!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

XJoKeRxX yazdı:
DavuTT yazdı:joker en azından 2 yüzlü deilim be bilader Allah 2 yüzlü insanlardan bizi korusun

tek bir şey dicem hava attığım kısım nedir burada sölermisin küçük düşürmeye çalışan bir insana karşı savunmam havamı??
lonca kurup genişletmem havamı??
huzurlu bir ortam olsun diye loncada arzlara daldırmamam havamı??
yoksa düşmanlara karşı olan tavırlarım havamı??

ben göremedim hangisi hava
Bende onu dıyorumya ısde bundan snra kıme ne yapsan hakkındır :D

YanLız dawut ıLk defa snLe cıddı konuscam bana qore Loncandakı bazı adamLarını koruyarak sadece kendını kucuk dusuruyosun. Bak bana smdı dıye bıLrsın sen duzqun adammsn ? ÖyLeym weya deqLm ! Fark etmez sen basda yazmıssın oraya kuraLLarı faLan fıLan ws... Sımdı ornek werıyorum Buse denen kısıden sunucuda en az nerden baksan 10 kısı sıkayetcı oLmasına raqmen sen haLa yok tahrıke qeLmıs kufur etmısdır yok tahrıke qeLmıs yok sız adam degLsnızkı o da sıze oyLe dawransın ws.. ws... ws.. Loncan sırf LekeLenmesn dıye ıcındekı çöpLeri haLen korumakdasn madem koru sana koruma dıyen yok ama sonra oLusan poLemıkLer oLsun oraya yazdıqın Lonca kuraLLarı oLsun bence bunLar bos seyLer sen o kuraLLarı kaLdır bence sız once kendı kuraLLarınızı uyquLayn snra eLaLeme kuraL sunmaya caLısın ;) NormaL kısı buseye hakaret edınce ondan rezıLı oLmaz buse ona hakaret etse yok nbeyms tahrke qeLdı yok bıLmem ne... Oyun kadar deLıkanLıLıkda önemLıdır madem bır kuraLn war onun arkasnda dur sen durmak yerıne ıyıce sawunuyosun Loncandakı karakterLerı

Ha dedqım qıbı qereqını Loncandakıne yaparsın ayrı ama kaLkpda haLa sawunuyosan kusura bakma Ferro sonuna kadar hakLıdır sadece RoW Lar deqıL ıLerde daha da cok boyLe sorunLarLa karsıLasacaksnz benm ıcın her yoL parıs kımın bana ne dusman oLduqu benm ıcın ezık dedqını takmam quLer qecerm ben sanaL karakterLerın ıcıne haps oLmus adam qorunumLu ınsan muswetteLerını kafama takmam ;)

NOT:Lutfen yukardakı yoruma sadece dawut yanıt wersn dıqer bazı uyeLerın hawLamamaLarı rıca oLunur :lol:

.../alkış

Balbazar Çekiç
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

XJoKeRxX yazdı:Zamanında dedım o kadar bu dawutun qtünü fazLa kaLdırmayn dıye o kadar yok tum sunucu sewıoRmus bıLmemne KaLdırdınız bunun tötnü bu adam smdı sızı cıkse bıLe sonuna kadar hakkı waR :D :lol: MaLesef qene ben hakLı cıkdm bakın ben kımse tarafından sewıLmem ama kafam rahat cunku kımseyı takmam ;)

Ssen kmsin ki asıl senin g*tün kalkmış yediğine dalıosun yedğine dalmıosun güçlü olana yanaşıosun güçsüzün arkasından konuşuosun olurmu böle erkeklik ... :evil: :evil: :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

siz cwp vermeyin bu bnm konum ben hallederim
...
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Haksız oLmadığın yer yokki :D

1-Siz Küfür edenLere adamLıkdan ihraç edenLersiniz. Ama bir küfür edene BöLqeden aynı sekıLde küfürLe cewap wermekden wazqecmessiniz :D (Kanıta biLe qerek duymuyorum LeyLa we buse denen mahLkLar buna en buyuk kanıt ;) )

2-Demekki Lonca kuraLLarınızın arasına" Küfürbaz adama küfürLe rahat cewap were biLir gereken durumda adamLıqınızdan tawiz werebiLirsiniz" :D yazmaLısınız.

3-FazLa değiL 2 dk deLikanLı oLmanı Rica eder we Lonca kuraLından bir kesit koyorum bakaLım buna ne diyeceksın dawut efendı ?

Loncamıza katılanların bu gibi durumlarda yaşadığı sorunlarda gelip benimle görüşmeleri rica olunur. Bana iletilmediği takdirde haklıda olsa loncamdaki suçsuz duruma düşecekdir.
GösderiLen Lonca kuraLı ama Buse oLsun LeyLa oLsun böLqeden bir dk susmazLar Ortada başkan oLmaz müdahaLe etmez bir gün boyunca iki tarafda karşıLıkLı Laf yer. BeLkı onLar cewap wermese bizde etmeyeceğiz.! Ama tartısma surdugune gore bu maddede drowx Loncasının maLesef çuwaLLadıqını söyLemek zorundaym :twisted:

4-Hani diyorsunya Buse size dawrandıqı qıbı bana dawranamaz. Demekki bir Loncadakinin bir Loncada oLmayana söwmesi ceza gerektirmez ancak Lonca başkanına söwen ceza aLır bu anLama qeLıyor.!

5- O anLama qeLıyor ıse bu Lonca sadece sana hitap edıyor Sunucunun bu topLuLuqu Loncadan saymayıp isdediği şekiLde dawranması anLamına geLiyor ;)

MadeLLere maddeLer şekLinde ayrı ayrı cewap wer bana tarafsız dusun dıcem ama hıc ıcımden qeLmıyor öyLe dusuneceqın :lol: :lol:

SiLkeLe Joker düşecekLer ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

XJoKeRxX yazdı:Haksız oLmadığın yer yokki :D

1-Siz Küfür edenLere adamLıkdan ihraç edenLersiniz. Ama bir küfür edene BöLqeden aynı sekıLde küfürLe cewap wermekden wazqecmessiniz :D (Kanıta biLe qerek duymuyorum LeyLa we buse denen mahLkLar buna en buyuk kanıt ;) )

2-Demekki Lonca kuraLLarınızın arasına" Küfürbaz adama küfürLe rahat cewap were biLir gereken durumda adamLıqınızdan tawiz werebiLirsiniz" :D yazmaLısınız.

3-FazLa değiL 2 dk deLikanLı oLmanı Rica eder we Lonca kuraLından bir kesit koyorum bakaLım buna ne diyeceksın dawut efendı ?

Loncamıza katılanların bu gibi durumlarda yaşadığı sorunlarda gelip benimle görüşmeleri rica olunur. Bana iletilmediği takdirde haklıda olsa loncamdaki suçsuz duruma düşecekdir.
GösderiLen Lonca kuraLı ama Buse oLsun LeyLa oLsun böLqeden bir dk susmazLar Ortada başkan oLmaz müdahaLe etmez bir gün boyunca iki tarafda karşıLıkLı Laf yer. BeLkı onLar cewap wermese bizde etmeyeceğiz.! Ama tartısma surdugune gore bu maddede drowx Loncasının maLesef çuwaLLadıqını söyLemek zorundaym :twisted:

4-Hani diyorsunya Buse size dawrandıqı qıbı bana dawranamaz. Demekki bir Loncadakinin bir Loncada oLmayana söwmesi ceza gerektirmez ancak Lonca başkanına söwen ceza aLır bu anLama qeLıyor.!

5- O anLama qeLıyor ıse bu Lonca sadece sana hitap edıyor Sunucunun bu topLuLuqu Loncadan saymayıp isdediği şekiLde dawranması anLamına geLiyor ;)

MadeLLere maddeLer şekLinde ayrı ayrı cewap wer bana tarafsız dusun dıcem ama hıc ıcımden qeLmıyor öyLe dusuneceqın :lol: :lol:

SiLkeLe Joker düşecekLer ;)
tamam zeki çocuk madem istiosun cewaplayım hazır ol dökülmeye

1. benim nedense dikkat ettiğim şey şu sunucunun çoğunluğunun düşman olduğu kişiler aynı zamanda buse ve leylaya düşman ha küfür etmeyin dedim ettiler o zaman cezalarını ben verdim loncadakilerden daha iyi kimse bilemez onlara neler yapdımı illa açığa vurmam gerekmior ve locnadan atıcam die bişide demedim

2. küfür herkes eder ben küfür edeni lonca içinde cezalandırıcam dedim ve öylede oluyor azıcık dikkat ettiysen son zamanalrda buse ve leyladan küfür fazla duyulmadı ;) gözüne illa sokucaz kalın bişiler

3. o kuralı ndn eksik okuosun loncadaki bi üye ile sorun yaşanırsa snnde gelip anında bana sölemen gerekiodu fakat onalr bana söledi ben snnle konuşdum ama sn anlamadın çok kez denedim anlamadınn..... hala geçerli kural onlar bişi yapıosa siz yapmayın bana gelin söleyin bütün karizmasını verdirtiyim ama şu ana kadar bu tür yaklaşımda bulunduğunu görmedim senin

4. Senin ya kapasiten sölediklerime yetmio yada dediklerimi okumuosun

5. ben sana sadece bana olan tavırlarını söledim ve sen sürekli buse ve leylayı araya sokdun neden ???

dur nedenini ben sölim çünkü bana karşı savunacak bir tarafın yok ben haklı çıkacam ve bnm sana karşı bi hatam yanlışım olmadı ;)

yeter davut çok girdiler daha fazla yerin dibine girmesinler ;)
...
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

Uğur SEn Oynu Bırakıyorum Diyip İlgiyi Üstüne çeken Birsisin bu 1 sen Millete dalıp daha dorusu lw kucuklere dalıp kendını guclu göstermeye çalışan Bir puştsun bu 2 Sana 1den çok kez Ws teklıf Ettim Hiç Birinede Cevap vermedın Cünki Tek tek ken Bir zavallısın. 8-)
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

Viktoriaxbuse42 yazdı: sen Millete dalıp daha dorusu lw kucuklere dalıp kendını guclu göstermeye çalışan Bir puştsun bu 2 8-)
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
berkukk
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen berkukk »

Adın yeter "Ucube"...İsmin kendini açıklıyor sanırım bu sana yeter... ;)

Saldır Hücum Sagopaxhacker ÐяФωχąβέįя ÐяФωχ±έђŁįκђέŁŁį
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
morfinx35
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen morfinx35 »

xakrepkrallx yazdı:
Viktoriaxbuse42 yazdı: sen Millete dalıp daha dorusu lw kucuklere dalıp kendını guclu göstermeye çalışan Bir puştsun bu 2 8-)

Morfinxgeridöndü[Savaşçı]
/ Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]

Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Drowxbugbear
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Drowxbugbear »

morfinx35 yazdı:
xakrepkrallx yazdı:

bu cümle seni açıklıyor ;) ucube....
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön