Son Anlamıyla Lonca Sistemi Hazır Desteklemeye Gel !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Re: Son Anlamıyla Lonca Sistemi Hazır Desteklemeye Gel !

Mesaj gönderen recepivedikx »

TeaM09 yazdı:Resim :mrgreen:

Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ormes »

Selamlar

İkv yönetimi, uyuyormusunuz burda alenen siyaset yapılıyor serbestse siyaset yapmak söylen bizde boy
boy yazalım kitleyin ltfn başlığı.

İyi eylenceler.

Ormes
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Ormes yazdı:Selamlar

İkv yönetimi, uyuyormusunuz burda alenen siyaset yapılıyor serbestse siyaset yapmak söylen bizde boy

İyi eylenceler.

Ormes
Kardeş zaten 04:37 de yazmışsın sanıyorum uykun var uykunu al öyle gel ne siyaseti biz burda İKV referandumu yapıyoruz. :D
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Olivera yazdı:Merhabalar Öncelikle Bir Şey Belirtmek İsterim Beim Sunduğum Projeleri Kendi Projeleriymiş Gibi Yazan Kişiler Gördüm Sadece Kınadım ;) o Yüzden Konuyu Son Kez Toparlayıp Hazır Hale Getirdim...

LONCA SİSTEMİ: [Herkez Destek Versin Konu Sürekli Yaşasınki GM veya Dev Lerin Dikkatini Çekelim...

Lonca Sisteminde Herkez Lonca Açma Şansı Olmucak...
Belirli Bi Yaşı Doldurmuş Örn.18 Bu Dahada Düşürülebilir !
Lonca Açarken Örn. 36 Lira Para Ödücez Yıllık Daha Doğrusu Bu Herkezin Lonca Açamaması İçin.
Lonca İsimleri örn. [GM]Erdoğan yazıyorya Sıradan Karakterlerdede Bizim Loncamız Örnek Verirsek
[Umbrella] Olivera Olucak...
Peki Önceden Açılmış Ortasında x li Çarlar Ne Olucak Derseniz Örn. Umbrellaxolivera
Yönetin Karakter İsimlerini Değiştirme Hakkı Tanıncağını Söledi O Zaman Yapılabilir !
Sohbet Kutusunda /l yazdımı Lonca Yazısı Çıkıcaktır..
Oraya Yazı Yazdımı Tüm Loncada Ki Kişiler Duyucaktır...
Arkadaşlar Yasaklılar Listelerinin Yanına Lonca Kşileri Listesi Eklenicek...
ve Bir Pencere Daha Eklenicek Oyuna Lonca Penceresi
Burada Loncanın Katıldığı ve Kazanıp Kaybettiği Er Meydanı Savaşları Yazıcak.
Lonca Yetkileri Olucak Bunu Yönetim Belirler.
ve En Güzeli İse Bana Göre Loncalarda Şan Yöntemi Olucak
Örn. Umbrella Loncası 6 Kişilik Bir Ekip ve İçlerinden Birisi Savaşta Kestiği Adamların Alacağı Şan ve Klan Parası 10 İse Aynı Zamanda 10 Şan'da Loncaya Eklenicek ve Bu Sayede En İyi Savaşab Loncalar Belirlenicek...
Para İle Ada Satın Alıp Kesenler İçin İse O Anda Fotoğraf Alıp Yollucağımızdada O Karakterler Banlanıcak Eğerki Bunu Yapan Lonca Kurucusu İse Karakteriyle Beraber Lonca Kapatılacaktır !

Önerim Daha Gelişmiş Hali Başkasının Yazdıkları Basit ve Çalıntıdır Arkadaşlar Destek Verelim Güncel Tutalımki Dikkatlerini Çekelim...

Bu Bir Umbrella Lonca Sistemi Projesidir !

Merhabalar ,

Çalışman Güzel ;) Ancak Senin Anlattıklarının Gerçeklikle Bir Alakası Bir Kanıtı Olduğu Mümkün mü acaba ?
İyi ForumLaR.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

ozaerden yazdı:

İyi eylenceler.

Ormes
Kardeş zaten 04:37 de yazmışsın sanıyorum uykun var uykunu al öyle gel ne siyaseti biz burda İKV referandumu yapıyoruz. :D

Selamlar.

Sen kendini ne sanıyorsun uyanıkmı? Ben söylim ne olduğunu okuduğunu anlamayan yazdığını okuyaman bir zavallısın. Orda gayet açık siyaset yapıldığı kıvırmanın manası yok. Arkadan devam eden yorumlarıda bir
bütün olarak yorumlarsan sende görürsün de işine gelmez her halde.
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ormes yazdı:
ozaerden yazdı:

İyi eylenceler.

Ormes

Selamlar.

Sen kendini ne sanıyorsun uyanıkmı? Ben söylim ne olduğunu okuduğunu anlamayan yazdığını okuyaman bir zavallısın. Orda gayet açık siyaset yapıldığı kıvırmanın manası yok. Arkadan devam eden yorumlarıda bir
bütün olarak yorumlarsan sende görürsün de işine gelmez her halde.
Senden daha iyi bir okuyucuyum konuyu açan arkadaşın amacı lonca sistemi ama yorum yapanlardan bazıları konuyu saptırmış.Onlar senin gibi art niyetli mi bilemem. ;)
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Asıl sen kendini ne sanıyorsun ? ;) Arkadaş bu kadar şeyle uğraşmış senin konu kilit demenle bitmez. ;)
Pırasasapı (32)

esesler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen esesler »

İkv artis gelir lonca sistemi gelmez.
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

ozaerden yazdı:Asıl sen kendini ne sanıyorsun ? ;) Arkadaş bu kadar şeyle uğraşmış senin konu kilit demenle bitmez. ;)

Selamlar

Uza yavrum muhatab olma çoluk çoçukla uyraşmıyorum. Dediğn gibi eğer okuyucu olsa idin benim bu
başlığa yaptığum ilk yorumuda görür ne denmek istendiğini kavrardın ama gördüğüm kadarı ile o
kapasitede değilsin galiba. Fikir benim fikrim herkes kurallar içerisinde fikrini yazar amaaa ( kurallar içersinde )
Arkadaş çalışmış başlık açmış emek vermiş sizler işi başka yöne çekerseniz tabiki tepkinin gelmesi aksi görüşün
olması gayette normal karşılanmalı. Burda Din Siyaset ırk tartışılamaz kural bu. Halada orda siyaset amaçlı olduğunu
kavrayamadınsa kapasite meselesi işte. Adam 12 eylül diyor 12 eylülde ne olacağını bilmiyormusun uzaylımısın?

İyi Eylenceler

Mesor (Teşkilat Sunucu )
Ormes ( Sancak Sunucu )
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ormes yazdı:
ozaerden yazdı:Asıl sen kendini ne sanıyorsun ? ;) Arkadaş bu kadar şeyle uğraşmış senin konu kilit demenle bitmez. ;)

Selamlar

Uza yavrum muhatab olma çoluk çoçukla uyraşmıyorum. Dediğn gibi eğer okuyucu olsa idin benim bu
başlığa yaptığum ilk yorumuda görür ne denmek istendiğini kavrardın ama gördüğüm kadarı ile o
kapasitede değilsin galiba. Fikir benim fikrim herkes kurallar içerisinde fikrini yazar amaaa ( kurallar içersinde )
Arkadaş çalışmış başlık açmış emek vermiş sizler işi başka yöne çekerseniz tabiki tepkinin gelmesi aksi görüşün
olması gayette normal karşılanmalı. Burda Din Siyaset ırk tartışılamaz kural bu. Halada orda siyaset amaçlı olduğunu
kavrayamadınsa kapasite meselesi işte. Adam 12 eylül diyor 12 eylülde ne olacağını bilmiyormusun uzaylımısın?

İyi Eylenceler

Mesor (Teşkilat Sunucu )
Ormes ( Sancak Sunucu )
12 Eylülü çekemiyosun ya bunun mutluluğu bana yeter kafam senden daha çok çalışıyor. Şöyle gm özentisi olupta her seferinde selamlara diyosun bide yaa.. :D
Pırasasapı (32)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön