MOTUN yazdı: ↑17 Ara 2017 02:54
Karakterlerimiz en başından beri tek başına hareket ediyor. Gün geçtikçe düşmanlarımız artıyor ve bu düşmanlarımız ile mücadele etmemiz zorlaşıyor. Artık içinde bulunduğumuz tehlike ciddi bir durum haline gelmiş ve rahat rahat ticaret bile yapamıyoruz. Yapabildiğimiz ticaret ile sadece bir günümüzü garanti altına alabiliyoruz.
Loncalar, kıyamet sonrası yeni bir kültürün yolunu açarak, insanların bir arada toplanıp düşmanlarına karşı hep beraber mücadele etmesini ve birbirleriyle yardımlaşarak hayatını kurtarmasını sağlar.
Bu nedenle bize kazandıracak, cep dolduracak ve yeni bir kültürün yolunu açacak tek şey loncadır.
Not: Ne demek istediğimi anlamadıysanız Google’a “lonca nedir” diye aratıp edindiğiniz bilgi sonrasında tekrar gorgarın yazısını ve benim yazımı okuyunuz.
"Dehşete düştün değil mi?"
Lonca olduğunu varsayalım, bunu neden söylüyor sizce?
Çünkü uzun süredir tek başımızayız ve kimseye güvenmiyoruz ama yaşamak ve mücadele etmek için insanlar ile yakın ilişkiler kurmaya mecburuz. Bu nedenle korkuyoruz.
Erg'den şizofrene dönmüş bir nefer olduğumuzu,
Her şeyin cevabının ne olduğunu çözmeye yakın olduğumuzu,
En son ne yapmaya çalıştığımızı ve
Kıyamette neyin insana para kazandirabilecegini hesaba katarak düşünmeliyiz. Loncaydi bilmemneydi bunlar çok yüzeysel fikirler. Hikayeye odaklanmaliyiz.
dade1302 yazdı: ↑16 Ara 2017 20:58yazısında yeni bölgenin 25 aralıkta geleceğini açıkça belirtmiş gorgar hayırlı olsun arkadaşlar şimdiden yeni bölgenin adı esenyurt İstanbul Kıyamet
Vakti : Esenyurt
Büyükçekmece sahiline yürüyerek beykent teki deve bağırtandan inen fare adamlar(!) gözüme geldi. Hepsi fare adama benziyor zaten
MOTUN yazdı: ↑17 Ara 2017 02:54
Karakterlerimiz en başından beri tek başına hareket ediyor. Gün geçtikçe düşmanlarımız artıyor ve bu düşmanlarımız ile mücadele etmemiz zorlaşıyor. Artık içinde bulunduğumuz tehlike ciddi bir durum haline gelmiş ve rahat rahat ticaret bile yapamıyoruz. Yapabildiğimiz ticaret ile sadece bir günümüzü garanti altına alabiliyoruz.
Loncalar, kıyamet sonrası yeni bir kültürün yolunu açarak, insanların bir arada toplanıp düşmanlarına karşı hep beraber mücadele etmesini ve birbirleriyle yardımlaşarak hayatını kurtarmasını sağlar.
Bu nedenle bize kazandıracak, cep dolduracak ve yeni bir kültürün yolunu açacak tek şey loncadır.
Not: Ne demek istediğimi anlamadıysanız Google’a “lonca nedir” diye aratıp edindiğiniz bilgi sonrasında tekrar gorgarın yazısını ve benim yazımı okuyunuz.
gizit klanına yardım eden bir şahıs olabilir? belki de kuklacının karaköy tarafındaki milislerine bilgi sızdıran ve ortalığı bilerek karıştıran birisidir. ona göre en büyük hainliği eminönünde bulunan teşkilatlar yapmıştır?
yani demek istiyorum ki karşımızdaki kişi bir yalancı birilerinin arkasından iş çeviren insanları kandırarak yaşayan biri olabilir. bir arkadaşımız bilgi demiş evet hayatımızdaki en değerli şey bilgidir. peki hepimiz ''peki neden dehşete düşürsün'' diye sormuştuk.
bu arkadaş bir ajan olabilir ve düşman topluluklara bilgilerimizi sızdırıyor olabilir.
bir suikastçı olabilir?
çemberlitaşa girip gaffarı kestik hikayede, sayısız yerlere girdik çıktık. bizi dehşete düşürecek şey beşeri korkularımız değildir diye düşünüyorum.
neden derseniz eğer bu günlere belirli bir inanç ve öz veriyle geldik. çok çaba gösterdik çeşitli topluluk ve gruplarda bulunduk. bize söylenilenleri yaptık.
haliyle bizim kalıplaşmış doğrularımız düşüncelerimiz elbette olabilir. bazı arkadaşlar da erg'in etkisinden söz etmişler zaten.
kötü bir güç, bir muhbir, bir ajan, yalancı hileci hurdacı biri olabilir ki dehşete düşelim diye düşünüyorum. bu kişi önemli bir isim çıkabilir mi?
Sadece Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber ÖğretmenlerinNorm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?