veee Büyük Bombaaaaaaa ( İstanbulkxbüyücü)
Re: veee Büyük Bombaaaaaaa ( İstanbulkxbüyücü)
Para Karşılığı zırh düşürülür konusuda belki char çalmak için bir tuzaktı ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İKİ TERS , BİR DÜZ

İKİ TERS , BİR DÜZ

Mertkinq haricinde aldığım şifrelerdeki üyelik sahiplerine istersen bi sor karakterlerinden bi itemi bırak 1 tane bakır madenini bile almış mıyım? Ondan sonra bu yorumu yap.xLucifeRx yazdı:Para Karşılığı zırh düşürülür konusuda belki char çalmak için bir tuzaktı ..

Can Veren Eller Canda Alır...!!
kayıtsız kalamayacağım...yapılan yorumlar çok üzdü beni? neden hep birşeyleri karalama kampanyasına giriyorsunuz? bir insan bir hata yaptı diye neden hemen dışlıyorsunuz ve yapılan her hatada onun olduğunu düşünüyorsunz? hadi tamam konuyu açanın yaşı küçük daha kavrayamıyor diyelim bazı şeyleri hepiniz mi aynısınız? bir kişide dememiş aman durun belki o değildir hakkını yiorsunuz... çocuk orda itiraf etmiş evet daha önce yaptım ama bunu ben yapmadım diye.. direk çocuğa yönelip hırsız damgasını vuruyorsunuz...yapmış yada yapmamış beni ilgilendirmez...suç kimde oda tartışılır...ama ortada kesin bir kanıt yok... herkes şansı hakeder... bence böyle dışlanmayı haketmiyor... ha sanılmasın savunma yapıyorum...sadece üzülüyorum...biri küfür ediyor ordan herkes adamı kışkırtmaya çalışıyor..daha da küfür etsin diye... biri hırsızlık yapıyor ordan hemen kışkırtma yine yapmasada yapsın diye... yazık bence... mertking sana tek diyebileceğim şey geçmiş olsun umarım geri alırsın emeklerini... ama her işde bir hayır vardır bunuda unutmamak gerekir diye düşünüyorum... saygılarımla (sinem)
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Benim burdada anlatmaya çalıştığım dediği şey:asim3428 yazdı:istkvxmunise 06 May 2010 22:38
Arkadaşlar bugün sizlere bi itirafta bulunucam... Ben şuana kadar 4-5 kişinin karakterini soydum ve bugün onların zararlarını karşılayıp aranızdan çekiliyorum... Bana Unstablexboy yani qültekin kardeşim telefon açıp büyük bi ders verdi ve bunları yapma kararı aldım.Şuana kadar soyduğum çarların isimleri şunlar ;
-Çisemxx
-Körogluxleader
Timxmurro
Akhysarlyxjojuq
VE...
UNSTABLEXBOY
Bu kişilerin itemlerini telafi ettim sadece jojuqa yani ahmete 45m borcum kaldı onuda en yakın zamanda telafi edip aranızdan ayrılıcam...
UNUTMAYIN HERKESİN İÇİNDE Bİ ŞEYTANLIK YATAR VE BEN BU ŞEYTANDAN ARTIK KURTULMA KARARI ALDIM...
Saygılarımla,
İstanbulk
İstanbulkv
İstanbulkxbüyücü
Facexistanbulkx
İstanbulkvxaşkım
İstanbulkxaşkım
İstanbulxxx
İstanbulxx
İstanbulx
İstanbulikv
İstanbulıkv
Çılgıntürkxzmr
~~~~~~~~Yolun sonu ~~~~~~istkvxmunise 18 Ağu 2010 14:47
öpüyorum sizi gökhan ve qültekin siz hala sürünmeye devam edin canlarım
Gültekin isimli arkadaş arayıp aklını başına getirmiş tamam ama daha sonrasında onada ters gitmeye başlamış eğer düzelse madem güzel bi davranışla Gültekin onu doğru yola cevirdi tekrardan neden Gültekinle papaz oldu
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
BU KONU ASKIYA ALINMIŞTIR LÜTFEN KİMSE YORUM YAPMASIN
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
angelife yazdı:kayıtsız kalamayacağım...yapılan yorumlar çok üzdü beni? neden hep birşeyleri karalama kampanyasına giriyorsunuz? bir insan bir hata yaptı diye neden hemen dışlıyorsunuz ve yapılan her hatada onun olduğunu düşünüyorsunz? hadi tamam konuyu açanın yaşı küçük daha kavrayamıyor diyelim bazı şeyleri hepiniz mi aynısınız? bir kişide dememiş aman durun belki o değildir hakkını yiorsunuz... çocuk orda itiraf etmiş evet daha önce yaptım ama bunu ben yapmadım diye.. direk çocuğa yönelip hırsız damgasını vuruyorsunuz...yapmış yada yapmamış beni ilgilendirmez...suç kimde oda tartışılır...ama ortada kesin bir kanıt yok... herkes şansı hakeder... bence böyle dışlanmayı haketmiyor... ha sanılmasın savunma yapıyorum...sadece üzülüyorum...biri küfür ediyor ordan herkes adamı kışkırtmaya çalışıyor..daha da küfür etsin diye... biri hırsızlık yapıyor ordan hemen kışkırtma yine yapmasada yapsın diye... yazık bence... mertking sana tek diyebileceğim şey geçmiş olsun umarım geri alırsın emeklerini... ama her işde bir hayır vardır bunuda unutmamak gerekir diye düşünüyorum... saygılarımla (sinem)
Walker
Sinem Tek Diceyım Laf Duygularımı Yansıtmısın Benım Demek Istedıgım Buydu Sınem Kalbımı Okudu Bu Yorum Dusunce Sahıbı Olan Insandan Cıkar

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
BU KONU HAKKINDA LÜTFEN YORUM YAPMAYINIZ !
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
şimdi çaktım ben köfteyi foruma ''para karşılığı şaheser düşürülür''adı altında açılan konuyu bu hırsız dediğiniz kişimi açmış ?
Mertkinqx yazdı:BU KONU ASKIYA ALINMIŞTIR LÜTFEN KİMSE YORUM YAPMASIN
Merhaba
Konun gidişatının pek içi açıcı olmamasından ve tartışma ortamına doğru kaymasından dolayı konu sahibininde belirttiği
gibi konu kilitlenmiştir.Bu ve benzeri konular açmayınız.