekmekte visale...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Bu mesajla ne kastettiğini anlamadım daha açık bir şekilde konuş bizde sorunu anlayalımALLINONE yazdı:evet araklamaya devam.! en azından size inanarak konuya yorum yapan bu gibi arkadaşlardan özür dileyiniz eser sahiplerini geçtim. ayıp günahtır kul hakkından muaf olan hiçbir varlık yoktur ...!KaraXHayalet yazdı:xRushMoLex yazdı:Evet bencede yeni resimler bekliyoruzSanalkorkun yazdı:Çalışmaları bıraktın sanırım...Bence devam etmelisin Forum üzerinden yayınlamaya.Şu ana kadar en çok tutulan resimler senin 3D resimlerin oldu bende çok beğeniyorum .... :arrow: Umarım gerisi gelir.![]()
iyi forumlar
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
ALLINONE yazdı:internetten telif hakları ile para kazanmanın hit olduğu bu dönemlerde eser sahiplerinin hakkınızda açabileceği davalardan her bir eser için ayrı ayrı yargılanıp yüklü miktarlarda tazminat ödemek zorun da kalabileceğinizi umarım hesaplamışsınızdır
meselaKod: Tümünü seç
http://iunewind.com/2008/09/17/mad-scorpion-gold-edition/

- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle bu konuyu görüp tüm yorumları okuduktan sonra araştırma yaptım yaklaşık 3 saat ve ilk resimlere baktığımda arkadaşın yaptığına inanmamıştım zaten o yüzden 3 saatlik bir araştırma yaptım.3D MAX bende kullandım zamanında ve kullanan pro olan çok arkadaşım var bir çok Türk oyun firmasınıda şahsi olarak tanıyorum.Zaten bir arkadaş akrep resminin orjinal resminin linkini vermiş bende bu arkadaşı resmin örjinal değilde yalışış aşamasındaki poligon ekranındaki uzantısının resmini koymasını taleb ediyorum
Araştırmadan da kimseye teşekkür etmeyin.Telif Hakkı İhlali çok ciddi bir ihlaldir buarada !
Öncelikle bu konuyu görüp tüm yorumları okuduktan sonra araştırma yaptım yaklaşık 3 saat ve ilk resimlere baktığımda arkadaşın yaptığına inanmamıştım zaten o yüzden 3 saatlik bir araştırma yaptım.3D MAX bende kullandım zamanında ve kullanan pro olan çok arkadaşım var bir çok Türk oyun firmasınıda şahsi olarak tanıyorum.Zaten bir arkadaş akrep resminin orjinal resminin linkini vermiş bende bu arkadaşı resmin örjinal değilde yalışış aşamasındaki poligon ekranındaki uzantısının resmini koymasını taleb ediyorum
Araştırmadan da kimseye teşekkür etmeyin.Telif Hakkı İhlali çok ciddi bir ihlaldir buarada !
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- Amazon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Pirsultanx yazdı:
Sivri ada dedik, tabi mutasyona ugramış tazıları unutmadık .......
Bu fazla ayrıntılı olmamış mı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Vay be kandırıldıkmı :lol:
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Amazon yazdı:Pirsultanx yazdı:
Sivri ada dedik, tabi mutasyona ugramış tazıları unutmadık .......
Bu fazla ayrıntılı olmamış mı
Fazla ayrıntılı derken düşündüğümü kastediyorsan biraz daha dikkatli bak kuyruğu o.Ama onunda üzerindekini soruyorsan o kadar olsun .
JacksoN [(^)Ejder Asa]