Bir Hercai'nin sergüzeşti !

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: Bir Hercai'nin sergüzeşti !

Mesaj gönderen Sonne »

Özlenen günler...

Resim
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

Özlenen günler 2...
Resim
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

10.9.2020 Perşembe

Merhaba sevgili günlük; Nasılsın ? Hiç bekletmeden bugünkü sergüzeştimden bahsetmek istiyorum sana. Kendime uzun bir süre sonra hedef belirleyebildim. Sonunda :) ve uzun zamandır uğraşıp beceremediğim bir iş olan Tılsım işine girişmeye karar verdim. Hangi tılsım olacağını sorarsan bu Meteroit 2 3'dür. Daha önce girişmiştim ancak kondrit bulma açısından başarılı olamayınca pes etmiştim. :relaxed: Şu an ise kondritlerin büyük bir kısmını tamamladım ve Xenotim işine giriştim :relaxed:
Resim

Xenotim kasmak kesinlikle bir şans işi ve bu işte pekte başarılı olduğumu zannetmiyorum :) Zaman öldürmek benim en büyük başarımdır bunu da Xenotim kasarak yaptım bugün :relaxed: Sırası ile seninle paylaşmak istiyorum sevgili günlük.
Resim
Resim
Resim

Daha ekran görüntüsü alamayıp düşürdüklerimi de sayarsak bugün toplam 6 adet düşürdüm :relaxed
Resim
x7 Xenotim
x23 Kondrit
x12 Safran
x4 Peptit Klorotoksin
x6 Örümcek salgısı
Elimde şimdilik bunlar mevcut inşallah ileride daha da çok elde edebilirim :relaxed:
Bugünlük bu kadar sevgili günlük sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

11.9.2020 Cuma

Merhaba sevgili günlük bugün nasılsın ? Sağlığımıza sıhhatimize dikkat etmemizi gerektiren bu günlerde ben yine oyun oynamaktayım :kissing: Her neyse bugün ciddi anlamda büyük gelişmeler kat ettiğime inanıyorum. fazla uzatmadan sadede gelmek istiyorum.

Resim

Güne ilk olarak Xenotim kasarak başladım. Tank karakterim ve Büyücü karakterim ile saatte Xenotim kasma çabasına giriştim. Başarılı olduğuma da inanıyorum :relaxed:
Resim
Düşürdüğüm bütün Xenotimlerin ekran fotoğraflarını paylaşmak istemiyorum fazla görüntü kirliliğinden hoşlanmam :D Birkaçını seninle paylaşayım.
Resim
1 Günde 11 Xenotim elde ettim bu benim gibi bir bahtsız bedevi için harikulade bir sayı :relaxed: Ardından ise Holde elde ettiğim tılsımları satıp aldığım bonolarla Safran satın aldım.
Resim

Ve sana şu anda elimde bulunan materyalleri göstermek istiyorum sevgili günlük:
Resim

Resim

Bugünlük bu kadar sevgili günlük. Umarım elim maden açısından daha da bollaşır ve üretimimi en kısa sürede yapabilirim :relaxed: . Sağlıklı ve mutlu günler.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

15.9.2020 Salı

Merhaba sevgili günlük; nasılsın ? Ben bomba gibiyim. Son bir kaç gün tılsım konusunda bayağı yol kat ettiğimi düşünüyorum :relaxed: Hiç başka konulara girmeden seninle durumu paylaşmak istiyorum:

İlk olarak Salgı Peptit Klorotoksin ve Safranı temin ettim. Ardından ise en zoru olan Met 2 1 Tılsımını elde etmek için çaba gösterdim. İlk başlarda düşürmeye çalıştım ancak düşüremeyince mecbur satın alma yöntemine başvurdum :relaxed: Ve Met 2 2 tılsımlarımı ürettim.

Resim

Ardından ise Met 2 3 Tılsımımı ürettim ve günlüğüme yakışacak en güzel anılardan biri de bu oldu :relaxed: :)

Resim

Resim

Daha sonraları ise Komiser kesimine tank olarak dahil oldum. Belki bir umut pantolon atar diye :relaxed:
Son canda Büyücü karakterime geçme şartıyla kesime başladık bir kaç tur boş geçsede beni mutlu edecek bir şey daha oldu komiserden karakterimin ilk büyücü pantolonu Halley pantolon düştü :relaxed: :relaxed: Umarım devamında muvaffak olurum pantolonları tamamlarım.

Resim

Bugünlük bu kadar sevgili günlük bir başka günde bir başka anılarla görüşmek dileğiyle, sağlıklı kal...
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Hayırlı olsun,güle güle kullan.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

ejedrogl yazdı: 15 Eyl 2020 20:37 Hayırlı olsun,güle güle kullan.
Teşekkürler dostum. İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Sonne yazdı: 15 Eyl 2020 21:03
ejedrogl yazdı: 15 Eyl 2020 20:37 Hayırlı olsun,güle güle kullan.
Teşekkürler dostum. İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur.
Amin inşallah.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

Merhaba sevgili günlük bugün SS klasörümü inceliyordum ki gerçekten eski günleri özlediğimi fark ettim, Karaköy'de en güzel zamanlarımdan biri de Sancak sunucusunda geçirdiğim zamanlardı. Gerçekten kimsenin birbiriyle derdi olmadığı zamanlar yani en azından görünürde. :relaxed: Hain'i Bul etkinliğinen bir kare bırakmak istedim geceye. Eski yakın dostlarımla yollarımın ayrılmadığı eski güzel zamanlar...
Belalımsın, Mecroh ve dahası...

Resim

Ve geceye de bir şarkı bırakalım...
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

19.10.2020

Merhaba sevgili günlük. Genel olarak yaptığım gibi bugün de maden çektim. Sırası ile Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönü'nde maden çekiyordum. Adada Ufkabakan'ın oradaki Mantar ve Platin'i çekmeye gittiğim zaman Platin'i uçurum kenarında intihara meğilli iken buldum. Biraz dertleştim son durumlar hakkında konuştum ve onu ikna etmeyi başardım ve madenini çektim.

Resim

Bir hediye olarak ise bana Saf Platin verdi. Sağ olsun ihtiyacım da vardı. İnşallah daha çok verir.

Resim

Bu arada Ganoderma, Koni Çiçeği, Saf Platin ve Saf Gümüş yüklü miktarda satılır. Eminönü sunucusundaki alıcılar şimdiden irtibata geçebilir :') :grinning:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön