AF İSTİYORUZ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: AF İSTİYORUZ

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Af çıkmazsa ben birşey kaybetmem fakat Af çıkarsa kesinlikle oyun kazanır ;)
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
anubislider
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen anubislider »

Hep kendi Yönünüzle düşnüyorsunuz adamlar,GM & Moderetörler 8 Servere Forumdaki her Üniteye Data kontlarolleri ve sizin gibi yüzlerce insanla uğraşıyorlar oyunda sadece siz yoksunuz , bireysel düşünmemek gerek yönetimede biraz hoş görülü olmak gerek [Haksız Yere ceza alan karakterler Tabikide açılacaktıR]

[quote="anubislider"]Resim
PcX.....
@nußis Lyd€r...
Kullanıcı avatarı
BRUW
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BRUW »

Açıkcası ilk defa foruma giriyorum uzun bır sureden sonra,tabıkı gerı sararak 940 kısının hakkını elınden almak dogru degıldır fakat gel gelelım kı olay dan haberdar olmayıp aktarım yapan insanlarda var bunların oyunlarını dondurarak haklarının elınden alındıgını dusunuyorum,bu internetde ilk oyunum degıl ve bu insanların oyunun gerı sarmalarına hatalarına ragmen bu oyuna baglanmaları ıle bu oyuna olan bağlılıkları bellii (bu arada hatırlatim ben betayım oyunun basından beri burdayım) şahsi kanaatim bu kadar agır cezalarada gerek olmadıgıdır...
Bir an önce kişilerin açıklanması haklı haksızın belli olması en buyuk temennım. (örnek olarak soulreaper)
iyi oyunlar...
HER KORKAN KAÇMAZ AMA HER KAÇAN KORKAKTIR....

BRUW (EMİNÖNÜ)
İHAWK (EMİNÖNÜ)
Kullanıcı avatarı
anubislider
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Dua Edin Benim oyunumda değilsiniz ben , ikv gmleri yerinde olsam bu konuları acanlara sınırsız 'IP' banı atarım hayatında bidaha ne foruma girer nede oyuna

Resim
PcX.....
@nußis Lyd€r...
Kullanıcı avatarı
BRUW
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BRUW »

Soulreaper yazdı:Konu başlığına baktıkça durum beni daha da üzüntüye sevk etmekte...Aslında burada yönetici dostlardan istediğimiz af değil; yaptıkları uygulamanın sonuca kazasız belasız, ard niyetli olmayan oyunculara zarar gelmeksizin sonuçlandırılmasıdır.Bunun da gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum ya da inanmak istiyorum kendi adıma.Destek takımı değiliz, bunu bilerek yapan kişiler denemek hatayı görmek için yaptık diyemezler,bilmeden ve farkında olmadan alışveriş ve aktarım işlerinde taraf olanlardır burada mağdur olanlar.Ve söylendiğine göre incelemeler sonunda kimin haksız kazanç elde ettiği ya da haksız eşya vs gibi avantajlar sağladığı veyahutta sağlamayıp sadece bu alışveriş ve aktarımlarda kullanılmış olduğu sanırım ortaya çıkacaktır...Kendi adıma dostlarımla beraber eğlenme ve aksiyon içinde sohbet etme fırsatı bulduğum yegane yer olan bu ortamdan ve anılarla dolu olan içinde 3 seneyi barındıran o char dediğimiz sembollerden uzaklaşmak istemiyorum şu anda...Kendim açıp buraya yönlendirildiğim başlıktada söylediğim gibi sayın Lathander oyunumuzu özledik...hadi sonuçlandıralım şu uygulamayı ve devam edelim ortamımıza...saygılarımla...

Soulreaper
Bende seni özledim abicim sırf senın için burdayım.... :|
HER KORKAN KAÇMAZ AMA HER KAÇAN KORKAKTIR....

BRUW (EMİNÖNÜ)
İHAWK (EMİNÖNÜ)
Kullanıcı avatarı
anubislider
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Gerçektenmi , araştırmadan nasıl anlıyorusnuzTabi doğru isede -----> :evil:

Resim
PcX.....
@nußis Lyd€r...
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen JiGyyy »

Arkadaşımla itemlerimi aktardım sadece hesap bloklanmış:D hemde kopyalanmadı bile eşyalar:D
Sadece itemleirmi aktardım:D sonra geri aldım hesabınız bloklanmışdır dior:D
Ve bugün oldu bu:D olaydan baya sonra:D

Gülsemmi Ağlamsammı... Siz bilrisiniz beni herzaman yaptığımımı yapsam
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
Azrailxgiresun
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Azrailxgiresun »

Şifacımdaki 10m parayı Asiiixlider kardeşimle Savaşcıma aktarim dedim aktardım ama para uçtu ve üstüne ark banlandı bugünde ben banlandım nası iş bu
Azrailxgiresun/Fırtınaxqiresun/Kıyametxqresun/Kabusgiresun
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kizanlar »

Esas düşüncem şu;

IKV'nin yöneticileri sürekli oyunda hack olamayacağını iddia edip dururlar(sonuçta herşeyin bir şeyi var), Bence bu bi hack! bi oyuncu tarafından yapılmış... Ama Yöneticiler bunun bi hata olduğunu söylüyorlar ve o şekilde diretmek zorunda olduklarını düşünüyorlar.. Açık söylüyorum bence Yöneticiler bir Hackerın faturasını diğer oyunculara çıkartıyor ve bunu el altından ve kimsenin bunu anlamasını istemeden yapıyorlar.! Neden çünkü karizmaları cizilir. Elinizde bi log bulmuşsunuz sağlammı değilmi oda meçhul onunla insanları yargılıyorsunuz.. Hemde çok ağır cezalarla belliki canınız yanmış!!

Bunuda ortaya atıyorum isteyenler bir iki beyin fırtınası ile olayın devamını ele alabilirler....!!!!

:D :D :D
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

anubislider yazdı:Dua Edin Benim oyunumda değilsiniz ben , ikv gmleri yerinde olsam bu konuları acanlara sınırsız 'IP' banı atarım hayatında bidaha ne foruma girer nede oyuna

Resim
Sen git kendi oyununda milleti banla burası İKV senin oyununa benzemez canım;)
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön