1 foto yetmemiş sana al bi foto daha zeydan efendi
zydan çıkcak şimdi dicek ki fotos.essperanza yazdı:Zeydan ws istiyon ya Xukalaxbleyd çarınla atarsın dimi?
Fotos. ise geçsin çara 1 kere bu çar benim desin13misafir yazdı:zydan çıkcak şimdi dicek ki fotos.essperanza yazdı:Zeydan ws istiyon ya Xukalaxbleyd çarınla atarsın dimi?
xukalax yazdı:Dağılmış Olan Loncamızı Geri Topluyorum .
Meranda Duyulmuş Olan Loncamız Tekrar Geliyor..!!!
Üye Alımı Hakkında : Sadece Büyücü Sınıfı Karekterler Alınacaktır.
Lwl 49 Olduğunda Ejder Asa' sını Biz Üreticeğiz.İtemlerinede Az Çok Yardım Ederiz.
M2 buz Bizden.
Kurallarım : Lonca İçi Asla Şifre Verme Gibi Bir Durum Olmuyacaktır. Veren Loncadan Uzaklaştırılır.
Küfür Asla Yoktur.Laf Sokma Ayrı Tabi ( Küfürsüz )
Üyelerim Benim Korumam Altında Gayet Güvenli Olacaklar. Full Yücelen Halit Set + Ecel Getiren xDe
Ve Şunu Asla Unutmayın Gelicek Olanlar Lonca +15 ' Tir
Tüm Char'larının Adı :
Online Durumu ( Kaç saat aktif xD)/color]
Saygılar XukalaxBleyd ( Zeydan ] ~~ [Ecel Getiren]
iNANMIYAN OLURSA ULAŞSSIN OYUNDAN Xd18misafir yazdı:Zeydan Xukalaxbleyd adlı charını almıştırr
Tremexhaqan yazdı:xukalax yazdı:Dağılmış Olan Loncamızı Geri Topluyorum .
Lwl 49 Olduğunda Ejder Asa' sını Biz Üreticeğiz.İtemlerinede Az Çok Yardım Ederiz.
M2 buz Bizden.
Kurallarım : Lonca İçi Asla Şifre Verme Gibi Bir Durum Olmuyacaktır. Veren Loncadan Uzaklaştırılır.
Üyelerim Benim Korumam Altında Gayet Güvenli Olacaklar. Full Yücelen Halit Set + Ecel Getiren xDe
Tüm Char'larının Adı :
Zamanında Sizin Loncayla Ne Sorunlarımız Vardı..Sizden biri bizimkine küfredince 4 lonca birbirine girmişti
Ama o günler Eskide Kaldı Tabiki Sizin gibi Bizde Dağılmış Olan Mc Loncasını Toparlıyoruz..Loncanızı Görmek Tekrar Güzel Hayılrı Olsun...
>[McHakany/McMorgan]<
Daha dün konuştum çardaki kişiyle 1 kere xukalaxbleyde giripte bu çar benim diye pm atsana bana hem de çok istediğin wsyi atarız.zeydan yazdı:iNANMIYAN OLURSA ULAŞSSIN OYUNDAN Xd18misafir yazdı:Zeydan Xukalaxbleyd adlı charını almıştırr
MORDuMan yazdı:Tremexhaqan yazdı:xukalax yazdı:Dağılmış Olan Loncamızı Geri Topluyorum .
M2 buz Bizden.
Tüm Char'larının Adı :
Zamanında Sizin Loncayla Ne Sorunlarımız Vardı..Sizden biri bizimkine küfredince 4 lonca birbirine girmişti
Ama o günler Eskide Kaldı Tabiki Sizin gibi Bizde Dağılmış Olan Mc Loncasını Toparlıyoruz..Loncanızı Görmek Tekrar Güzel Hayılrı Olsun...
>[McHakany/McMorgan]<
hakancım cnm kardeşim bnm seni çok seviyorum biliyosun ama sana burdan bi girerim varyakim etti len bizden size küfür ayrıca o zamanlar atletx loncasındaydı zeydan bizle alakası yokdu