Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bigbattle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Mesaj gönderen bigbattle »

Bakıyoruz ki mısır çarşısına girdiğimizde büyücülerin neredeyse hepsinde ejder asa var :D biraz daha ucuzlatırlarsa artık herkesin elinde ejder asa olacak ve şaheser olmaktan çıkacak bunlar :D Diye düşünüyorum :D
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xbyreds »

mısır çarşısında girdiğin zaman sadece ejderli büyüleri görmenin nedeni ejdersiz büyülerin sığınaklara alınmamasıdır.
Kullanıcı avatarı
bigbattle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen bigbattle »

xbyreds yazdı:mısır çarşısında girdiğin zaman sadece ejderli büyüleri görmenin nedeni ejdersiz büyülerin sığınaklara alınmamasıdır.
Tamam da bu itemlere şaheser deniyorsa bu kadar çok kişide bulunmaması daha mantıklı olur zaten oldukça kişide var bide ucuzlatıcaksın ne kadar 49 lwl varsa hepsinde ejder hepsinde ecel getiren hepsinde ashab olacak oyunun bi farkı kalmıyacak herkeste aynı şeyler olucak :S
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

xbyreds yazdı:mısır çarşısında girdiğin zaman sadece ejderli büyüleri görmenin nedeni ejdersiz büyülerin sığınaklara alınmamasıdır.
yaw kaç kere dedik bunu. neden tanımadıklarınla qiriyorsun ?? tanıdıklarınla qir çıplak bile iş qörürsün. tanımadıklarınla qir arada bi parazit çıkar al o kadar emek çöpte.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

bigbattle yazdı:
Tamam da bu itemlere şaheser deniyorsa bu kadar çok kişide bulunmaması daha mantıklı olur zaten oldukça kişide var bide ucuzlatıcaksın ne kadar 49 lwl varsa hepsinde ejder hepsinde ecel getiren hepsinde ashab olacak oyunun bi farkı kalmıyacak herkeste aynı şeyler olucak :S
Haklı olabilirsin tabiki ama bunun bir sorun yaratcağını düşünmüyorum.
Beta döneminde olanlar hatırlıcaktır (v.1)
Ozamanın Şaheserleride İnat Kıran,Anka,Islık çalandı bir çok kişide vardı ama hiçbir sorun teşkil etmiyordu..
Diyorsun ki az kişide olucak ozaman başta üretenler üretti sonradan piyasanın yükselmesiyle diğer oyuncular üretemedi.
burda bir haksızlık var..
Eğer herkez aynı eşit şartlarla üretebilseydi ve o eşit şarlarda üretemeyenler olsaydı ozaman hak verirdim sana..
çünkü eşit şartlarda üretemeyenler razı olucaklardı olmak zorundalar..
Ama burda bir eşitlik yokki 50m üretenler oldu 100e üretenler oldu 200e şimdi ise 400 ?
bu eşitlik midir ?
Diğer oyuncu 200e ürettiyse 400e üretenin suçu ne ? :)
örnek vereyim inat kıran, anka, ıslık çalan şaheserlerini görevi yapanlar alabiliyordu yapamayanlar razı oluyorlardı..
çünkü herkez eşit aynı görevi yapıyorlardı aynı yoldan gidiyorlardı aynı yaratıkları aynı sayıda kesiyorlardı..
bir dengesizlik yoktu.. sen ona rağmen üretemeseydik razı oluyorduk..
ama burda fiatta dengesizlikler var eşitsizlikdir buda..

Düşüncelerinize saygı duyuyorum..!

İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen leviathan »

bigbattle yazdı:Bakıyoruz ki mısır çarşısına girdiğimizde büyücülerin neredeyse hepsinde ejder asa var :D biraz daha ucuzlatırlarsa artık herkesin elinde ejder asa olacak ve şaheser olmaktan çıkacak bunlar :D Diye düşünüyorum :D
sana anlatayım neden herkesde var =) eskiden mavi topaz 3 milyondu ;) öncelikle bu var diyeceksin ki kadim de 60 70 milyondu..şimdi kadim 40 milyon mavi kaya 70 milyonu geçti ;) neden şimdi üretilemiyor neden ucuzlasın deniyor anlamışsındır umarım..
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Gidişata bakırlırsa yönetimin bu konuya bir el atacağı yok. Burada olay ikiye ayrılır.

Ya bu sorunun oyun içinde kendi kendine düzelmesini bekleyecekler ( Oyun içi piyasanın bir müdahale olmadan normale dönmesi)

Ya da bir yenilik getirip oyun içine müdahale ederek bir taban tavan fiyat koyacaklar

Bu 2. seçenek eğer biz oyuncular olarak bu aksaklığı düzeltemezsek devreye girecek.

Tabi ki de para kasıp maden satın almaya çalışan bir adamla bankasında 40 mavi topazı satmayıp piyasanın çıldırmasını bekleyen bir adamı aynı kefeye koymuyorum. Yani bizi bu hale getiren aç heriflerin cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.

Tabi ki bu eşyalar şaheser ve üretimleri kolay olmayacak ama bu kadar da zor değil ben 1 haftada üretebildim. (Vakti zamanında)

Son olarak BU FİYATLAR YÖNETİCİLERİN İŞİNE GELİRRRRRRR

OYUNCUNUN OYUNDA KALMA SÜRELERİNİ UZATIRRRRRRRRR

MAVİ TOPAZ 4 M NA SATIN ALABİLİRSİN ------------ AMA 20 M OLMUŞSA BİRAZ PARA KAZANMAN GEREKECEKKKKKKKK

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BUNLARA EK OLARAK......

ZAMANLA OYUNCU OYUNDAN SOĞUYACAK VE BIRAKACAK (HERKES KENDİ SUNUCULARININ SAYFALARINA BAKSIN VEDALAR ARTTI)

OYNANABİLİRLİK SEVİYESİ DÜŞECEK (Özellikle Rol Yapma oyunlarında , oyuncunun süre bazında oyun dünyasında ne kadar uzun kaldığıyla ölçülür.)

Ama pek keyifli vakit geçirmiyoruz sanki bu aralar. Benim görüşlerim bu yönde ilerleyen günlerde ne olur bilemem

SON OLARAK YÖNETİME SESLENİYORUM ; EĞERKİ AKLINIZDA BU TİP BİR PLAN VARSA VAZGEÇİN. OYUNCU İÇİN DIŞARIDA MİLYONLARCA OYUN VAR VE HER ZAMAN VAR OLACAK.

SON ZAMANLARIN EN MUHTEŞEM HİKAYESİNE SAHİP OLAN VE BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN BİR VERSİYON POTANSİYELİNE SAHİP BU OYUNU (YANİ İSTESELER Bİ 20 YIL DAHA OYNATABİLİRLER BU OYUNU BİZE), BÖYLE UCUZ AKSAKLIKLARIN YIPRATMASINA İZİN VERMEYİN.

İyi Oyunlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

/ Güncel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Resim
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

2 önerim var.
1.Madenin çıkma süresi de insanı çıldırtacak dereceye getiriyor.
Bence madenler de üretime girmeli.Mesela mavi topazın bir üretim reçetesi olsa bu üretim penceresindeki eşyalarda canavar kesilerek düşürülse daha zevkli olur oyun.Düşünsenize iridyum hem maden olarak çıkıyor hem de 50 ipek ile iridyum üretilebiliyor. Bu fiyatları da dengeye sokar.

2. olarak madenler plus paket gibi satılabilmeli.Hepsi değil belli madenler olabilir.Zamanımızı boşa harcamış olmayız.7 saat boyunca beklemektense İKV maden kutu al! gibisinden. :P
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

İlk önerin güzel. Bari maden leveline uygun yaratıklardan da düşse. Öyle diyo ya oyun rehberinde
" Düşürmek istediğiniz itemin leveline denk gelen yaratıkları öldürmeniz avantaj sağlar "

Leveline uygun yartıktan maden de düşdün itemde. Şelit çıksın başı boşlardan :) uçanlardan mavi topaz ne güzel olurdu.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön