XJoKeRxX yazdı:Bende onu dıyorumya ısde bundan snra kıme ne yapsan hakkındırDavuTT yazdı:joker en azından 2 yüzlü deilim be bilader Allah 2 yüzlü insanlardan bizi korusun
tek bir şey dicem hava attığım kısım nedir burada sölermisin küçük düşürmeye çalışan bir insana karşı savunmam havamı??
lonca kurup genişletmem havamı??
huzurlu bir ortam olsun diye loncada arzlara daldırmamam havamı??
yoksa düşmanlara karşı olan tavırlarım havamı??
ben göremedim hangisi hava![]()
YanLız dawut ıLk defa snLe cıddı konuscam bana qore Loncandakı bazı adamLarını koruyarak sadece kendını kucuk dusuruyosun. Bak bana smdı dıye bıLrsın sen duzqun adammsn ? ÖyLeym weya deqLm ! Fark etmez sen basda yazmıssın oraya kuraLLarı faLan fıLan ws... Sımdı ornek werıyorum Buse denen kısıden sunucuda en az nerden baksan 10 kısı sıkayetcı oLmasına raqmen sen haLa yok tahrıke qeLmıs kufur etmısdır yok tahrıke qeLmıs yok sız adam degLsnızkı o da sıze oyLe dawransın ws.. ws... ws.. Loncan sırf LekeLenmesn dıye ıcındekı çöpLeri haLen korumakdasn madem koru sana koruma dıyen yok ama sonra oLusan poLemıkLer oLsun oraya yazdıqın Lonca kuraLLarı oLsun bence bunLar bos seyLer sen o kuraLLarı kaLdır bence sız once kendı kuraLLarınızı uyquLayn snra eLaLeme kuraL sunmaya caLısınNormaL kısı buseye hakaret edınce ondan rezıLı oLmaz buse ona hakaret etse yok nbeyms tahrke qeLdı yok bıLmem ne... Oyun kadar deLıkanLıLıkda önemLıdır madem bır kuraLn war onun arkasnda dur sen durmak yerıne ıyıce sawunuyosun Loncandakı karakterLerı
Ha dedqım qıbı qereqını Loncandakıne yaparsın ayrı ama kaLkpda haLa sawunuyosan kusura bakma Ferro sonuna kadar hakLıdır sadece RoW Lar deqıL ıLerde daha da cok boyLe sorunLarLa karsıLasacaksnz benm ıcın her yoL parıs kımın bana ne dusman oLduqu benm ıcın ezık dedqını takmam quLer qecerm ben sanaL karakterLerın ıcıne haps oLmus adam qorunumLu ınsan muswetteLerını kafama takmam
NOT:Lutfen yukardakı yoruma sadece dawut yanıt wersn dıqer bazı uyeLerın hawLamamaLarı rıca oLunur :lol:
.../alkış
Balbazar Çekiç