Suikastxasil yazdı:Emre ben murat askerde tel kullanıyonmu la kullanıyosan beni ara abicim .....
AbiCim Numaranı Özele Bırak arIyım Senı Telefon ayarLadım ıcerıden de hattıma eL KoyduLar Komtanlar baska hat ayarladım Numaranı Bırakman yeterLı abım ALLAHA Emanetsinnn
Suikastxcan Suikasxcanş nın loncamızla ilgisi ve alakası yoktur olacak olanlardan sorumlu değiliz küfür hakaret ve HIRSIZLIK olayları için bizimle irtibata geçmeyin ilgisi ve alakası yoktur loncamızla DUYURULUR....
Suikastxasil yazdı:Suikastxcan Suikasxcanş nın loncamızla ilgisi ve alakası yoktur olacak olanlardan sorumlu değiliz küfür hakaret ve HIRSIZLIK olayları için bizimle irtibata geçmeyin ilgisi ve alakası yoktur loncamızla DUYURULUR....
Merhaba,
Öncelikle Bu Yazıyı Yazma Nedenim Aramızdaki iletişimin Kopması Ve Lonca Üyeleri Arasındaki Arkadaşlıkların Gün Geçdikce Azalması...
Ne Yazıkkı Aramızda Bulunan Bazı Arkadaşlarımız Loncadan Kişisel V.b Nedenlerden Dolayı Ayrıldı Ve Loncamızdaki Üye Sayı Git gide Azalıyor...
Bunun Tek Çözümü Oyuna Daha Sık Girerek Aralarımızdaki Arkadaşlığı , Abi Kardeş İlişkilerini Güçlendirmek...
Loncamızı Güçlendirmenin Sağlamlaştırmanın Bir yolu Daha Var O da Üye alımı Yapmak, Bana Sosyal Paylaşım Siteleri Olsun, Oyun içi olsun Birçok kişi Sorular Sorulmakta ve Sorunun Tek Konusu: Loncanızda Üye alımı varmı ? / Lonca Başkanınız Kim? Ne Yazıkki Üye Alımı Varmı Yokmu Benimde Bir Bilgim Olmadığı İçin Bu Konusunda Kimseye Bilgi Veremiyorum...
Tek İsteğim En Yakın Tarihte Bir Araya Gelerek Yeniden Lonca Sayımı Yapmak Ve Bu Toplantıda Sorunlarımızı Hep birlikte Çözmeye Çalışmak.. .