Oyunu oynayanlar mıThestory yazdı: ↑25 Haz 2025 22:56Bize son bir jest yap ve bu oyunu telekomdan nasıl satın alabiliriz bunu öğren, hala oynayanlar için geliştirmeye devam etmek istiyoruz
İstanbul Kıyamet Vakti AI, 2025!
Re: İstanbul Kıyamet Vakti AI, 2025!
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ulan pazar günü aylar sonra forum bakayım dedim. acayipp keyiflendim, bu fikrin açılması ve sevgideğer forumdaşların devam ettirmesi muazzam olmuş. lütfen devam edelim
.

ben de emekçi çiftimizden yaptım : )Göster

- Koygocuren
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Konudan saymazsak daha iyi olur bence.
Harika çalışmalar var herkesin eline yaratıcılığına sağlık.
- Koygocuren
- İri Fare Avcısı
Konudan saymazsak daha iyi olur bence.
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Yıllarca gösterdiğiniz emeklerle ayakta tuttuğunuz için kendi adıma teşekkür ederim. Oyunda sadakati ve bağlılığıyla yalnız bırakmayan sadık yönetici Nerull'dur. Hala buralarda bulunması bile tebrik edilesi..
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Merhabalar herkese,
Üzerinde çalıştığım bir video vardı, bu videoyu atıp atmamak konusunda çok kararsızdım açıkcası ancak geldiğimiz noktada en azından bu konu başlığı altında durması gerektiğini düşündüm.Elimden geldiğince hikaye bütünü koruyarak, görseller üretip çıkardığım çok iyi olmasada görsel hafızamızda yer edinebilecek bir içerik olduğunu düşünüyorum.Umarım beğenirsiniz.
Sizlere iyi seyirler dilerim..
Üzerinde çalıştığım bir video vardı, bu videoyu atıp atmamak konusunda çok kararsızdım açıkcası ancak geldiğimiz noktada en azından bu konu başlığı altında durması gerektiğini düşündüm.Elimden geldiğince hikaye bütünü koruyarak, görseller üretip çıkardığım çok iyi olmasada görsel hafızamızda yer edinebilecek bir içerik olduğunu düşünüyorum.Umarım beğenirsiniz.
Sizlere iyi seyirler dilerim..