messi58 yazdı:Güzel ve mutlu bir sene geçirceğimize inanıyorum..
loncayı kapatmakla beraber en cok güvendğim ve kardeşim dediğim,
HIrcınn winnipeq uzman alqoholiq warrior
bu arkadaşlarla denge ailesine katılmıs bulunuyoruz ve dileğim hepsinin mustafa abimin istedği gibi olmalarını diliyorum...
messi58 yazdı:Güzel ve mutlu bir sene geçirceğimize inanıyorum..
loncayı kapatmakla beraber en cok güvendğim ve kardeşim dediğim,
HIrcınn winnipeq uzman alqoholiq warrior
bu arkadaşlarla denge ailesine katılmıs bulunuyoruz ve dileğim hepsinin mustafa abimin istedği gibi olmalarını diliyorum...
Allah utandırmasın....
.....Bizim .....Yeni .....Adımız .....DenGex.....
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
sokaktakiadam yazdı:Merhabalar Uzun Zamandan Bu Yana oynamakta Olduğumuz İkv Adlı Oyunda Kendi Arkadaş Çevremizden Oluşan Dostlarımızla Denge Loncasını Kurmaya Karar Vermiştik. Yaklaşık 1 Yıldan Fazla Bi Süerdir Faliyette Olan Denge Loncasının Yeniden Yapılanma Aşamasında Oyun içerisinde Kendini Dürüstlüğüyle İspatlamış Seviyeli Dostlarımızıda Aramızda Görmek Bizleri Menmun Edecektir.
Lonca Adı Altında Toplanmamızdaki Amacımız Birer Aile Gibi Gördügümüz Dostlarımızla Oyunu Hırs Yapmaksızın Oynayıp Eğlenceyi Tadında Yaşamaktır.
Üye ALımları Hafta Sonları Yapılacak Olan Toplantılarda Değerlendirildikten Sonra Alınacak Üyelere Bildirilecektir. Oyun içerisinde Başvurularınızı şikayet ve önerilerinizi Loncamızın Herhangi Bir Biriyiyle veya
Dengexforyou / Dengexescape / Sokaktakiadam / Dengexquen / Dengexcoper Carlarıyla İRTİBATA Geçebilirsiniz. Bu Yeni Yapılanmada Loncamızın Güncel Kadrosunda Yer Alan Loncamızın Saygın Üyeleri Aşağıda Belirtilmiştir..
Merhaba. Aramıza Yeni Katılan Arkadaşımız Dengexğözyaşı (KORAY) kardeşimize Denge Loncası ve Merana Hayırlı Olması Dileklerimizle...
Aramıza Hoş Geldin Koray