aristoklat yazdı:hayırlı sabahlar herkese ıyı forumlar ahmet gadam nasıl oldun ıyısın ınsallah
Gadam cuma itibarı ile ayağımı iki haftalık alçıya aldılar iki haftalık süreç bittikten sonra yan çarpraz bağlarda kopma ve yırtık varmış cerrahi müdahale yapacaklar...
Kurulmasında ve yapılanmasında katkı payım olan avşar loncasından şu saat ve dakika itibarıyla ayrılıyorum o yüzden varsa herkes hakkını helal etsin belki benim ve sizin içinde hayırlısı bu olur ...
Kurulmasında ve yapılanmasında katkı payım olan avşar loncasından şu saat ve dakika itibarıyla ayrılıyorum o yüzden varsa herkes hakkını helal etsin belki benim ve sizin içinde hayırlısı bu olur ...
Allaha emanetsiniz...
Neden ve ne için ayrıldığını bilmiyorum ama yeni yolunda sana kolay gelsin ahmet abi Güle güle...
Kalp ile sevilen kişi kolay kolay unutulmaz ahmet abi loncamızdan ayrıldın ama gönlümüz sana daha doğrusu şahsen benim gönlüm sana her zaman açık ne dersen o olur büyüğümsün
herkese kolay gelsın ben yazıcam dedıysem yazarım onun ıcın yazıyorum gadam lonca olarak kımse kımseye kufur edemz zaten bu kesın ama kımsede karakterınden odun vermez. eger lonca olarak aynı catı altında bı aıle olmak ıstenılıyorsa herseyı beraber yapılacak sonucta ben yok bız varız onun ıcın bızım loncadaysanız bır daha cıkıs yok bosuna yazma gadam oyle cıkıyom dıye ben sız varsınız dıye gelsım ama sız gıdıyosunuz olmaz boyle sey herseyın en ıyısınıe layıksın gadam bu loncadakı herkes te buna dahıl gadam bu saatten sonra yanı bu yazıdan sonra tekrar lonca aılesıne gerı donmustur hersey esakısı gıbı devam edıcektır kımsede buna ıtıraz etme hakkına sahıp degıldır. bu lonca ıcın bıseyler yapılıyorsa bunu bu bkurucular yapıyor onun ıcın bırakıp gıtmek yok sız gıdecek olursanız bu gerıde kalanlar ne olacak demı bunlşarı da dusunuyosunuz dur umarım burda olan lar sadece ve sadece lonca ıcın yapılıyordur ve sadece lonca ıcın yapılacaktır kısıye ozel bır durum yoktur burda
tekrar soyluyrom gadam yanı ahmet tekrar loncaya gerı donmustur cıkma gıbı bır olasılıgı yoktur. bılırm ahmetı bıtmısse bıtmıstır dıyor ama boyle bısey olmayacak. ahmet tekrar lonca kurucularından olarak tekrar basımızdadır.. saygılarımla......