Hocam girip bir bak, bana deseler ben de inanmazdım bu kadar canlanacağınabenibanladilar yazdı: ↑02 Nis 2020 06:39pek inanamıyorum hocam sancak ta genelde ortalama 8 kişi oluyordu en son oynadığım zamanlarda.
Sunucu Dolu?!?
Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ben göremedim dükkanda 2 saat baktım benmi körüm acaba? sadece kapasite olarak lonca gördümshowmaster yazdı: ↑02 Nis 2020 18:12 4990 Akçe karşılığında sunucu kapasite arttıcı alabilirsiniz. Lütfen ikv dükkanı ziyaret edin.
Eski nefer 

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Cheteenx yazdı: ↑02 Nis 2020 23:20ben göremedim dükkanda 2 saat baktım benmi körüm acaba? sadece kapasite olarak lonca gördümshowmaster yazdı: ↑02 Nis 2020 18:12 4990 Akçe karşılığında sunucu kapasite arttıcı alabilirsiniz. Lütfen ikv dükkanı ziyaret edin.

Umarım ironidirCheteenx yazdı: ↑02 Nis 2020 23:20ben göremedim dükkanda 2 saat baktım ben mi körüm acaba? sadece kapasite olarak lonca gördümshowmaster yazdı: ↑02 Nis 2020 18:12 4990 Akçe karşılığında sunucu kapasite arttıcı alabilirsiniz. Lütfen ikv dükkanı ziyaret edin.
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bu saatte sunucu dolu diyor hocam espri falanmı bu saat 4 =?
Eski nefer 

- highvoltaj
- İskele Babası
Saat 11:30 eö plussuz hesabımla giremedim kimse kimseyi kandırmasın sunucu kapasitesiyle oynanışmış kör olsa anlar.Nerull beleş hediyelerin parasını çıkartma peşinde belli. 
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN 
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sonunda birileri anlıyorhighvoltaj yazdı: ↑03 Nis 2020 11:35 Saat 11:30 eö plussuz hesabımla giremedim kimse kimseyi kandırmasın sunucu kapasitesiyle oynanışmış kör olsa anlar.Nerull beleş hediyelerin parasını çıkartma peşinde belli.![]()
Eski nefer 

- xSTaqNaNcYx
- Salgın Koruyucusu
plus aldık ona rağmen sunucu dolu dior ! genişletin lan şu sunucu kitlesini ![Resim]()
Raiderx
Sunucuya sadece Plus olan üyeler girebilir denildi, aldık.
Plus aldık sunucu kapasitesi doldu giremezsiniz.
Bu ay neredeyse 1 senede kazandığınız paranın yarısını kazanmış olmalısınız fakat sunucu konusunda bir geliştirme yapılacak mı acaba merak konusu.
Boşver diyorlar, neden boşvereyim arkadaşım verdiğim para gram umurumda değil hizmet kötü olsun yine umurumda değil.
BEN HİZMETTEN YARARLANAMIYORUM.
Bu konuya bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Oyunda olsak sunucu dolsa her zamanki çözülmeyen saçma sapan kritik hata yüzünden oyundan düşsek plusumuz olsa bile giremiyoruz.
Eh ben size ne diyeyim, Allah aşkına şu eleştirileri artık not alın geliştiriciye iletin.
#EVDE_KAL_AMA_OYUNDA_KALAMA
Plus aldık sunucu kapasitesi doldu giremezsiniz.
Bu ay neredeyse 1 senede kazandığınız paranın yarısını kazanmış olmalısınız fakat sunucu konusunda bir geliştirme yapılacak mı acaba merak konusu.
Boşver diyorlar, neden boşvereyim arkadaşım verdiğim para gram umurumda değil hizmet kötü olsun yine umurumda değil.
BEN HİZMETTEN YARARLANAMIYORUM.
Bu konuya bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Oyunda olsak sunucu dolsa her zamanki çözülmeyen saçma sapan kritik hata yüzünden oyundan düşsek plusumuz olsa bile giremiyoruz.
Eh ben size ne diyeyim, Allah aşkına şu eleştirileri artık not alın geliştiriciye iletin.
#EVDE_KAL_AMA_OYUNDA_KALAMA