Çok Yakında Develüasyon Olacak...
- bigbattle
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...
Bakıyoruz ki mısır çarşısına girdiğimizde büyücülerin neredeyse hepsinde ejder asa var
biraz daha ucuzlatırlarsa artık herkesin elinde ejder asa olacak ve şaheser olmaktan çıkacak bunlar
Diye düşünüyorum 
mısır çarşısında girdiğin zaman sadece ejderli büyüleri görmenin nedeni ejdersiz büyülerin sığınaklara alınmamasıdır.
- bigbattle
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tamam da bu itemlere şaheser deniyorsa bu kadar çok kişide bulunmaması daha mantıklı olur zaten oldukça kişide var bide ucuzlatıcaksın ne kadar 49 lwl varsa hepsinde ejder hepsinde ecel getiren hepsinde ashab olacak oyunun bi farkı kalmıyacak herkeste aynı şeyler olucak :Sxbyreds yazdı:mısır çarşısında girdiğin zaman sadece ejderli büyüleri görmenin nedeni ejdersiz büyülerin sığınaklara alınmamasıdır.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
yaw kaç kere dedik bunu. neden tanımadıklarınla qiriyorsun ?? tanıdıklarınla qir çıplak bile iş qörürsün. tanımadıklarınla qir arada bi parazit çıkar al o kadar emek çöpte.xbyreds yazdı:mısır çarşısında girdiğin zaman sadece ejderli büyüleri görmenin nedeni ejdersiz büyülerin sığınaklara alınmamasıdır.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Haklı olabilirsin tabiki ama bunun bir sorun yaratcağını düşünmüyorum.bigbattle yazdı:Tamam da bu itemlere şaheser deniyorsa bu kadar çok kişide bulunmaması daha mantıklı olur zaten oldukça kişide var bide ucuzlatıcaksın ne kadar 49 lwl varsa hepsinde ejder hepsinde ecel getiren hepsinde ashab olacak oyunun bi farkı kalmıyacak herkeste aynı şeyler olucak :Sxbyreds yazdı:mısır çarşısında girdiğin zaman sadece ejderli büyüleri görmenin nedeni ejdersiz büyülerin sığınaklara alınmamasıdır.
Beta döneminde olanlar hatırlıcaktır (v.1)
Ozamanın Şaheserleride İnat Kıran,Anka,Islık çalandı bir çok kişide vardı ama hiçbir sorun teşkil etmiyordu..
Diyorsun ki az kişide olucak ozaman başta üretenler üretti sonradan piyasanın yükselmesiyle diğer oyuncular üretemedi.
burda bir haksızlık var..
Eğer herkez aynı eşit şartlarla üretebilseydi ve o eşit şarlarda üretemeyenler olsaydı ozaman hak verirdim sana..
çünkü eşit şartlarda üretemeyenler razı olucaklardı olmak zorundalar..
Ama burda bir eşitlik yokki 50m üretenler oldu 100e üretenler oldu 200e şimdi ise 400 ?
bu eşitlik midir ?
Diğer oyuncu 200e ürettiyse 400e üretenin suçu ne ?
örnek vereyim inat kıran, anka, ıslık çalan şaheserlerini görevi yapanlar alabiliyordu yapamayanlar razı oluyorlardı..
çünkü herkez eşit aynı görevi yapıyorlardı aynı yoldan gidiyorlardı aynı yaratıkları aynı sayıda kesiyorlardı..
bir dengesizlik yoktu.. sen ona rağmen üretemeseydik razı oluyorduk..
ama burda fiatta dengesizlikler var eşitsizlikdir buda..
Düşüncelerinize saygı duyuyorum..!
İyi forumlar..
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
sana anlatayım neden herkesde varbigbattle yazdı:Bakıyoruz ki mısır çarşısına girdiğimizde büyücülerin neredeyse hepsinde ejder asa varbiraz daha ucuzlatırlarsa artık herkesin elinde ejder asa olacak ve şaheser olmaktan çıkacak bunlar
Diye düşünüyorum

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Gidişata bakırlırsa yönetimin bu konuya bir el atacağı yok. Burada olay ikiye ayrılır.
Ya bu sorunun oyun içinde kendi kendine düzelmesini bekleyecekler ( Oyun içi piyasanın bir müdahale olmadan normale dönmesi)
Ya da bir yenilik getirip oyun içine müdahale ederek bir taban tavan fiyat koyacaklar
Bu 2. seçenek eğer biz oyuncular olarak bu aksaklığı düzeltemezsek devreye girecek.
Tabi ki de para kasıp maden satın almaya çalışan bir adamla bankasında 40 mavi topazı satmayıp piyasanın çıldırmasını bekleyen bir adamı aynı kefeye koymuyorum. Yani bizi bu hale getiren aç heriflerin cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.
Tabi ki bu eşyalar şaheser ve üretimleri kolay olmayacak ama bu kadar da zor değil ben 1 haftada üretebildim. (Vakti zamanında)
Son olarak BU FİYATLAR YÖNETİCİLERİN İŞİNE GELİRRRRRRR
OYUNCUNUN OYUNDA KALMA SÜRELERİNİ UZATIRRRRRRRRR
MAVİ TOPAZ 4 M NA SATIN ALABİLİRSİN ------------ AMA 20 M OLMUŞSA BİRAZ PARA KAZANMAN GEREKECEKKKKKKKK
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BUNLARA EK OLARAK......
ZAMANLA OYUNCU OYUNDAN SOĞUYACAK VE BIRAKACAK (HERKES KENDİ SUNUCULARININ SAYFALARINA BAKSIN VEDALAR ARTTI)
OYNANABİLİRLİK SEVİYESİ DÜŞECEK (Özellikle Rol Yapma oyunlarında , oyuncunun süre bazında oyun dünyasında ne kadar uzun kaldığıyla ölçülür.)
Ama pek keyifli vakit geçirmiyoruz sanki bu aralar. Benim görüşlerim bu yönde ilerleyen günlerde ne olur bilemem
SON OLARAK YÖNETİME SESLENİYORUM ; EĞERKİ AKLINIZDA BU TİP BİR PLAN VARSA VAZGEÇİN. OYUNCU İÇİN DIŞARIDA MİLYONLARCA OYUN VAR VE HER ZAMAN VAR OLACAK.
SON ZAMANLARIN EN MUHTEŞEM HİKAYESİNE SAHİP OLAN VE BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN BİR VERSİYON POTANSİYELİNE SAHİP BU OYUNU (YANİ İSTESELER Bİ 20 YIL DAHA OYNATABİLİRLER BU OYUNU BİZE), BÖYLE UCUZ AKSAKLIKLARIN YIPRATMASINA İZİN VERMEYİN.
İyi Oyunlar.
Ya bu sorunun oyun içinde kendi kendine düzelmesini bekleyecekler ( Oyun içi piyasanın bir müdahale olmadan normale dönmesi)
Ya da bir yenilik getirip oyun içine müdahale ederek bir taban tavan fiyat koyacaklar
Bu 2. seçenek eğer biz oyuncular olarak bu aksaklığı düzeltemezsek devreye girecek.
Tabi ki de para kasıp maden satın almaya çalışan bir adamla bankasında 40 mavi topazı satmayıp piyasanın çıldırmasını bekleyen bir adamı aynı kefeye koymuyorum. Yani bizi bu hale getiren aç heriflerin cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.
Tabi ki bu eşyalar şaheser ve üretimleri kolay olmayacak ama bu kadar da zor değil ben 1 haftada üretebildim. (Vakti zamanında)
Son olarak BU FİYATLAR YÖNETİCİLERİN İŞİNE GELİRRRRRRR
OYUNCUNUN OYUNDA KALMA SÜRELERİNİ UZATIRRRRRRRRR
MAVİ TOPAZ 4 M NA SATIN ALABİLİRSİN ------------ AMA 20 M OLMUŞSA BİRAZ PARA KAZANMAN GEREKECEKKKKKKKK
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BUNLARA EK OLARAK......
ZAMANLA OYUNCU OYUNDAN SOĞUYACAK VE BIRAKACAK (HERKES KENDİ SUNUCULARININ SAYFALARINA BAKSIN VEDALAR ARTTI)
OYNANABİLİRLİK SEVİYESİ DÜŞECEK (Özellikle Rol Yapma oyunlarında , oyuncunun süre bazında oyun dünyasında ne kadar uzun kaldığıyla ölçülür.)
Ama pek keyifli vakit geçirmiyoruz sanki bu aralar. Benim görüşlerim bu yönde ilerleyen günlerde ne olur bilemem
SON OLARAK YÖNETİME SESLENİYORUM ; EĞERKİ AKLINIZDA BU TİP BİR PLAN VARSA VAZGEÇİN. OYUNCU İÇİN DIŞARIDA MİLYONLARCA OYUN VAR VE HER ZAMAN VAR OLACAK.
SON ZAMANLARIN EN MUHTEŞEM HİKAYESİNE SAHİP OLAN VE BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN BİR VERSİYON POTANSİYELİNE SAHİP BU OYUNU (YANİ İSTESELER Bİ 20 YIL DAHA OYNATABİLİRLER BU OYUNU BİZE), BÖYLE UCUZ AKSAKLIKLARIN YIPRATMASINA İZİN VERMEYİN.
İyi Oyunlar.

/ Güncel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

2 önerim var.
1.Madenin çıkma süresi de insanı çıldırtacak dereceye getiriyor.
Bence madenler de üretime girmeli.Mesela mavi topazın bir üretim reçetesi olsa bu üretim penceresindeki eşyalarda canavar kesilerek düşürülse daha zevkli olur oyun.Düşünsenize iridyum hem maden olarak çıkıyor hem de 50 ipek ile iridyum üretilebiliyor. Bu fiyatları da dengeye sokar.
2. olarak madenler plus paket gibi satılabilmeli.Hepsi değil belli madenler olabilir.Zamanımızı boşa harcamış olmayız.7 saat boyunca beklemektense İKV maden kutu al! gibisinden.
1.Madenin çıkma süresi de insanı çıldırtacak dereceye getiriyor.
Bence madenler de üretime girmeli.Mesela mavi topazın bir üretim reçetesi olsa bu üretim penceresindeki eşyalarda canavar kesilerek düşürülse daha zevkli olur oyun.Düşünsenize iridyum hem maden olarak çıkıyor hem de 50 ipek ile iridyum üretilebiliyor. Bu fiyatları da dengeye sokar.
2. olarak madenler plus paket gibi satılabilmeli.Hepsi değil belli madenler olabilir.Zamanımızı boşa harcamış olmayız.7 saat boyunca beklemektense İKV maden kutu al! gibisinden.
İlk önerin güzel. Bari maden leveline uygun yaratıklardan da düşse. Öyle diyo ya oyun rehberinde
" Düşürmek istediğiniz itemin leveline denk gelen yaratıkları öldürmeniz avantaj sağlar "
Leveline uygun yartıktan maden de düşdün itemde. Şelit çıksın başı boşlardan
uçanlardan mavi topaz ne güzel olurdu.
" Düşürmek istediğiniz itemin leveline denk gelen yaratıkları öldürmeniz avantaj sağlar "
Leveline uygun yartıktan maden de düşdün itemde. Şelit çıksın başı boşlardan