FiaNNa yazdı:Lonca alımları devam etmektedir . Lütfen bilgileri tam doldurunuz .
Üye alımlarımız her zamanki gibi titizlikle yapılıcaktır .
Adı Soyadı : Emre ÖZDEMİR
Referans : Wolfxxwolf , Fastxwolf
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) : Wolfxxwolf ( 49 ) , Fastxwolf ( 39 )
İKV'yi günlük oynama zamanı : hafta sonları 4-5 saat hafta içleri yarım saat
Niçin Fianna : : Oyunda sordum birisine bu loncayı önerdi
Adı Soyadı ktay YALÇIN
Referans : -
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) rınceofdarkness 49 Paşaxscrapper 49
İKV'yi günlük oynama zamanı :Bir Sorun Çıkmazsa 2 Saat
Niçin Fianna :Bu oyunu yaklaşık 4 yıldır oynuyorum.Benim için önemli olan dostluk ve güvenilirlik.Bunuda Loncanızda gördüğüm için aranıza katılmak istedim..
Not:Referans konusundaki dikkatsizliğimi maruz görürseniz sevinirim.
Adı Soyadı :İsa GümüşKaya
Referans :Rapleks --- Rapleksmagic
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) :Rapleks LwL (49) tecrübeli Rapleksmagic LwL (49) TecrübeLi ...ÜstLeri FuL Magice Ejder YoLda
Niçin Fianna :Bence Fian Loncasının oyunda Cok sygın ve dürst bir yeri var bnmde Böyle bir Loncada olmam bnm İçin Bir onurdur ..
SevgiLerimLe.... Rapleksmagic
Şavaşta Kahramanlık yere düşünce degil Yerden kalkınca.Kahraman olunur...
JAHRHUNDERT yazdı:Adı Soyadı :Gencay Bulut
Referans : Fianxaspendos
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) :sLyVaiNBeSt,sLyVaiNJRHUNDERT
Niçin Fianna :Sadece öneri daha neyin ne olduğunu bilmiyorum,daha önce arz olmadım
NOT:SLYVAİN LONCA DEĞİLDİR
Arkadaş deyim yerindeyse benim himayem altındadır , Gencay için Loncadaşlarım ; sizlerle buradan değil , özel olarak görüşmek istiyorum .
Alıntıdan referans konusunu düzelttim ve anlaşılması için renkli yaptım , bilginize .
Niçin Fianna :Sadece öneri daha neyin ne olduğunu bilmiyorum,daha önce arz olmadım
Arkadaş deyim yerindeyse benim himayem altındadır , Gencay için Loncadaşlarım ; sizlerle buradan değil , özel olarak görüşmek istiyorum .
Alıntıdan referans konusunu düzelttim ve anlaşılması için renkli yaptım , bilginize .
Oysa benim oyum HAYIR olur hee Royalxcapy se EVET derim.
Adı Soyadı :Ertan Mutlu
Referans :-
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) : xGENCASKERx (49)
Niçin Fianna : Diğer loncalara baktığımda,FiaNNa'daki bağlılığı ve samimiyeti hiçbirinde göremedim.Oyunda gördüğüm herbir üyesi yardımsever ve karakterli insanlar.Eski oyunculardanım ve uzun bir süre ara verdikten sonra bu loncada özlediğim dostluk ortamını bulacağıma inancım tam.