Tacsiz yazdı:bu arada çocukmuyum deyilmiyim siz kara verin lan
“Kadınlar ve çocuklar dikkatsiz olabilir; ancak erkekler olamaz!” (Don Vito Corleone)
Noktayı koymussun kankam gorsunler cocukmuyuz değilmıyız kendılerı 15 15 yaslarında bıze laf atıyorlar adımı soyadımı evımın adresını hatta hatta compexe gıtmeyı vurguladım ses veren cevap veren yok bız bu sokakların ısyanklar adamlarıyız kafamıza eser papaz vururuz kafamıza eser alayınıza sıkarız ulan olumden korksaydık bu ıslere bulasmazdık ulan cakallar sızı olmek sorun değil kefen tarzımızDEĞİL EVEALLAH
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
la fazla bırsey gozukmuyor karanlık bılerekmı bu fotunu koydun cocuksun ıste aksam bende koyucam suan ısyerındeyım 8:30 gıbı evde olurum olum bız bızız bızı rezıl eden olamaz bız adamı vezırde ederız rezılde hade bakayım
özo ben bunun yaşıyla ilgili bişey dedimmi sazanlık yapıyor ordan fazla bıdı bıdı yapma bu arada burdanda duyurayım yeni adamım Hamzaxhandır Şovalyeximam yani kurtuluş abi benim abimdir ve lütfen ona Tacsızkralenes diyenlar iftira atmaya kalkmasınlar evet doğrudur eskiden Şovalyeximamda bende duruyordum ama artık kurtuluş abi var burdanda Xşovalyex e kapak olsun plusumuz yok diye bölgeden dedikodumu yapmaya kalkmasın düzanbazlar ordusu
Tacsiz yazdı:özo ben bunun yaşıyla ilgili bişey dedimmi sazanlık yapıyor ordan fazla bıdı bıdı yapma bu arada burdanda duyurayım yeni adamım Hamzaxhandır Şovalyeximam yani kurtuluş abi benim abimdir ve lütfen ona Tacsızkralenes diyenlar iftira atmaya kalkmasınlar evet doğrudur eskiden Şovalyeximamda bende duruyordum ama artık kurtuluş abi var burdanda Xşovalyex e kapak olsun plusumuz yok diye bölgeden dedikodumu yapmaya kalkmasın düzanbazlar ordusu
enesım senı bılen bılıyor ıste cocuklugu bellı olmasın dıye karanlık foto atmıs takmıyoruz bıle bunları video koyulmus ıcraat en ıcten sekılde yapılmıs bırsey oyunda yapamayanlar kasmaktan baska bırsey ancak ayzı yazarlar neyse salla bunları kımıne gore bu oyunda zaten kralız kımıne gore yalanız rahat olsunlar bız adamına gore adamız eveallah hade kesın trası artık baba yorgun!!!!
Godfatherr Ergenekonx
Tskxgenelkrmay yazdı:Godfather GÜn ve saat ver eskı handan toparlanın benımde vıdeo almaya kalk bakalım vıdeo koyma unutma sakın
Memet bebesı Godfatherr carım varken eskı handanda sesın cıkmıyordu kanka cekıyordun eyw dıyorduk karısmıyorduk bıle suna dal dıyordun adamı ındırıyorduk bızım korudugumuz o donem adama bak lonca acmıs bana kafa tutuyor loncanı falanda tanımıyorum asla bır korkak olmadım ben artık oyunu karsıma aldım sen kımsın bız gucumuzun uzerıne guc tanımıyoruz bu oyunda sımdıde olusumun bası olarak ılk safa ben cıkıyorum sımdı yol alın olum zaten bırsey ettın yok ancak benım sayfada meshur olma yolundasın ancak bıdı bıdı neye yarıyonkı sen