veee Büyük Bombaaaaaaa ( İstanbulkxbüyücü)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: veee Büyük Bombaaaaaaa ( İstanbulkxbüyücü)

Mesaj gönderen walker85 »

eyw ilhan saolasın
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
xLucifeRx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen xLucifeRx »

Para Karşılığı zırh düşürülür konusuda belki char çalmak için bir tuzaktı ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İKİ TERS , BİR DÜZ

Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xLucifeRx yazdı:Para Karşılığı zırh düşürülür konusuda belki char çalmak için bir tuzaktı ..
Mertkinq haricinde aldığım şifrelerdeki üyelik sahiplerine istersen bi sor karakterlerinden bi itemi bırak 1 tane bakır madenini bile almış mıyım? Ondan sonra bu yorumu yap.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
angelife
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen angelife »

kayıtsız kalamayacağım...yapılan yorumlar çok üzdü beni? neden hep birşeyleri karalama kampanyasına giriyorsunuz? bir insan bir hata yaptı diye neden hemen dışlıyorsunuz ve yapılan her hatada onun olduğunu düşünüyorsunz? hadi tamam konuyu açanın yaşı küçük daha kavrayamıyor diyelim bazı şeyleri hepiniz mi aynısınız? bir kişide dememiş aman durun belki o değildir hakkını yiorsunuz... çocuk orda itiraf etmiş evet daha önce yaptım ama bunu ben yapmadım diye.. direk çocuğa yönelip hırsız damgasını vuruyorsunuz...yapmış yada yapmamış beni ilgilendirmez...suç kimde oda tartışılır...ama ortada kesin bir kanıt yok... herkes şansı hakeder... bence böyle dışlanmayı haketmiyor... ha sanılmasın savunma yapıyorum...sadece üzülüyorum...biri küfür ediyor ordan herkes adamı kışkırtmaya çalışıyor..daha da küfür etsin diye... biri hırsızlık yapıyor ordan hemen kışkırtma yine yapmasada yapsın diye... yazık bence... mertking sana tek diyebileceğim şey geçmiş olsun umarım geri alırsın emeklerini... ama her işde bir hayır vardır bunuda unutmamak gerekir diye düşünüyorum... saygılarımla (sinem)
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asim3428 »

asim3428 yazdı:
istkvxmunise 06 May 2010 22:38

Arkadaşlar bugün sizlere bi itirafta bulunucam... Ben şuana kadar 4-5 kişinin karakterini soydum ve bugün onların zararlarını karşılayıp aranızdan çekiliyorum... Bana Unstablexboy yani qültekin kardeşim telefon açıp büyük bi ders verdi ve bunları yapma kararı aldım.Şuana kadar soyduğum çarların isimleri şunlar ;

-Çisemxx
-Körogluxleader
Timxmurro
Akhysarlyxjojuq
VE...

UNSTABLEXBOY

Bu kişilerin itemlerini telafi ettim sadece jojuqa yani ahmete 45m borcum kaldı onuda en yakın zamanda telafi edip aranızdan ayrılıcam...

UNUTMAYIN HERKESİN İÇİNDE Bİ ŞEYTANLIK YATAR VE BEN BU ŞEYTANDAN ARTIK KURTULMA KARARI ALDIM...

Saygılarımla,

İstanbulk
İstanbulkv
İstanbulkxbüyücü
Facexistanbulkx
İstanbulkvxaşkım
İstanbulkxaşkım
İstanbulxxx
İstanbulxx
İstanbulx
İstanbulikv
İstanbulıkv
Çılgıntürkxzmr

~~~~~~~~Yolun sonu ~~~~~~
istkvxmunise 18 Ağu 2010 14:47

öpüyorum sizi gökhan ve qültekin siz hala sürünmeye devam edin canlarım
Benim burdada anlatmaya çalıştığım dediği şey:

Gültekin isimli arkadaş arayıp aklını başına getirmiş tamam ama daha sonrasında onada ters gitmeye başlamış eğer düzelse madem güzel bi davranışla Gültekin onu doğru yola cevirdi tekrardan neden Gültekinle papaz oldu
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

BU KONU ASKIYA ALINMIŞTIR LÜTFEN KİMSE YORUM YAPMASIN
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

angelife yazdı:kayıtsız kalamayacağım...yapılan yorumlar çok üzdü beni? neden hep birşeyleri karalama kampanyasına giriyorsunuz? bir insan bir hata yaptı diye neden hemen dışlıyorsunuz ve yapılan her hatada onun olduğunu düşünüyorsunz? hadi tamam konuyu açanın yaşı küçük daha kavrayamıyor diyelim bazı şeyleri hepiniz mi aynısınız? bir kişide dememiş aman durun belki o değildir hakkını yiorsunuz... çocuk orda itiraf etmiş evet daha önce yaptım ama bunu ben yapmadım diye.. direk çocuğa yönelip hırsız damgasını vuruyorsunuz...yapmış yada yapmamış beni ilgilendirmez...suç kimde oda tartışılır...ama ortada kesin bir kanıt yok... herkes şansı hakeder... bence böyle dışlanmayı haketmiyor... ha sanılmasın savunma yapıyorum...sadece üzülüyorum...biri küfür ediyor ordan herkes adamı kışkırtmaya çalışıyor..daha da küfür etsin diye... biri hırsızlık yapıyor ordan hemen kışkırtma yine yapmasada yapsın diye... yazık bence... mertking sana tek diyebileceğim şey geçmiş olsun umarım geri alırsın emeklerini... ama her işde bir hayır vardır bunuda unutmamak gerekir diye düşünüyorum... saygılarımla (sinem)

Walker

Sinem Tek Diceyım Laf Duygularımı Yansıtmısın Benım Demek Istedıgım Buydu Sınem Kalbımı Okudu Bu Yorum Dusunce Sahıbı Olan Insandan Cıkar
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

BU KONU HAKKINDA LÜTFEN YORUM YAPMAYINIZ !
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen SERDARBEY »

şimdi çaktım ben köfteyi foruma ''para karşılığı şaheser düşürülür''adı altında açılan konuyu bu hırsız dediğiniz kişimi açmış ?
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Mertkinqx yazdı:BU KONU ASKIYA ALINMIŞTIR LÜTFEN KİMSE YORUM YAPMASIN

Merhaba

Konun gidişatının pek içi açıcı olmamasından ve tartışma ortamına doğru kaymasından dolayı konu sahibininde belirttiği

gibi konu kilitlenmiştir.Bu ve benzeri konular açmayınız.
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön