Tılsım'a Çağrı
Re: Tılsım'a Çağrı
sunucu değişikliği arz lodos kafa bırakmadı bende
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
bekliyorum özgür gençlik loncasındayız reiscan
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Selamun Aleykum Bizde Farkli Sunuclarda toplam 12 arkadasi Meran Sunucusuna Dondurduk.Arkadaslara Cagrim Ozunuze Donun 
TEŞEKKÜRLER
BU İYİYDİromendiyojen yazdı: ↑25 Oca 2018 16:48 Selamun Aleykum Bizde Farkli Sunuclarda toplam 12 arkadasi Meran Sunucusuna Dondurduk.Arkadaslara Cagrim Ozunuze Donun![]()
Ufaktan HORTLATAYIM DEDİM
Sunucuya alımlarınız devam etmekdedir
Giriş icin extra ücret ödemiyorsunuz
Buyrun gelin
Sunucuya alımlarınız devam etmekdedir
Giriş icin extra ücret ödemiyorsunuz
Buyrun gelin
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Serdar seni tanırım eski bir tılsım oyuncusu olarak güncelleme geldiği vakit tılsımda 5 kişi hazır olucaz emin olabilirsin. 
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Dişimizi sıkalım biraz daha haydi inşallah bekleniyorsunuz aldım bu sözünüWinterfell yazdı: ↑19 Şub 2018 01:19 Serdar seni tanırım eski bir tılsım oyuncusu olarak güncelleme geldiği vakit tılsımda 5 kişi hazır olucaz emin olabilirsin.![]()
görevlerime yardım edersin bir zahmet.SERDARBEY yazdı: ↑19 Şub 2018 05:16Dişimizi sıkalım biraz daha haydi inşallah bekleniyorsunuz aldım bu sözünüWinterfell yazdı: ↑19 Şub 2018 01:19 Serdar seni tanırım eski bir tılsım oyuncusu olarak güncelleme geldiği vakit tılsımda 5 kişi hazır olucaz emin olabilirsin.![]()
![]()
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
En kısa zamanda hesabımı aktarıyorum bu güzel sunucuya. Tılsım oyuncularına selam ve sevgilerimle

"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"