earlyblood yazdı:qeReksız konu qeReksiz kişileR..
qerçi senin zorun eski oLmamansa o ayrı tabi
earlyblood yazdı:qeReksız konu qeReksiz kişileR..
bencede mesela ben erkann daha ilk 11 12 lvl olduğu günleri kurt mağarasında yardm istediği günleri dün gibi hatırlıyom ama o hatırlar mı bilmemearlyblood yazdı:qeReksız konu qeReksiz kişileR..
foruma girer girmez bu konu gözüme çarptı öncelikle bu lsitedekilerin yarısı sunucuya 2 3 ay sonra geldi. Örnek istersen sana bir kaç kişi söyleyim Küçükxdev Ekoman Delibalta Cansız Emreyerlikaya gibi oyuncular sunucunun en eski oyuncularından bu listedekiler okadarda eski değil bu saydıklarım server açıldıktan 1 yada 2 gün sonra oyuna başlamışlardır.Ayrıca şuan sunucunun en eskisi benim ilk büyücü karakter bana aitti yanieskikrall yazdı:neden hep ingilizce türkçemiz varken neden başka dil bunu çok merak ediyorum....GHOSEN yazdı:GHOSEN yazdı:Lazoğlu
Kokliw
Sirkots
Oburiks
Mcxlyder
Panzehir
Siphone
Ferro
Balamir
Ghosen
Pirsultan
Zbeedy
Malkoçundedesi
Lance
Bythem
Xlarge
Aspirine
Lebron
Parthenious
Sindacco
Doğukan
Hystreically
Joker
Kadabra
Canijames
Saxaphone
Ghostdeather
Scarface
Technominds
Nubumba
Orhanbey
Oktaysen
Karagümrük
Zembekoğlu(Yönetici)
Caprise
Sensitive
Topsecret
Matadore
Tolun
Kafkef
Gurfy
Gentleman
Adonis
Tydixx
Unuttuğum 2 Kişi Vardı Önemli Oldukları İçin Ekledim![]()
LONCA OLARAK İSE (Mcx,Cnquerorx,Byx,Akıncılarx) VARDI YANLIŞ HATIRLAMIORSAM
lordivo yazdı:foruma girer girmez bu konu gözüme çarptı öncelikle bu lsitedekilerin yarısı sunucuya 2 3 ay sonra geldi. Örnek istersen sana bir kaç kişi söyleyim Küçükxdev Ekoman Delibalta Cansız Emreyerlikaya gibi oyuncular sunucunun en eski oyuncularından bu listedekiler okadarda eski değil bu saydıklarım server açıldıktan 1 yada 2 gün sonra oyuna başlamışlardır.Ayrıca şuan sunucunun en eskisi benim ilk büyücü karakter bana aitti yanieskikrall yazdı:neden hep ingilizce türkçemiz varken neden başka dil bunu çok merak ediyorum....GHOSEN yazdı:GHOSEN yazdı:Lazoğlu
Kokliw
Sirkots
Oburiks
Mcxlyder
Panzehir
Siphone
Ferro
Balamir
Ghosen
Pirsultan
Zbeedy
Malkoçundedesi
Lance
Bythem
Xlarge
Aspirine
Lebron
Parthenious
Sindacco
Doğukan
Hystreically
Joker
Kadabra
Canijames
Saxaphone
Ghostdeather
Scarface
Technominds
Nubumba
Orhanbey
Oktaysen
Karagümrük
Zembekoğlu(Yönetici)
Caprise
Sensitive
Topsecret
Matadore
Tolun
Kafkef
Gurfy
Gentleman
Adonis
Tydixx
Unuttuğum 2 Kişi Vardı Önemli Oldukları İçin Ekledim![]()
LONCA OLARAK İSE (Mcx,Cnquerorx,Byx,Akıncılarx) VARDI YANLIŞ HATIRLAMIORSAM
Ayrıca Bugün Gerçekten Sevindirici Bir Olay Yaşadım.Sunucunun En Eski ve Köklü Kişilerinden Olan Mcx Loncası Başkanı Mcxlyder'ın Tekrar'dan Sancak Sunucusunda Başladığını Öğrendim.Nostaljii Diye Buna DenirGHOSEN yazdı:
Mcxlyder