Eklenti Paketi Hk.

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Eklenti Paketi Hk.

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

IFonQzrail yazdı: 11 Ara 2017 15:59 Yeni yetenekler gelmediğine göre 5 ve ya 1 puan verdiğimiz yeteneklerden bir tanesini daha 15 puan yapabilicez demektir hmm :thinking_face:
Yetenek puanı gelmeyecek nasıl yapmayı planlıyorsun :)
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

IFonQzrail yazdı: 11 Ara 2017 15:59 Yeni yetenekler gelmediğine göre 5 ve ya 1 puan verdiğimiz yeteneklerden bir tanesini daha 15 puan yapabilicez demektir hmm :thinking_face:
Hayır ne yazık ki yetenek puanı da gelmeyecek. Aynı tas aynı hamam yani
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni Guncelleme Hk.

Mesaj gönderen yumurtakafa »

romendiyojen yazdı: 11 Ara 2017 15:45 Merhaba Arkadaslar malum guncellemede ikv 59 seviye olacak ve yeni bir bolge gelecek lakin soyle birsey varki.Ikv Windows 10 destekleyecekmi ?
Windows 10 da oynuyorum hiçbir problem yok ?
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Re: Yeni Guncelleme Hk.

Mesaj gönderen Retaliation »

romendiyojen yazdı: 11 Ara 2017 15:45 Merhaba Arkadaslar malum guncellemede ikv 59 seviye olacak ve yeni bir bolge gelecek lakin soyle birsey varki.Ikv Windows 10 destekleyecekmi ?
Yönetim çalışıyor. Hallolur V.A., hallolur. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Thedifferince
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Thedifferince »

yeni grup bölgesi gelmesi daha iyi olurdu :thinking_face: :( B-)
Resim
Kullanıcı avatarı
aydineray
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türk Harekat Timi

Mesaj gönderen aydineray »

Nerull yazdı: 11 Ara 2017 11:25 Merhaba Arkadaşlar,

Yeni genişleme paketinin hazırlıklarını sürdürdüğümüz şu günlerde, aklınıza takılan bazı soruları gizemi bozmadan yanıtlamaya çalışalım.
DetaylarGöster
Seviye artışı olacak mı?
Yeni paket ile birlikte seviye artışı gelecek ve seviye sınırı 59'a yükselecek. Seviye artışıyla birlikte yeni yetenek ve direnç puanı eklenmeyecek, ancak üretim ve toplama puanları artmaya devam edecek. Tahmin edebileceğiniz gibi seviye artışı da yeni eşyalar, yeni silahlar ve yeni materyaller demek.

Normal bölge mi? Grup Bölgesi mi?
Eklenti paketini siz oyuncularımızın istekleri doğrultusunda planladık. Bu sebepten açık alan içeren büyük bir bölge üzerinde çalışıyoruz. Doğal olarak bu bölge bir grup bölgesi değil normal bir bölge olacaktır.
Çok yakında oyun tanıtım videosuyla birlikte yeni genişleme paketinin ayrıntılarını sizlerle paylaşmış olacağız B-)
Merhaba,

Bu güzel haber için teşekkür ederiz. Yeni yeteneklerin ve direnç puanının eklenmemesi mantıklı olmuş. Grup bölgelerine zaten giriş zor oluyordu(sıra, eşya tamamlama vs) aynı şekilde açık bir bölge olması da isabetli bir karar olmuş.

Ek olarak bahsetmek istediğim, bu geliştirme sürecinde o kadar işinizin arasında gerçekten zor biliyorum ama yakın bir zamanda da oyunun kendi yapısıyla ilgili iyileştirmelere gidilmeli. Diğer neferler bu konuda bana kızacaklar ama, oyunun kendi motorunda geliştirmeler yaparak görünüşte bir değişiklik olmasa da iyileştirmelere gidilebilir. Örneğin; DirectX yerine OpenGL yerleştirilirse oyun daha çeşitli platformlara yayılabilir, veya kamera yönetimi daha da iyi hale getirilebilir.

Tekrardan tüm ekibin, ellerine, kollarına sağlık. Oyuna tekrardan bir umut sağladınız. İyi ki varsınız.

Teşekkürler, kolay gelsin.
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur

Eminönü: Raun

Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Şirinler Gitti Sırada Ne Var?

Mesaj gönderen 0LIVERA »

evet sonunda tüm büyücülerin şirinler gibi mavi giyinip takılmasından kurtulduk.

sırada ne var merakla bekliyorum sanmıyorum ki geliştiriciler

her hasara karşı özel renkte kostum geliştirsin.

zor iş değil aslında aynı takım rengi farklı olacak ama hiç sanmıyorum

ve merak içersinde büyücülerin sıradaki renk partisini bekliyorum ':) ':)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Oncelikle su cemberlitas itemleri umarim çöp olur şaheser yav bu şaheser onune gelen herkeste ayni item oluyorsa buna şaheser denmez. Yeni bolgede gelecek fare adamlar meranlar vs slot halinde gezmemeli tek tek herkes emeginin karsiligini alarak kasmali..
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Sadece hasarlar artacak ve hikaye gelişecek başka herhangi bir şey olmayacak. Ama şunu merak ediyorum
Neden Yeni Yetenekler gelmiyor ?
Kullanıcı avatarı
kralmusti
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kralmusti »

Yeni seviye 59 ile birlikte yeni yetenek gelmiyor diye yazılar gördüm okurken yorumları ama açılan konuyu iyi okuyun yeni yetenek gelmeyecek demiyor yetenek puanı ve direnç puanı artmayacak diyor yeni yetenekler gelince mevcut puanı o yeteneklere verirsin o gelecek yeteneklerin eskisinden daha iyi olacağı için o kombinasyonu o zaman oluşturursun duruma göre . Yeni seviyelerde eskisi gibi maksimum hasar sadece yaratıklarda normal hasar ise karakterler arasında daha etkili olmasını düşünüyorum şahsen ben ki öylede olacağına emin gibiyim görecez bakalım. :D Bazı kişiler itemler çöp olacak demiş o konuyada değiniyim. Ejder Asa Ashab I Kehf Ecel Getiren Latif şaheserleri geldi herkes üretime geçti ve çoğuda üretti sonra migrattan zırh pantolon sığınaktan takılar düşürüldü yeni bölge geleceği açıklandı orda silah ve itemler değişti o bölge gelmeden önce herkes isyan ediyordu ejder asa ashab ı kehf latif ecel çöp olacak diye ama unutmayın ki Çemberlitaşa Ejder asa Ecel Getiren Latif ve Ashab ı Kehf lerle girdiniz çöp olmadı ilk zamanlar yani sonralardan çöp olmuş olabilir ama yapacak bişey yok oyunda kendini yeniliyor sürekli sonuçta. Şimdide aynı sistem olacak gelecek bölge grup bölgesi değil ama ordaki yaratıklarıda çemberlitaş itemleriyle keseceksin neyle keseceksin :D Tılsım hakkında bilgi verilmemiş yeni tılsımlar eklenmeyecek gibi ki zaten tüm yeteneklerin tılsımı var daha ne olabilir + basılacak tılsımlara deniyor olabilir ama şahsen böyle bişeyin olabileceğine inanmıyorum. Bazı yeteneklerde tılsım yok eklenti ile onlarada tılsım ekleneceğini düşünüyorum özellikle Sarsılmaz Can Verme yetenekleri.

Kısacası yeni seviyeler istanbul kıyamet vaktine Can katacaktır. Eskisi gibi maden başlarında 40 50 kişi görebilecez Yeni klan gelecek diye bir dedikoduda var oyuncular arasında forumda görmüştüm oda olabilir aslında ama o gelecek klan her iki klana yani lodos ve arza düşman olarak kurulması gerekir oda saçma gibi görünüyor Ha şöyle 2 klan daha yapılır 1 i lodos un Yan sanayisi 1 i de Arzın yan sanayisi olabilir yani Eminönü sunucusunda lodos klanında aşırı yoğunluk var bu yoğunluk biraz azalmış olur ama sanmıyorum böyle bişeyin olabileceğini .. :D

“Eski Duyurular” sayfasına dön