İsim:Serkan
Yaşadığı Yer:Eskişehir
Oyundaki Nickler:Legandxnakres Xxxberkanxxx Büyüserkanbjk
Oyun hakkında tecrübesi:Oyunu uzun zamandır oynuyorum.Şifacı olmayı istiyorum. Loncaya üye olursam adım:Tskxdxnakres olacak.Yaşım bazı arkadaşlara göre küçük olabilir ama iyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum.
Loncaya katılım amacı:1)Arzlar çok zayıf kaldı onlara kudret ve güç verebilmek için bu loncayı tercih ettim.
2)bu loncayla iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum.
iSİM:Mustafa
YAŞADIĞI YER:Uşak
OYUNDAKİ NİCK LER:Carismatikyamar,Yamar,Asixkızx,Açımasız
OYUN HAKKINDA TECRUBESİ:ne diyeyim oyda birçok şey biliom o da yeter herhalde
LONCA KATILIM AMACI:LONCA İSMİNİ BEĞENDİĞİM İÇİN ADIM Tskxoramiral karakter büyücü
Ad:Serkan
S.Ad:Eraki
Oyun Hakkındaki Tecrübesi:çok eskiden beridir oynuyorum.Kendime bu konuda güveniyorum.
Loncaya Katılım Amacı:Arzlara güç verebilmek ve Tskx loncasına bir şeyler kazandırabilmektir.
Not:Eğer loncaya katılırsam şifacı olucağım adımda Tskxdxnakres olacaktır.
Ad:Serkan
Oyun Hakkındaki Tecrübesi:çok eskiden beridir oynuyorum.Kendime bu konuda güveniyorum.
Loncaya Katılım Amacı:Arzlara güç verebilmek ve Tskx loncasına bir şeyler kazandırabilmektir.
Not:Şifacı yeri kalmadığı için büyücü veya savaşçı olabilirim
büyücü olursam Tskxhxnakres savaşçı olursam Tskxkxnakres olacaktır.
seko26 yazdı:Ad:Serkan
Not:Şifacı yeri kalmadığı için büyücü veya savaşçı olabilirim
büyücü olursam Tskxhxnakres savaşçı olursam Tskxkxnakres olacaktır.
Loncamıza Katılma İstegin İşleneme alınmıstır Yastan dolayı bir progrem cıkmassa saan cevap gönderirirz
musti382 yazdı:iSİM:Mustafa
YAŞADIĞI YER:Uşak
OYUNDAKİ NİCK LER:Carismatikyamar,Yamar,Asixkızx,Açımasız
OYUN HAKKINDA TECRUBESİ:ne diyeyim oyda birçok şey biliom o da yeter herhalde
LONCA KATILIM AMACI:LONCA İSMİNİ BEĞENDİĞİM İÇİN ADIM Tskxoramiral karakter büyücü
Loncamıza Katılma İstegin İşleneme Alınmıstır Senin hakkında bilgiler Alıp saan tekrardan haber vericegiz. Tskxkxoramiral die de lider car vardır ... İyi oyunlar İyi forumlar