Yapılan güncelleme bence yararlı bir durum tılsım kombinasyonunu yapmak zor değil.
Oyunu bırakacaklarmış haksız durumun düzelmesi ile oyunu bırakıyorsanız bırakın arkadaş. Bıraktığınız an zaten verdiğiniz emekleri terk etmiş olacaksınız. Ürettiğiniz tılsımları kendiniz çöpe atmış olacaksınız.
Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: Zarar yerine yarara iş olmayın =)
Yanarım yanarım Ateş Çemberi ile artık 35bin 40 bin vuramayacağıma yanarım
Dün oyuna öyle girim dedim herkes Fizik Bilgi Tılsımını satmaya çalışıyor haliyle fizik setinde en verimsiz Tılsım, herkes elden çıkarmaya bakıyor
Piyasa karıştı halk telaş içinde

Dün oyuna öyle girim dedim herkes Fizik Bilgi Tılsımını satmaya çalışıyor haliyle fizik setinde en verimsiz Tılsım, herkes elden çıkarmaya bakıyor
Piyasa karıştı halk telaş içinde
Kuklacı'dan İlk Haberler (Bono Resimler)
sabah oyuna girdiğimde baktım karakterim zaten Mısır Çarşısı'ndaymış. Agop'a uğrayıp resim çektim.

- Tekrardan 1 ve 10m olmak üzere bonolar koyulmuş.
- Tılsım sorunundan zaten haberim yoktu. Öyle bir hata varsa giderilmesi iyi olmuş zaten.
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Kuklacı'dan İlk Haberler (Bono Resimler)
Hocam sen çok yanlış gelmişsin
bonodan istediğin kadar alabilirsin yani 500 tane 10Milyonluk Teşkilat Bonosu alırsan alışverişe 5 Milyar oyun parası koymuş oluyorsun.
Nakit para koy geri kalanınada.
Ama istediğin kadaer koyuyon latex gibi
En son Seven tarafından 25 Tem 2017 08:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Üst üste koyulabiliyor. Yani alış-veriş sorunu çözülmüş oldu.
He mantıklı, teşekkür ederim. Şunu da ekleyeyim. Satmak isteyince 3'te biri fiyatına falan diye uyarı çıkmıyor. Direk satmak istiyor musun diyor.

- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Re: Zarar yerine yarara iş olmayın =)
Birader biz demiyoruz ki sadece biz 8 tane kullanalım diğerleri 4 kullansın. Ayrıca 8 tane tılsım kullandığım falan da yok. 3 tane kırmızı tılsımım var hepi topu ve çöpe gitsin istemiyorum. Bu 8 tılsım işi sadece bize değil sizede yarar. İstememenizde ki sebebi anlamadım.