HERATERA'nın Sırrı ! ! !
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Buyrun Size Tılsım Yemini

♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

Alında bende şuan "Yol Savaşçısı"'dan tutun "Gaffar Bey"'e kadar oyun içi görüntüleri var.
Bir zmanlar test takımından biri bana göndermişti.
Eğer illegal bi paylaşım olmıcaksa(yani bir yetklili izin verirse) paylaşmayı düşünüyorum.
Bir zmanlar test takımından biri bana göndermişti.
Eğer illegal bi paylaşım olmıcaksa(yani bir yetklili izin verirse) paylaşmayı düşünüyorum.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
yol savaşçısı zaten kolay classes larda war ama gaffar beyi bilmiyom bak atsana bi onu sen ya merak ettim
Arkadaşlar...
Önceki Mesajım için özür dilerim.Kesinlikle ve kesinlikle oyun klasörleri ile oynamayınız !
Ne siz Ne biz.Süresiz BAN'lana biliriz
Önceki Mesajım için özür dilerim.Kesinlikle ve kesinlikle oyun klasörleri ile oynamayınız !
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Çok güzel bilgiler vermişsin,eline sağlık...
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
Evet bende belirtmek istiyorum, Oyun klasörleriyle oynamak kesinlikle yasaktır. Yine de bana ne diyen arkadaşlarım için tek sözüm var ; eğer klasörlerle oynamayı göze aldıysanız yaptırımları da göze almışsınız demektir !Serdarraz yazdı: Arkadaşlar...
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ghosen başka işin mi yok senin 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
gaffar classes larda warmııSerdarraz yazdı: Arkadaşlar...
- Gregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
<monster uid="17089" path="npc\ID_GAFFAR.ADF" meshid="ID_GAFFAR" biped="BIP_GAFFAR" name="Gaffar" classid="384" level="37" hp="206000" experience="2350" attack="213" defense="164" dmgmin="1000" dmgmax="1800" criticalchance="5" criticalscale="4" attackrate="3000" attacktype="K;E" attackrange="10" attackrangeremote="20" triggerrange="80" dropmoney="100" allignment="monster" dmgredslash="0.65" dmgredpierce="0.3" dmgredbludge="0.55" mainType="npc" interactable="1" bodypiecelist="ID_GAFFAR;" boundx="3" boundy="4" boundz="5" fireresist="600" coldresist="200" poisonresist="600" electricresist="600" acidresist="600"></monster>
Yeni forum hesabım Tayfaxgregory bilginize...
!!!
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
Beyler daha yeni uyardım ama sizi ! Bi de direk koymuşlar classesdan.