TILSIMIN İLK ÇARLARI
Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI
Unutulmadıysak zamanında resmiyete dökücektin serdarım
Seni ilklerde gördüğümdede çok şaşırdım sen karargaha girdiğinde loncanın 6-7. aylarındaydı hehe Senin ilk charının Deathli olduğunu hatırlıyorum yanılmıyosam ama Karargahxserdar yazman tuhafıma gitti doğrusu

@@@@@@@PardusxYnkee @@@@@@@@
Dur Aklıma Gelenler Var
evet öyle oldu
:lol:
Santa
Ersinclipse
Santana
Civra
Godfgreyköstebek
godfgreykorsan
sonkorsan
spoyraz
xbaşkan
zaza
defne
hazal
azrail
kralbenim
Santa
Ersinclipse
Santana
Civra
Godfgreyköstebek
godfgreykorsan
sonkorsan
spoyraz
xbaşkan
zaza
defne
hazal
azrail
kralbenim
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Önemli olan eski olmak değil önemli olan unutulmamak
Bir zamanlar SolekinG
Herkez kendisini az cok tanır
Bir zamanlar SolekinG

GodFreyxKorsaNx
Hatırladığım kadarı ile solekingle lazkopatın bir bağlantısı vardı Yada Emre ile godfreyxkorsan ?? yanlışım varmı

Aha Birisi DahaStoryLine yazdı:Önemli olan eski olmak değil önemli olan unutulmamak
Bir zamanlar SolekinGHerkez kendisini az cok tanır
Aynen Kardeşim Unutulmamak Önemli
Hayır Benim en çok şaşırdığım Eskiler listesindeki Kişilerin bir çoğunun Tılsıma 3 4 ay sonra başlayan kişiler olduğu
)

Mesela Kimse Güneyi de hatırlamaz Berdusu hatırlamaz yeşilbaşlıördek ... vs vs
)

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Konu Başlığı İle Buraya Yazılan İsimler Çelişiyor,,
Eskiler Diyorsunuz Ama Ben Buraya Yazdıklarınızın Bazılarıyla Hemen Hemen Aynı Zamanda Başladım Oyuna 2008'in Ortaları Gibiydi..
İlk Karakterler Değil Ama Ben Oyuna Başladığım Sıra Bunlar Vardı...
Songuardangel
Sonzaza
Sexytown
Netmavisi
Enter
Esmer
Masumprens
Rosafin
Buraqreis
Imerthan (tam bir tosun)
Pakitoreismy (yalnış hatırlamıyorsam böyleydi)
Ölüm'ler ( Kızıl , Beyaz Vs Vs Vsss )
Alparslan
Bladem
Kralvanlı
Sırrage
Wcansu ( O Hala Aramızda :lol: )
Kfygfb
Yahya
Lilith
Hajkhan
Hasqar
Facia
Santana
Whiteniks
Güneş
Kurtpence ( Hilalxxkurtpence )
Melle
İmam
Benim İlk Karakterim Diyarbakırspor Adlı Savaşçıydı (Sağolsunlar Zaza Ve Guardangel Abilerim Bana Philotheos Görevlerimde Yardım Etmişlerdi
Ve 32 Seviyedeyken Plus Nedir Bilmiyorken Kasmaktan Sıkılmıştım Savaşçımdan Ve Mavipoyraz Adlı Büyücümü Açtım Arada Savascıma Girdiğimde Tazıların Orda Kasıyordum Ve Birgün Esmer in Büyücüsüyle Ada Arz Sancak Bitişiğinde Tazı Keserken
Tanışmıştık O da 32 Seviyeydi ) Ve Ardından Hilalxx Loncasını Kurduk Ben , Taha Abi Ve Umut ( Fenomen , Esmer , Hilalxxmırza )
Hilal Loncasına Ait İlk Karakterim Hilalxxmagician dı Ardından Hilalxxquality Ve Diğer Karakterlerimin İsimlerinden Sıkılıp Silmiştim Carları
Elimde Tek Kalan Hilalxxquality onuda kuzenım kullanıyor Arada HilalxxFenomen ( Yakında Adını Değiştirecem ) Ve Fenomen Adlı Karakterlerimi Kullanıyorum...
Daldım Gidiyorum Bende Kusura Bakmayın
Eskiler Diyorsunuz Ama Ben Buraya Yazdıklarınızın Bazılarıyla Hemen Hemen Aynı Zamanda Başladım Oyuna 2008'in Ortaları Gibiydi..
Songuardangel
Sonzaza
Sexytown
Netmavisi
Enter
Esmer
Masumprens
Rosafin
Buraqreis
Imerthan (tam bir tosun)
Alparslan
Bladem
Kralvanlı
Sırrage
Kfygfb
Yahya
Lilith
Hajkhan
Hasqar
Facia
Santana
Whiteniks
Güneş
Melle
İmam
Benim İlk Karakterim Diyarbakırspor Adlı Savaşçıydı (Sağolsunlar Zaza Ve Guardangel Abilerim Bana Philotheos Görevlerimde Yardım Etmişlerdi
Hilal Loncasına Ait İlk Karakterim Hilalxxmagician dı Ardından Hilalxxquality Ve Diğer Karakterlerimin İsimlerinden Sıkılıp Silmiştim Carları

xXFENOMENXx
Güzel Güzel Böylehilalxxfenomen yazdı:Konu Başlığı İle Buraya Yazılan İsimler Çelişiyor,,
Songuardangel
Sonzaza
Sexytown
Netmavisi
Enter
Esmer
Masumprens
Rosafin
Buraqreis
Imerthan (tam bir tosun)
Alparslan
Bladem
Kralvanlı
Sırrage
Kfygfb
Yahya
Lilith
Hajkhan
Hasqar
Facia
Santana
Whiteniks
Güneş
Melle
İmam
Benim İlk Karakterim Diyarbakırspor Adlı Savaşçıydı (Sağolsunlar Zaza Ve Guardangel Abilerim Bana Philotheos Görevlerimde Yardım EtmişlerdiVe 32 Seviyedeyken Plus Nedir Bilmiyorken Kasmaktan Sıkılmıştım Savaşçımdan Ve Mavipoyraz Adlı Büyücümü Açtım Arada Savascıma Girdiğimde Tazıların Orda Kasıyordum Ve Birgün Esmer in Büyücüsüyle Ada Arz Sancak Bitişiğinde Tazı Keserken
Tanışmıştık O da 32 Seviyeydi ) Ve Ardından Hilalxx Loncasını Kurduk Ben , Taha Abi Ve Umut ( Fenomen , Esmer , Hilalxxmırza )
Hilal Loncasına Ait İlk Karakterim Hilalxxmagician dı Ardından Hilalxxquality Ve Diğer Karakterlerimin İsimlerinden Sıkılıp Silmiştim CarlarıElimde Tek Kalan Hilalxxquality onuda kuzenım kullanıyor Arada HilalxxFenomen ( Yakında Adını Değiştirecem ) Ve Fenomen Adlı Karakterlerimi Kullanıyorum...
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Muro Banada Bi kutu aLıveR Paranı Bi ara veririzhilalxxfenomen yazdı:Konu Başlığı İle Buraya Yazılan İsimler Çelişiyor,,
Songuardangel
Sonzaza
Sexytown
Netmavisi
Enter
Esmer
Masumprens
Rosafin
Buraqreis
Imerthan (tam bir tosun)
Alparslan
Bladem
Kralvanlı
Sırrage
Kfygfb
Yahya
Lilith
Hajkhan
Hasqar
Facia
Santana
Whiteniks
Güneş
Melle
İmam
Benim İlk Karakterim Diyarbakırspor Adlı Savaşçıydı (Sağolsunlar Zaza Ve Guardangel Abilerim Bana Philotheos Görevlerimde Yardım EtmişlerdiVe 32 Seviyedeyken Plus Nedir Bilmiyorken Kasmaktan Sıkılmıştım Savaşçımdan Ve Mavipoyraz Adlı Büyücümü Açtım Arada Savascıma Girdiğimde Tazıların Orda Kasıyordum Ve Birgün Esmer in Büyücüsüyle Ada Arz Sancak Bitişiğinde Tazı Keserken
Hilal Loncasına Ait İlk Karakterim Hilalxxmagician dı Ardından Hilalxxquality Ve Diğer Karakterlerimin İsimlerinden Sıkılıp Silmiştim CarlarıElimde Tek Kalan Hilalxxquality onuda kuzenım kullanıyor Arada HilalxxFenomen ( Yakında Adını Değiştirecem ) Ve Fenomen Adlı Karakterlerimi Kullanıyorum...